Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 12 gündür gelmedi sonuç galiba mecbur parayla sölicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 burdan üniye hazırlanan öğrencilere sesleniyorum; eğer ingilizce bir üniye girecekseniz toefl olayını önceden halletmeye çalışın eğer ingilizceniz varsa yoksa 1 sene hazırlık okuma durumunda kalabilirsiniz son dakikaya gelirse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ben de ocak sonunda ya da şubat başında giricem tofıla, hazırlık için internetten bikaç kaynak buldum yeterli olur umarım 100ü geçmek için, bilmiyorum belki ihtiyacım bile yoktur çalışmaya, bi örnek sınavlara falan göz atmak lazım, bu arada ingiltere dışında, diğer avrupa ülkelerinde mastıra kabul edilmek için istenen ortalama tofıl notu tahmini nedir, bilen var mı? araştırdım biraz, 90 yeterli gibi ama araştırmam bikaç üniversiteyle sınırlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Valla, Ankara Üniversitesi mezunuyum, dolayısıyla İngilizce eğitim görmedim, yurtdışında da bulunmadım. Ancak, 20 Kasım 2009'da girdiğim TOEFL da 30R 30L 29W 26S ile 115 aldım. Şimcik şöyle oluyor, 5 yıldır 35 dakikalık servis yolculuklarımı (gidiş-dönüş) her gün Time & Newsweek & Economist okuyarak, akşamlarımı WoW ve başlangıçta İngilizce altyazılı sonra altyazısız yabancı diziler izleyerek geçirdim. Ha diyeceksiniz speaking neden diğerlerinden düşük, e zaten pratik şart tam akıcılık için ama onu geçtim hatırlamadığım öyle saçma bir şey sordu ki, Türkçe sorsa da yine kendimi tekrar eder, yine düşük puan alırdım. Bu arada madem İngilizcemizi belli bir seviyeye getirdik etinden sütünden faydalanalım dedim, LSAT (Law School Admission Test) e girdim ve 180 üzerinden 176 aldım. Harvard'a başvurdum, bekliyorum. Du bakali ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Helal. Ben de İngiltere'de lisans yaptıktan sonra yine burda master yapmak için TOEFL'a girdim. İstemiyorlarmış tabii. Salaklık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 +rep gercekten. sana da tebrikler sehsut. sehsut demisken, avupa yakasi sehsuvari burdaymis lan, gecen konserde gordum adami asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Ama yanlış anlaşılma olmasın, ben bir miktar maceraya koşup LLM değil JD programına başvurdum. 3 yıllık normal graduate hukuk eğitimi yani. Girmek oldukça daha zor anladığım kadarıyla ama 176 75th percentile i Harvard ın JD için. E burada da Sayıştay da 6 yıllık iş deneyimi var, dedim meyti sizi Government Accountability Office i bildin mi, hah onun aynısı, üstelik 300 milyar dolarlık uçak projesinin denetimi için düzenlenen toplantılara Türk temsilcisi olarak iştirak ettim filan fişman, diversity den şurdan burdan bi şekil yapıp gireriz belki. Not ortalaması hususunda, AÜ'den bi 3.55 var ancak, o mühim değilmiş zaten LSAC (Law School Admission Council) değerlendirdi ve bizim gibi international garibanlara verilen en yüksek payeyi (Quality of academic record: Superior) verdi, everything is something happened, şimdi onlar düşünsün der ve sözlerime son verirken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 TOEFL sonuçlarını ets'nin sitesinde kaydınızı yaptırdığınız üyelikle hesabınızı açıp görebiliyorsunuz. 15 iş günü gibi bir süresi var. Avrupa'ya birkaç yere başvuru yolladım bende. 120 üzerinden 97 gibi bir skor almıştım. 90 civarı yeterli olur dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 quixef said: Türkçe sorsa da yine kendimi tekrar eder, yine düşük puan alırdım.toefl düşünce kalitesini ölçmüyor. gre tadındaki sınavlar onu yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 syd said: quixef said: Türkçe sorsa da yine kendimi tekrar eder, yine düşük puan alırdım.toefl düşünce kalitesini ölçmüyor. gre tadındaki sınavlar onu yapıyor Düşünce kalitesini ölçüyor diye bir iddiam yok, kendimi tekrar ettiğimi açıkça söylüyorum, demek istediğim o süreyi dolduracak kadar söyleyecek şey aklıma gelmedi konuyla ilgili ve tekrara düştüm. Biraz okuyarak yanıt vermek süper olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 helal valla 115 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 şimdi birkaç sorum olacak, bir kere sınava girdikten sonra mesela puanımızı beğenmeyip yükseltmek için bir daha girmek istesek en erken ne zaman tekrar girebiliyoruz sınava? Bir sınırlama var mı? Bir de sonuçlar ne kadar zamanda çıkıyor? Ve girmeyi düşündüğümüz tarihten ne kadar önce başvurmak gerekiyor? Kontenjana mı bağlı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 abi sitesine baksana. ayda bi kere girebiliyosun galiba, evet kontenjanli olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bi armut piş ağzıma düş olayını deniyeyim demiştim :P yarım günde cevap gelmediğine göre siteye baksam iyi olacak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 toefl a bir sinirlama yok bas parayi gir istedigin kadar. yani sinav tarihi varsa yakin bi tarihte, kontenjan da aciksa girersin istedigin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 28 mayısta girdiğim toefl ibt'nin sonucu hala elime ulaşmadı.. neredeyse 1.5 ay oldu, normal midir? en geç 1 ay içinde geliyor diye biliyodum? bi mail atayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 internetten bakabiliosun sonuclara direk ets nin sitesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 internetten zaten bakabiliyorum o 1-2 haftada falan belli oldu da elime sonucun posta olarak gelmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ben onu istetiosun diye biliorum ondan ayri para aliyolardi galiba, ama tam olarak emin diilim 3 yil once falan girmistim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 yok, adresine yolluyolar bi de eğer istersen orda okul, ets toefl merkezleri falan çıkıyor oralara raporumu gönder diye seçebiliyosun..(sanırım max. 3 yer seçiyodun) eğer seçmezsen toefl ibt'ye başvururken, 20 dolar gibi bi fiyata temin edebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 reading listening güzelde speakingi halledemedim bi türlü türkçe olsa yine afallar 15 felan alırım of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 TOEFL a hazırlanmak için kurs filan gereklimidir yoksa sırf kitapla da halledilebiliyomu? Ortalama üstü bi seviyedeyim diyebilirim de(biliyorum da pratiğim yok klişesi işte) kendime pek güvenemiyorum, bi kursa gidiyim diyorum ama hangi kurs iyidir onu da pek araştırmadım, bi yandan da millet "çok kolay yeaaa kursa mursa gerek yok" diye dolaşıyo heryerde o yüzden de içime kurt düştü. Kurslar gerçekten fayda ediyo mu? İstanbul/Anadolu yakası taraflarında hangi kurslar iyidir? Fiyatları ne kadardır bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 abi ortalama bi üstü seviyede de olsan,cok iyi seviyede de olsan,toefl bir konsept sınavı,kuralları taktikleri vs. var,soyle soyleyim essay yazma becerine,speaking ine cok güveniyorsan gitme ama gidersen eger mutlaka cok buyuk katkısı olur.12 yasından beri ingilizce egitim gören bi arkadasım kursa gitti 90 aldı,ingilizceyi üniden sonra ogrenen bi arkadaşım ise 85,demek istedigim ingilizce bilgine cok güvenme.bir konsept ve taktik sınavı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 yurtdisinda yuksek lisans icin basvurmustum bir sure once. sonra baska bir test ile kabul aldim. oylesine girdim cumartesi parayi odemis bulundugum icin. merak ediyorum bakalim kac alicam. ieltsten daha zor ama orasi kesin. bir de readingi biraz fazla abartmislar. 1 saat 40 dakikaydi ve 5 makale vardi. onunla baslayinca konsantrasyon dusuyor biraz haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Bu toefl 2 sene mi geçerli ? Ya da bu işler nasıl işliyor ? Abi ben puanımı almışım yani 2 senede bir nedir. Heralde sadece ticari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar