Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iOS Uygulamaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Clash of Clans çok eğlenceliymiş, sanırım facebook versiyonu da varmış da onu bilmiyordum ben. Baya güzel bir oyun, Türkçe dil desteğinden ötürü Türkler yaptı sanıp gururlandım ama Fin oyunuymuş :D

nedir bu oyun ya
herkes oynuyor abi ofiste
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Baktım şimdi, uzak durmaya karar verdim:

http://i.imgur.com/PPV8e.png

Kendimi biliyorum ben, tutulursam oyuna bir ton para harcarım.
Mesaj tarihi:
abi oyun eğlenceli, o yukardaki şeyleri de sadece biraz daha hızlı gitmek isterseniz alıyorsunuz (evet ben istedim :D ) ama hiç şart değil. Köy yapıyorsun, savunma yapıyorsun adam basıyorsun dalıyorsun falan. Eğlenceli oyun, emek harcamışlar grafikleri falan da güzel :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Soundbeam var, etraftaki seslerin desibel şiddetini ölçüyor. Kıllık yapmak için kullanacağım. :D

Bir de Günün Uygulaması diye bir app var ki tahminime göre böyle çok app vardır. Her gün ayrı bir paralı olup o gün bedava olan application gösteriyor. Fakir bir beleşçi gibi indiriyorum hepsini.
Mesaj tarihi:
Abi ipadin youtube appi yok kayboldu storedanda bulamadım abidik gubidik şeyler çıkıyor vtube falan orjinal olan sey nasıl geri gelirki ios update ettim en don bişide silmedim
Mesaj tarihi:
Sabah yola çıkıcam ios 6 sagolsun google mapsim yok.Apple ve yandex hiç mi hiç hoşuma gitmedi.Adam akıllı bi maps programı önerebilecek?En azından google maps e yakın bişi.
Mesaj tarihi:
katliamci said:

Sabah yola çıkıcam ios 6 sagolsun google mapsim yok.Apple ve yandex hiç mi hiç hoşuma gitmedi.Adam akıllı bi maps programı önerebilecek?En azından google maps e yakın bişi.

internet imkanın vara google maps'i safariden kullanabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
plague mi ne öyle bir oyun var. bir ara browserda epey benzeri vardı böyle dünya haritası var bir ülkeden başlıyorsun sonra farklı ülkelere yayılmaya çalışıyorsun. insanlara bulaştıkça evrim puanı kazanıyorsun böyle hava ile bulaşma veya öksürük gibi şeylere evrimleşebiliyorsun falan epey oynadım ben güzel baya.
  • Yeni Oluştur...