Deacon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Dolphin Browser Pocket Snapseed Flipboard Bunlar da benim olmazsa olmazlarim. Hos daha cok var ya. Dropbox, Any.DO, Trillian, Fandango, Pandora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 İst'de yaşıyorsan ; İbb trafik Hareket saati - toplu taşıma araçlarının hareket saatlerini öğrenmek için, sürekli güncelleniyor. Dropbox Maçkolik Radyo Viber - beleş konuşmak için TripAdvisor Pro HDR - HDR fotoğraf çekmek için. çok başarılı bence. bikaç örnek: http://imageshack.us/photo/my-images/135/img0472n.jpg/ http://img51.imageshack.us/img51/176/photo19102012154429.jpg http://img854.imageshack.us/img854/1644/photo25102012154514.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Arkadaşlar ben dün kuzenin iphone 4ünü satın aldım. Aşırı noobum. Şimdi ben üyelik oluşturmak için visa mastercard seçimlerinden hiçbiri seçeneğini seçip fatura adresi vs verip üyelik oluşturdum. Şimdi nolacak ben ödemeleri falan nasıl yapıcam? Üyelik alırken bi ödeme var mı? Ben ilk üyelik ödemesini (varsa) nasıl yapıcam? Bi de neler yükleyim borsa takip etmek için bi program 1-2 güzel eğlenceli otobüsteyken oyalanabilceğim sürükleyici oyun vs vs bilgilendirin cahil kardeşinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Dartanian said: Arkadaşlar ben dün kuzenin iphone 4ünü satın aldım. Aşırı noobum. Şimdi ben üyelik oluşturmak için visa mastercard seçimlerinden hiçbiri seçeneğini seçip fatura adresi vs verip üyelik oluşturdum. Şimdi nolacak ben ödemeleri falan nasıl yapıcam? Üyelik alırken bi ödeme var mı? Ben ilk üyelik ödemesini (varsa) nasıl yapıcam? Bi de neler yükleyim borsa takip etmek için bi program 1-2 güzel eğlenceli otobüsteyken oyalanabilceğim sürükleyici oyun vs vs bilgilendirin cahil kardeşinizi uyelik icin herhangi bi ucret alinmiyor. gonul rahatligiyla yapabilirsin uyeligini kredi karti ile. borsa icin bir sey soyleyemem ama En iyiler kismindan arastirirken yildizlara bakarak hareket edebilirsin. oyun icin genellikle Angry Birds iyidir. The Room oyunu 4-6 saatlik muthis bi oyun. Youtube da trailer i mevcut. bak iste baya oyun var acikcasi nasil sey sevdigini bilemem. :) sonucta parali falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ya iOS de bir app var, suratı ön kameradan şekilde şekile sokuyor mirrorluyor, fisheye falan yapıyor canlı canlı görüp çekiyorsun istediğin fotoyu. hangi app biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 default değil mi o ya photo booth ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Yolda giderken hizimi vs vs gosteren basit bi app var mi? Ama haritaya falan gerek yok/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Navigasyon uygulamalarinda olabilir o, arastirmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 nokia'nın haritalarında vardı o. bu nokia map çok iyiydi zati ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Evet seski n0okiada vardı butun ekran senin yol bilgilerin oluyordu ama IOS için oyle basitini bulamadım yani sadece hızımı göstersin 1-2 ufak bilgi daha olsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Ninja Fishing bugun beles. Kacırmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Absolut said: Evet seski n0okiada vardı butun ekran senin yol bilgilerin oluyordu ama IOS için oyle basitini bulamadım yani sadece hızımı göstersin 1-2 ufak bilgi daha olsa yeter. here maps = nokia maps for iphone :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Fruit Ninja beleş, kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 xmas ayagına bayagı beles app var. kovalayan varsa yazsın buraya da goturelim malı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Absolut said: Yolda giderken hizimi vs vs gosteren basit bi app var mi? Ama haritaya falan gerek yok/ Awesome HUD kullanıyorum tam bahsettiğin olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Evet ya harikaymış saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 o niye lazım oluyor ki hız göstergesi bozuk olmadıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 HIz göstergesinin hata payı oluyor yani 130 limitli yerde 137 ile falan gidince gerçekteki 130a denk geliyor. Uzun yolda ve ortalama hız uygulamalı olan yerde kullanışlı olıyor :P Veya TEMde tam 2. katlamalı cezadan 1 km düşük ayarlıyorsun ceza yesende 2 katı değil normal ceza yiyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 abi gps'in hata payı daha yuksek olur sanki aracın gostergesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 gps coverage a gore degisir o. sonucta ortalama aliniyor belli intervallerde. arac hizi ise kullandigin lastik, onun basinci vs ye gore genelde bi %6-8 dusuk gosterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 otomobil üreticileri de hız göstergesiyle oynayabiliyorlar. 130 la gittiğini sanırsın 125'tir aslında o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 şöyle point and click adventure oyunu var mı güzel iosda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 the walking dead var, steam de olanin aynisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar