Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 BiTcH_oFBaT said: fenerde kendi standartlarındaki takımlarını yenemio :( bu arada bir kesim fenerbahçe seyircisine yakışan hareketler. ibb li oyuncu hastanelik oldu kimsenin seyircisine yakismaz. Bazilarinin tribununde bicaklanan gencler rahmetine kavusur, bazilarinda dayaklar atilir, bu koca bir kitleye yakistirilmamali, bu kadar sig olmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ermynorac said: Baggio said: Masquerade said: mokoko said: alex kırmızı gordude neden? radyodan dinliorm.topun olmadığı yerde tabanla baldıra bastı. Topun olmadığı yer? Yuh ulan artık. Havadan top geliyor, ikisi de müdahale ediyor, Alex geç kalıp adamın baldırına yapıyor müdahaleyi. Fırat efendi de iki dakika önce eline ayağına sahip çıkamayıp yediği azarın acısını çıkarıyor, başka bir şey değil. Tebrik ediyoruz kendisini maçı verdiği için. alex'in yaptığının caner'in GS-ATL maçında yaptığından çok bir farkı yok. bir önceki pozisyonda sinire kapıldı ve hırçınlaştı. tabanla o şekilde bir müdahelenin kırmızı olmaması düşündürücü olurdu. bir önceki pozisyonda hakeme top çarptı diye kart göstermeseydi asıl yanlış olacağı düşüncesindeyim. kısa süreli bir hırçınlık yüzünden alex'in kırmızı yemesi fenerbahçe açısından ağır oldu tabi ama yanlış olduğunu düşünmüyorum kararın. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/13963258.asp?gid=229 Dizi kırar bu hareket kırmızı değil demeyin allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Merak etmeyin ya fb'nin puan kaybettigi hafta galatasaray kazanamıyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 adamınbiri said: ZAAAAAAAAAAAAAAAA nasıl koydular ama bize allah belamızı versin arsenaaaal oleeeey ahahah dalga geçmek gibi olmasın da çok güldüm lan şu mesaja=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 YUH BAGGIO YUH fanatizm bu kadar kör etmesin hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 en begendim oyuncumuz emre oda gs de yetismis. aramizdaki fark bu gs ile bence. adamlarin oyuculari son ter damlasina kadar saldiriyor savasiyor vs. bizimkilerde brezilyadan gelme nane surusu alex haric. tiksinc takim tiksinc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 theCio said: Dizi kırar bu hareket kırmızı değil demeyin allah aşkına kırmızı zaten aksini söylemiyorum yazıyı okuduysan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Zorla yine bizi şampiyon yapacaksınız adam gitmeyecek başımızdan. Ulan acaba bu mu istenilen? Kısa dönemde sürekli beşiktaş'ı şampiyon yapıp Demirören'e kredi sağlamak ve uzun dönemde beşiktaş'ı batırmak. vayyy hibişşler!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Büyükşehir çalışıyor :D Çalışınca Oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 oha alex gavura vurur gibi vurmus.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Kanuni said: en begendim oyuncumuz emre oda gs de yetismis. aramizdaki fark bu gs ile bence. tiksinc takim tiksinc. imza yapıyorum izninle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 beyler şimdi uyandım ZAAAA lık bi durum var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 3 sezon şaphhnawyonzz. ama bizm fiihhhssturrr aaaantajjjııı vaaa...tüm machhlaa istanbuldahaaa zaaa la :D adamlar 1.5 aydir mac alamiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 yaz iletiye yaz ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ermynorac said: theCio said: Dizi kırar bu hareket kırmızı değil demeyin allah aşkına kırmızı zaten aksini söylemiyorum yazıyı okuduysan :D sana değil itiraz eden bazı arkadaşlara dedim orda adamın ayapı yere basıyo olsa kırılır bacağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 İki kare fotoğraf koyup pozisyon mu yorumluyoruz artık? Desene her paint öğrenen çoluk çocuk tepemize çıkacak :) Ben "adamın baldırına basmadı" demedim, onun için "lan aha böyle basmış bence faul bu" gibi bir tek karenin anlamı yok. İnkar etmedim nitekim. Basmasına sebep olan pozisyonu anlattım, "topsuz adamın baldırına tekme attı" diye anlatılan bir pozisyon hayal edin, bir de Alex'inkini izleyin. Zahmet olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 FÖKSTÖÖÖÖÖÖÖRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bjk taraftari neden seviniyor onu anlamadim ben sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 emre'nin de neyini beyeniyorsanız hocam.. sürekli küfreder hırçın hareketler yapar. takım ateşlemeye faydası dokunur belki ama onun dışında bir meziyeti yok. yararından çok zararı olan bu oyuncular bunlar. 5 veriyor 10 alıyor. emre'nin yerine 2 veren oyuncuyu yeğlerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Alex'in kırmızısının yanı sıra cristiana da gösterilmeyen bir kırmızı kart var maç içinde... tv çekimine göre sol taraftaki kaleye atak yaparken sol kanat korner direğine yakın yerde , ibb li oyuncunun kaval kemiğine basıyor.. :) anca böyle anlatabildim pozisyonu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Radiance said: Kanuni said: en begendim oyuncumuz emre oda gs de yetismis. aramizdaki fark bu gs ile bence. tiksinc takim tiksinc. imza yapıyorum izninle edit : yapamıyorum cok uzun dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Baggio said: İki kare fotoğraf koyup pozisyon mu yorumluyoruz artık? Desene her paint öğrenen çoluk çocuk tepemize çıkacak :) Ben "adamın baldırına basmadı" demedim, onun için "lan aha böyle basmış bence faul bu" gibi bir tek karenin anlamı yok. İnkar etmedim nitekim. Basmasına sebep olan pozisyonu anlattım, "topsuz adamın baldırına tekme attı" diye anlatılan bir pozisyon hayal edin, bir de Alex'inkini izleyin. Zahmet olmazsa.HAHAHAHA paint diyo adam HAHAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 parayla diil ya ?? sevinemezmyz loll.. manu yeninde sevinen,cska yenince sevinen fener taraftari icn komik bi yorum. zaaa'ladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Azmodai said: bjk taraftari neden seviniyor onu anlamadim ben sdfg. maç eksiği var yendiği zaman fener 45p, bjk 45p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar