Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iOS Uygulamaları

di

Öne çıkan mesajlar

ahmedinejad said:

Bu otobüs ekranlarindaki usb'den şarj oluyor mu ya ayfon? Hic denemedim ama Samsung şarj oluyor dediler.

Oluyor ama çok yavaş oluyor.

Bu arada finans app'i olarak, WP8'de de kullandığım Toshl var. Gerçekten çok iyi ve faydalı. Bu tip bir şey arayanlar göz atsın muhakkak.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
"Cin Ruhi" said:

Anlık mesaj alabilmem için Skype'ın sürekli açık mı kalması gerek? Push olayı yok mu?

Ya da bende mi sorun var mesajlar kilitli ekrana düşmüyor?? Baktım notification center'dan açık gözüküyor amma.. :(

Skype for iOS berbat bir app gerçekten. Çok mecbur kalmadıkça kullanmıyorum. Oradan mesajlaş, sonra kapat bilgisayara geç, sornra tekrar iOS appi aç, alet binlerce mesajı telefona yeni mesaj gelmiş gibi gönderiyor. Çok aptalca çalışıyor o.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

"Cin Ruhi" said:

Anlık mesaj alabilmem için Skype'ın sürekli açık mı kalması gerek? Push olayı yok mu?

Ya da bende mi sorun var mesajlar kilitli ekrana düşmüyor?? Baktım notification center'dan açık gözüküyor amma.. :(

Skype for iOS berbat bir app gerçekten. Çok mecbur kalmadıkça kullanmıyorum. Oradan mesajlaş, sonra kapat bilgisayara geç, sornra tekrar iOS appi aç, alet binlerce mesajı telefona yeni mesaj gelmiş gibi gönderiyor. Çok aptalca çalışıyor o.

Haklı, alternatiflerini denemek lazım ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...