suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Azmodai said: bjk taraftari neden seviniyor onu anlamadim ben sdfg. sdfg sdfg acaba fenerle puan farkı azaldığı için olabilir mi? sdfg sdfg gıfıdık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ermynorac said: emre'nin de neyini beyeniyorsanız hocam.. sürekli küfreder hırçın hareketler yapar. takım ateşlemeye faydası dokunur belki ama onun dışında bir meziyeti yok. yararından çok zararı olan bu oyuncular bunlar. 5 veriyor 10 alıyor. emre'nin yerine 2 veren oyuncuyu yeğlerim :D takim uyuz brezilyali ve yeteneksiz 3. sinif turklerden olusunca boyle adamlar onem kazaniyor sdfgfgh. biri demisti onceden, katiliyorum, Emre, Lugano, alex, semih, gokhan gonul bi de belki andre santos disinda tum takimi sutlayabiliriz. problem yok. volkan da kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 fb bu hızla kümeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ntv'de nihat özdemir ağlıyo hakem diye. çok komik bunlar vallahi. bursayı hakem hataları ile elerken gıkınız çıkmadı demezler mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 suBzer0 said: Azmodai said: bjk taraftari neden seviniyor onu anlamadim ben sdfg. sdfg sdfg acaba fenerle puan farkı azaldığı için olabilir mi? sdfg sdfg gıfıdık? ama onlarda fööhhhsstürr vaaa xD bu senede tek eglence yine belli oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Azmodai said: ermynorac said: emre'nin de neyini beyeniyorsanız hocam.. sürekli küfreder hırçın hareketler yapar. takım ateşlemeye faydası dokunur belki ama onun dışında bir meziyeti yok. yararından çok zararı olan bu oyuncular bunlar. 5 veriyor 10 alıyor. emre'nin yerine 2 veren oyuncuyu yeğlerim :D takim uyuz brezilyali ve yeteneksiz 3. sinif turklerden olusunca boyle adamlar onem kazaniyor sdfgfgh. biri demisti onceden, katiliyorum, Emre, Lugano, alex, semih, gokhan gonul bi de belki andre santos disinda tum takimi sutlayabiliriz. problem yok. volkan da kalabilir. sen yine iyi adam turuyorsun.. ben ernst , ferrari harici hepsini yolluyorum. sen insaflısın yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Masquerade said: Baggio said: İki kare fotoğraf koyup pozisyon mu yorumluyoruz artık? Desene her paint öğrenen çoluk çocuk tepemize çıkacak :) Ben "adamın baldırına basmadı" demedim, onun için "lan aha böyle basmış bence faul bu" gibi bir tek karenin anlamı yok. İnkar etmedim nitekim. Basmasına sebep olan pozisyonu anlattım, "topsuz adamın baldırına tekme attı" diye anlatılan bir pozisyon hayal edin, bir de Alex'inkini izleyin. Zahmet olmazsa.HAHAHAHA paint diyo adam HAHAHAHA. Alt tarafı printscreeni yapıştırıp kesmek için kullanılacak en hızlı alet paint'tir, yeterlidir çünkü, ondan dedim. "Ben Photoshop'tan aşşaa elimi greme vurmam" diyenlerdensen benim yapacağım bişey yok abi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Azmodai said: BiTcH_oFBaT said: fenerde kendi standartlarındaki takımlarını yenemio :( bu arada bir kesim fenerbahçe seyircisine yakışan hareketler. ibb li oyuncu hastanelik oldu kimsenin seyircisine yakismaz. Bazilarinin tribununde bicaklanan gencler rahmetine kavusur, bazilarinda dayaklar atilir, bu koca bir kitleye yakistirilmamali, bu kadar sig olmayin. bende öyle düşünüyorum ama oraya özellikle bir kesim diye yazdım. orada sahaya bi ton şey atılıyor ve o insanlara mani olmayanlarda bu işin bir parçası. bu her taraftar için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 lol fener lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 oha nihat ozdemir adli yoneticimde hakemi sucladi sadece.. aptalsin sen aptal. hala hakeme tak federasyona tak aptalsiniz aptal. hadi simdi biriniz istifa edin bizde yemis gibi yapalim. yazik gunah be. maci izledim komple hakem ne yapmis da senin yenilmene sebep olmus. .ok gibi oynuyor takim .ok. aptal herifler hala hakem diyor federasyon diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 dahi daum dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Kazımı gönderdiniz ondan böyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Alex bıktı artık. Fakat ben seneye Alex'inde gönderilmesinden yanayım. 10 kişi oynuyoruz hele diğer zibidileride sayarsak sahada pres yok. Lazeticli dönemden bu yana bütün kadro eksiksiz oo süper dediğimi hatırlamıyorum. Kesin 2 yada 3 tane .3 sınıf oyuncu ilk 11de oynuyordu. Ondan sonra Anelka başarısız yok Ortega başarısız. Anelka'yı görüyoruz Chelsea'de. Revivo Lazeticli o dönemde Anelka Alex gibi üst seviyede oyuncu yoktu ama takımın geneli 1. sınıf futbolcuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Gol atmamız gereken maçta Semih yedekten bile giremiyor, Deniz-Selçuk oynuyor, Lugano "riske edilmiyor" sanki çok rahat maçmış gibi falan. Hakemin etkisi büyük ama tek suçlu olması gibi bir şey söz konusu değil. Hadi bu maçı geçtim, 7 maçtır galibiyet almamışız, hepsini Aydınus mu yönetti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 dale dale dale dale dale dale bocaaaaaaaaaaaa en büyük boca başka büyük yok river plate şaşırma sabrımızı taşırma BÜYÜK ARJANTİNİN BÜYÜK TAKIMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bu ne güzel bir gündür yareppim bir uyandım fener 2-1 yenilmiş bide alex kırmızı görmüş. bu da demektir ki fener önümüzdeki hafta da yenilcek. bugün bide maçı alırsak ooooh çogzel olcak herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 haftaya antalya macı var sakat kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 RayCharles said: zaa sigara böreği de güzel ironi olmuş hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Baggio said: Gol atmamız gereken maçta Semih yedekten bile giremiyor, Deniz-Selçuk oynuyor, Lugano "riske edilmiyor" sanki çok rahat maçmış gibi falan. Hakemin etkisi büyük ama tek suçlu olması gibi bir şey söz konusu değil. Hadi bu maçı geçtim, 7 maçtır galibiyet almamışız, hepsini Aydınus mu yönetti? Luganonun adele sakatlığı vardı bence riske edilmemesi gerekirdi zaten.En son riske edildiğinde 10dakika oynadıydı :D Helal... http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=68710 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Baggio said: Gol atmamız gereken maçta Semih yedekten bile giremiyor, Deniz-Selçuk oynuyor, Lugano "riske edilmiyor" sanki çok rahat maçmış gibi falan. Hakemin etkisi büyük ama tek suçlu olması gibi bir şey söz konusu değil. Hadi bu maçı geçtim, 7 maçtır galibiyet almamışız, hepsini Aydınus mu yönetti? Ya sen ne hakeminden bahsediyorsun? evet Alexe kırmızı kart gösterdi evet etkisi var çünkü cristian'a kırmızı kart gösteremedi.. Alex'in attığı pas hakeme çarptı diye nerdeyse dövücekti hakemi ve ona sarı kart gösteremedi? sen neyin hakeminden bahsediyosun allah aşkına? Bu fener ve gs hakemden dert yanmıyorlar mı yemin ediyorum deliriyorum... o zaman sizin yaptığınız gibi : CRY MOOAAARRR!!! ZAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Nihat Özdemir : Fırat Aydunus hakkımızı yedi dedi. Hatta utanmadan, Guiza'nın kaleciyle karşı karşıya kalacağı bir pozisyonu hakem ofsayt gerekçesiyle kesti dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Ofsayttan kesilen hatırlayamadım da, hatırlattığın iyi oldu, Güiza karşı karşıya kalacakken indirilmesine sadece sarı kart verdi. "Bariz gol şansı değildi" denecek hiçbir etken yoktu ortada, bildiğin karşı karşıyaydı ve etrafta başka defans yoktu. Pozisyona girecek olan Güiza diye mi kırmızı vermedi acaba? :p Subzero haklısın evet, daha maç başlamadan hakem hakkında ağlayan sizler varken bize laf düşmez ama, söylemiş bulunduk işte. Affına sığınırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 iptal edilen golleri temizmiş bi de alex'e sarı bile ağır olurmuş orda. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 QQ moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar