senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Aket-Atum said: Clash of Clans çok eğlenceliymiş, sanırım facebook versiyonu da varmış da onu bilmiyordum ben. Baya güzel bir oyun, Türkçe dil desteğinden ötürü Türkler yaptı sanıp gururlandım ama Fin oyunuymuş :D nedir bu oyun ya herkes oynuyor abi ofiste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Baktım şimdi, uzak durmaya karar verdim: http://i.imgur.com/PPV8e.png Kendimi biliyorum ben, tutulursam oyuna bir ton para harcarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 abi oyun eğlenceli, o yukardaki şeyleri de sadece biraz daha hızlı gitmek isterseniz alıyorsunuz (evet ben istedim :D ) ama hiç şart değil. Köy yapıyorsun, savunma yapıyorsun adam basıyorsun dalıyorsun falan. Eğlenceli oyun, emek harcamışlar grafikleri falan da güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 carmegaddon güzel mi ve futbol quiz oyunları var mı önerebileceğiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Soundbeam var, etraftaki seslerin desibel şiddetini ölçüyor. Kıllık yapmak için kullanacağım. :D Bir de Günün Uygulaması diye bir app var ki tahminime göre böyle çok app vardır. Her gün ayrı bir paralı olup o gün bedava olan application gösteriyor. Fakir bir beleşçi gibi indiriyorum hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 gunun uygulaması gorduklerim arasında en iyisi. soundbeam tırt :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Clash of clans felaket sardı iş yapamıyorum allah belanızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 simpsons tapped out oynuyorum. origin id'den arkadas falan da istiyor. varsa ekleyin fizboz'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Ipad ile galaxy s3 arasinda görüntülü arama ve yazisma yapabilecegim hangi appler megcut. Skype haric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Tango. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Ama ipad wifi only Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 hepsiburada ipad(tu) https://itunes.apple.com/ca/app/hepsiburada-ipad/id571596855?mt=8&ign-mpt=uo%3D2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Abi ipadin youtube appi yok kayboldu storedanda bulamadım abidik gubidik şeyler çıkıyor vtube falan orjinal olan sey nasıl geri gelirki ios update ettim en don bişide silmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 mctube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Music tube diye bir sey buldum güzele benziyor. Youtube daki şarkıları cacheliyor net kapaliyken de izleyip dinleyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mctube ücretli asdf default free olan kalktımı noldu ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Ultimate spiderman çok iyi bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Sabah yola çıkıcam ios 6 sagolsun google mapsim yok.Apple ve yandex hiç mi hiç hoşuma gitmedi.Adam akıllı bi maps programı önerebilecek?En azından google maps e yakın bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 kik messenger Ayfon said: Ipad ile galaxy s3 arasinda görüntülü arama ve yazisma yapabilecegim hangi appler megcut. Skype haric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 angry birds star wars baya iyi olmuş ya, serinin en iyisi net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 katliamci said: Sabah yola çıkıcam ios 6 sagolsun google mapsim yok.Apple ve yandex hiç mi hiç hoşuma gitmedi.Adam akıllı bi maps programı önerebilecek?En azından google maps e yakın bişi. internet imkanın vara google maps'i safariden kullanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 fifa baya iyiymiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 plague mi ne öyle bir oyun var. bir ara browserda epey benzeri vardı böyle dünya haritası var bir ülkeden başlıyorsun sonra farklı ülkelere yayılmaya çalışıyorsun. insanlara bulaştıkça evrim puanı kazanıyorsun böyle hava ile bulaşma veya öksürük gibi şeylere evrimleşebiliyorsun falan epey oynadım ben güzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 asphalt 7 ücretsiz bu arada. Halen ücretsiz mi bilmiyorum da dün ücretsizdi indirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 clash of clans müthiş oyun ya, eşşek gibi oynuyorum 3 gündür 18 level falan oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar