ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Bu otobüs ekranlarindaki usb'den şarj oluyor mu ya ayfon? Hic denemedim ama Samsung şarj oluyor dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 clumsy ninja cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 dün telefonumu digiturk dekoderinden şarj ettim. olabilir gayet=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 hepsinde olmuyo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ahmedinejad said: Bu otobüs ekranlarindaki usb'den şarj oluyor mu ya ayfon? Hic denemedim ama Samsung şarj oluyor dediler. Oluyor ama çok yavaş oluyor. Bu arada finans app'i olarak, WP8'de de kullandığım Toshl var. Gerçekten çok iyi ve faydalı. Bu tip bir şey arayanlar göz atsın muhakkak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
assembly Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 MrLevie said: arkadaşlar ios7 yi çok kurcalayamadım son zamanlarda. altyazılı film izlemek hala dert mi? yoksa app var mı? https://itunes.apple.com/tr/app/idizifilm/id504178393?mt=8 Bu appi 1-2 senedir kullaniyorum tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bunu buraya mod koymadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 anneme ipad aldık. annemin oynayabileceği tarzda oyun tavisyesi istiyorum. tetris i severdi yükledim. bi kaç tane daha benzeri oyun indirdim. var mı bildiğiniz komplike olmayan oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ilkini oynadıysanız kings cashing 2 efsane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 bizim kayınvalide hayday oynuyor epey de bağımlısı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Anlık mesaj alabilmem için Skype'ın sürekli açık mı kalması gerek? Push olayı yok mu? Ya da bende mi sorun var mesajlar kilitli ekrana düşmüyor?? Baktım notification center'dan açık gözüküyor amma.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 MrLevie said: bunu buraya mod koymadı. abi ne tc ne us magazasında çıkıyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 gizlilik ihlali yüzünden kaldırılmış olabilir. Tartışmalar vardı zira... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 "Cin Ruhi" said: Anlık mesaj alabilmem için Skype'ın sürekli açık mı kalması gerek? Push olayı yok mu? Ya da bende mi sorun var mesajlar kilitli ekrana düşmüyor?? Baktım notification center'dan açık gözüküyor amma.. :( arama dışında mesajlaşmada olmuyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 yazılmıştır belki ama üstünkörü bakınca göremedim. babam ipad almış bilgisayardaki filmleri altyazılı izlemek istiyor ipad de. apple la pek aram yoktur hangi programlar gerekli dönüştürmek ve/veya izlemek aktarmak için? teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 "Cin Ruhi" said: Anlık mesaj alabilmem için Skype'ın sürekli açık mı kalması gerek? Push olayı yok mu? Ya da bende mi sorun var mesajlar kilitli ekrana düşmüyor?? Baktım notification center'dan açık gözüküyor amma.. :( Skype for iOS berbat bir app gerçekten. Çok mecbur kalmadıkça kullanmıyorum. Oradan mesajlaş, sonra kapat bilgisayara geç, sornra tekrar iOS appi aç, alet binlerce mesajı telefona yeni mesaj gelmiş gibi gönderiyor. Çok aptalca çalışıyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 "roket adam" said: "Cin Ruhi" said: Anlık mesaj alabilmem için Skype'ın sürekli açık mı kalması gerek? Push olayı yok mu? Ya da bende mi sorun var mesajlar kilitli ekrana düşmüyor?? Baktım notification center'dan açık gözüküyor amma.. :( Skype for iOS berbat bir app gerçekten. Çok mecbur kalmadıkça kullanmıyorum. Oradan mesajlaş, sonra kapat bilgisayara geç, sornra tekrar iOS appi aç, alet binlerce mesajı telefona yeni mesaj gelmiş gibi gönderiyor. Çok aptalca çalışıyor o. Haklı, alternatiflerini denemek lazım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 whatsapp çok iyi ya anlık mesajlaşmak için. line da iyi sayılır lafım yok. ama çoğunluk whatsapp da. herkes kullanıor ben kullanmıym deme olayına girmeye gerek yok. push iyidir. skype çok kötü uzak dursun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 2014 yilinda whatsapp aliskanligini kiramamis olmamiz gercekten insanligin giderek aptallastiginin gostergesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ne saçma bi laf bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 eahu edıt:niye sayfa basıyım kucucuk bir gülmeydi oysa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 appsfire i kaldırmıslar apple store'dan yine haksız kazanc zamanzingosu bahanesiyle bedava app.'u baltalıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 anomaly hd kule savunma tarzı sevenler kaçırmasın, bu oyundan saldıran sizsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Masticore said: appsfire i kaldırmıslar apple store'dan yine haksız kazanc zamanzingosu bahanesiyle bedava app.'u baltalıyorlar bende yuklu appsfire guncelleniyo her gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 sil bakalim bir daha yüklüyebiliyormusun gör :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar