Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iOS Uygulamaları

di

Öne çıkan mesajlar

Tapatalk'a ekleyebilmek için forum mimarisinin tapatalk destekli olması lazım. Daha sonra Tapatalk modülünü (bir takım dosyaları) forum dosyalarına yerleştirip gerekli ayarlamaları yapmak lazım. Sonrasında foruma girdiğinde zaten soruyor sanırım tapatalk destekli, ister misin diye.

Olsa süper olurdu sanki
Sosyal ağlarda paylaş

DragonCity diye bi oyuna sardı çocuklar ama facebook baglantısı lazımmış bişiler kazanıyorlarmış ok dedim. 15 gündür tanıdıgım herkes illallah demiş haberim. Ha bire benim adıma millete invite zart zurt bişiler yolluyormuş. Bunu facebook baglantısını kesmeden durdurmanın bir yolu var mı? Varsa detaylı bi anlatırmısınız ne yapmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

DragonCity diye bi oyuna sardı çocuklar ama facebook baglantısı lazımmış bişiler kazanıyorlarmış ok dedim. 15 gündür tanıdıgım herkes illallah demiş haberim. Ha bire benim adıma millete invite zart zurt bişiler yolluyormuş. Bunu facebook baglantısını kesmeden durdurmanın bir yolu var mı? Varsa detaylı bi anlatırmısınız ne yapmak lazım.

Facebook'tan girip kısıtlayabilirsin web üstünden. Uygulamanın paylaşımlarını "Only me" yapar, verdiğiniz erişimi kaldırırsın. Ama erişimi kaldırdığını görebilir uygulama, onu görüp geri isteyebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...