yav Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 daha iyisini yaparsın işte fırsattan say boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 evet abi o açıdan kesinlikle iyi oldu da, şimdi iş başvurularında falan ing. seviyemi gösterecek hiç bir sınav sonucum olmadığı için bu yetişecek diye seviniyodum yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 lisansı tamamlamadan toefl'ı ıvırı zıvırı halletmek gerekiyor sanırım ibret olsun bize :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 benim sonuç geldi istanbul ticaret unide girdim bi sorunum olmadi of reklam yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 kaç aldığını da paylaşsaydın ibretlik şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 17 Ekimde girmiştim ben de, Kadıköy'deki İstanbul Lisan Merkezinde girdim hatta. Sonuç da dün açıklandı. 9 günde çıktı kısacası. Sorun da yaşamadım gayet rahattı bence. Anadolu Yakasında girmek isteyen olursa tavsiye ederim, acaip şekilde merkezi yerde olması avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 kaç aldığımı söylememeyi tercih ederim:D ve istanbul ticarette de bir elemanın makinesinde problem çıktı ama düzelttiler çabucak nereye gitsen sorun olur ya sen şanssızsan:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ben zaten eskişehirdeyim de bende şans namına bi zerre bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 3 aralıkta da yine giriyorum hadi bakalım bu sefer iptal olmaz inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 3 aralık dicektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 2011de giricektim de vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 of girdim toefl a saçlamadım speakingde ya ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Geçen ay arkadaşım da saçmaladım speakingde dedi 108 aldı, üzme tatlıcanını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 IBT 86 yapmıştım 3 sene önce. D&R varsa yakın.Gidin ne kadar ilginizi çeken yabancı dergi varsa toplayın.Alın bi Poly Lingua kelimelerin altına yaza yaza çalışın.Kahveyle-Çayla iyi gidiyo.Kafanız boşsa yardırır gidersiniz. IBT de genelde Biyoloji,Tarih,Politika,Fizik veya Coğrafya ile ilgili en az 2 Paragraf çıkar.Önereceğim Time,National Geographic,Science vs dergisi almanız.Reading&Writing i rahat yaparsanız,zaten lisans derecesini geçiyorsunuz.Master düşünen arkadaşlarda üstüne Listening&Speaking kasıcaklar. Amerikan kültür derneği gramer ve listening için iyi bi çözüm.3 ayda yartırtırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Sonraki Toefl ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 haftanın çoğu günü var toefl (her gün bile olabilir merkezine göre), hatta iki seans falan. sitesindeki randevu alma kısmından görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 haziranda gircem,hedefim min 90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Oo =) o zaman yeni soru: Hangi kitaplar ile çalışıyorsunuz veya ne yapıyorsunuz calısmak için heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 kursa gidiyorum derslerde toefl da cıkan konular kelimeler hakkında konusuyoruz,onun dısında bol bol kitap okuyorum fırsat buldukca denkledikce bi native speaker ile konusuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 hangisine gidiyosun eskte mi bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 belli oldu benim 100 almışım Reading 27 Listening 28 Speaking 20 Writing 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 barrons cdli kitabı iyidir. ben sadece cdsini kullanmıştım ama kitap da iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ya bu toefl sonucu gönderiyolar mı adrese yoksa para mı ödicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Kendi adresine bi tane ücretsiz yolluyolar onun dışında başvuracağın kurum falan varsa 4 tane ücretsiz yollayabiliyosun ama sınav çıkışı kaydetmen gerekiyo adresleri falan o hakkını kullanabilmen için. Sana yollananın ulaşması biraz zaman alıyo ama normal posta yoluyla geliyo yanılmıyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Oh rahatladım sağol. Sonuç elime geçene kadar lazım olursa da artık çıktıyı falan alıp giderim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar