Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: İstanbul BB - Fenerbahçe 28.02.2010 @ 15:00

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

fenerde kendi standartlarındaki takımlarını yenemio :(

bu arada bir kesim fenerbahçe seyircisine yakışan hareketler. ibb li oyuncu hastanelik oldu

kimsenin seyircisine yakismaz. Bazilarinin tribununde bicaklanan gencler rahmetine kavusur, bazilarinda dayaklar atilir, bu koca bir kitleye yakistirilmamali, bu kadar sig olmayin.
Sosyal ağlarda paylaş

ermynorac said:

Baggio said:

Masquerade said:

mokoko said:

alex kırmızı gordude neden? radyodan dinliorm.
topun olmadığı yerde tabanla baldıra bastı.

Topun olmadığı yer? Yuh ulan artık. Havadan top geliyor, ikisi de müdahale ediyor, Alex geç kalıp adamın baldırına yapıyor müdahaleyi. Fırat efendi de iki dakika önce eline ayağına sahip çıkamayıp yediği azarın acısını çıkarıyor, başka bir şey değil. Tebrik ediyoruz kendisini maçı verdiği için.

alex'in yaptığının caner'in GS-ATL maçında yaptığından çok bir farkı yok. bir önceki pozisyonda sinire kapıldı ve hırçınlaştı. tabanla o şekilde bir müdahelenin kırmızı olmaması düşündürücü olurdu. bir önceki pozisyonda hakeme top çarptı diye kart göstermeseydi asıl yanlış olacağı düşüncesindeyim. kısa süreli bir hırçınlık yüzünden alex'in kırmızı yemesi fenerbahçe açısından ağır oldu tabi ama yanlış olduğunu düşünmüyorum kararın.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/13963258.asp?gid=229

Dizi kırar bu hareket kırmızı değil demeyin allah aşkına
Sosyal ağlarda paylaş

İki kare fotoğraf koyup pozisyon mu yorumluyoruz artık? Desene her paint öğrenen çoluk çocuk tepemize çıkacak :) Ben "adamın baldırına basmadı" demedim, onun için "lan aha böyle basmış bence faul bu" gibi bir tek karenin anlamı yok. İnkar etmedim nitekim. Basmasına sebep olan pozisyonu anlattım, "topsuz adamın baldırına tekme attı" diye anlatılan bir pozisyon hayal edin, bir de Alex'inkini izleyin. Zahmet olmazsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

İki kare fotoğraf koyup pozisyon mu yorumluyoruz artık? Desene her paint öğrenen çoluk çocuk tepemize çıkacak :) Ben "adamın baldırına basmadı" demedim, onun için "lan aha böyle basmış bence faul bu" gibi bir tek karenin anlamı yok. İnkar etmedim nitekim. Basmasına sebep olan pozisyonu anlattım, "topsuz adamın baldırına tekme attı" diye anlatılan bir pozisyon hayal edin, bir de Alex'inkini izleyin. Zahmet olmazsa.
HAHAHAHA
paint diyo adam HAHAHAHA.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...