Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okulda her gün konuştuğum kız beni facebooka eklemiyor yoksay yapıyor

gecko

Öne çıkan mesajlar

Saeros said:

Vingthor said:

okulda konuşuyoruz nasıl bir iletişim etiketi arkadaş. hani okuldan arkadaşım değil okuldan tanıdığım bile demiyosun. okulda konuştuğum kız diyosun. ben okulda hergün en az 20 kişiyle falan konuşuyorum galiba. 3-4 isim dışında isimleri bile ilgimi çekmedi. sadece okuldayız diye konuşuyorum. bide ders programı sorayım ekders sorayım falan bu tip durumlar için bitek. üniversite sosyalliği kadar çirkin başka bişi var mı zaten.

di mi
ben bizim ordaki taksicilerle de konuşuyorum mesela ama eklemiyorum facebook'a
otobüste de iniceksem eğer "pardon" diyorum kapının önünde duranlara, çekiliyolar iniyorum, ama eklemiyorum facebook'a yani
ya da bakkalda kentkart falan doldurtuyorum sonra çıkarken iyi akşamlar diyorum ama eklemiyorum facebook'a niye ekliyim yani lan
bi kere de kantindeyiz bi elemana oo saçı uzatıyosun galiba dedi kantinci, eleman da eheh evet dedi, ben de dedim ki uzatma ya dedim ben de kestircem zaten dedim, eheh dedi, ama ekleşmedik akşamına facebookta yani, çok saçma bişey bence, hani emailleşsek neyse ama niye faceleşelim di mi yani çok saçma o yüzden yani falan bitiremiyorum lan eheh :)))))))

ahaha mau.

AMA BEN SADECE SENLE FARMVILLE OYNAYABILME IHTIMALIMI SEVMISTIM
RESIMLERINI LIKELAMAK ISTEDIM LANET OLSUN! desene.
yüzsüzlügün, isyan raddesine gelmissin gz.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

gecko seni gibi adamlar yüzünden bu hatunların egoları yükseldikçe yükseliyor. ondan sonra KADIN falan oluyorlar böyle. çekilin kadınız biz triplerine giriyolar. o erkeğin bütün karizması gücü stabilitisi falan yıkılıyor. sümsük ezik fışkırtık bir tip kalıyor geriye.

abi kızın fotoğraflarını herkes görebiliyo ki zaten

hatta ortak arkadaş yoksa bile görebiliyosun :D

uyuzluk olsun diye yapıyorum ekleyince ben silip engellicem onu nihahaha
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

Vingthor said:

gecko seni gibi adamlar yüzünden bu hatunların egoları yükseldikçe yükseliyor. ondan sonra KADIN falan oluyorlar böyle. çekilin kadınız biz triplerine giriyolar. o erkeğin bütün karizması gücü stabilitisi falan yıkılıyor. sümsük ezik fışkırtık bir tip kalıyor geriye.

abi kızın fotoğraflarını herkes görebiliyo ki zaten

hatta ortak arkadaş yoksa bile görebiliyosun :D

uyuzluk olsun diye yapıyorum ekleyince ben silip engellicem onu nihahaha

tam bu başlık da daha fazla loserlık olamaz derken gecko bize küçük bir sürpriz yaptı
Sosyal ağlarda paylaş

fotoyla ne alakası var. inatla arkadaş olmaya çalışmandan bahsediyorum. yolluyosun reddediyor. yolluyosun reddediyor. hatun diyoki ulan benim iyi bir insan olmama gerek yok ben böle istediğim tribe gireyim nasıl olsa ayaklarıma kadar yalatırım ben bunu diye. ondan sonra türk kızı prototipi. yavşak ağızlı saniyede 39205239 yalan ve trip atan portrait.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...