Goering Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 oliveoffice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 ohaybetion said: iPhone'u Bul ---> Yakın çevrede iOS kullanan biri var ve siz de telefonunuzu kaybettiyseniz bu programla arkadaşınızın iDevice'ından bulabilirsiniz. "abi beni çaldırsana" var, yeni çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Rise beles. Daha kullanmayı beceremedim ama iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 tapatalk programına paticik'i nasil eklerim bilgisi olan var mı ? http://www.tapatalk.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paticik'te tapatalk desteği var mı ki? tapatalk'ta phorum desteği yoktu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Phorum bilmem ben. Özünde hepsi forum degil mi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Tapatalk'a ekleyebilmek için forum mimarisinin tapatalk destekli olması lazım. Daha sonra Tapatalk modülünü (bir takım dosyaları) forum dosyalarına yerleştirip gerekli ayarlamaları yapmak lazım. Sonrasında foruma girdiğinde zaten soruyor sanırım tapatalk destekli, ister misin diye. Olsa süper olurdu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 whatsapp'ta mesaj geldigini kilitli ekranda gormek istiyorum ama mesaj onizlemesi olmasın. normal iphone message app'indeki gibi yani. bunu yapmanın bi yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 whatsapp ayarlarında var mesaj içeriğini gösterme diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 oh be saol. gidip iphone'un bildirim ayarlarından yapmaya calısıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 son, I am disappoint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 kırdın kırdın :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 pixel people diye bi şehir kurmalı oyun buldum, 2 gündür bağımlılık yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 PvZ 2 beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 2 aydir belesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 tr store'a yeni girdi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Masticore said: 2 aydir belesti. 2'si yeni cikmadi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Yeni zellanda'da vardi tek. Ama 2 aydir vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 2 ay once falan yeni zelanda'da ilk release oldu diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Saeros said: pixel people diye bi şehir kurmalı oyun buldum, 2 gündür bağımlılık yaptı şunu yazdığım gün update geldi ve oyun bozuldu, veri nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 DragonCity diye bi oyuna sardı çocuklar ama facebook baglantısı lazımmış bişiler kazanıyorlarmış ok dedim. 15 gündür tanıdıgım herkes illallah demiş haberim. Ha bire benim adıma millete invite zart zurt bişiler yolluyormuş. Bunu facebook baglantısını kesmeden durdurmanın bir yolu var mı? Varsa detaylı bi anlatırmısınız ne yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Ayarlar kismina bi bak, olursa orda oluyor facebook'a bisey post etme gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Absolut said: DragonCity diye bi oyuna sardı çocuklar ama facebook baglantısı lazımmış bişiler kazanıyorlarmış ok dedim. 15 gündür tanıdıgım herkes illallah demiş haberim. Ha bire benim adıma millete invite zart zurt bişiler yolluyormuş. Bunu facebook baglantısını kesmeden durdurmanın bir yolu var mı? Varsa detaylı bi anlatırmısınız ne yapmak lazım. Facebook'tan girip kısıtlayabilirsin web üstünden. Uygulamanın paylaşımlarını "Only me" yapar, verdiğiniz erişimi kaldırırsın. Ama erişimi kaldırdığını görebilir uygulama, onu görüp geri isteyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 puzzlecraft diye bi oyun var, tavsiye ederim çok'oş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Saeros said: Saeros said: pixel people diye bi şehir kurmalı oyun buldum, 2 gündür bağımlılık yaptı şunu yazdığım gün update geldi ve oyun bozuldu, veri nays şuna sardım 2 gündür, çözemediğim noktaları var garip bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar