Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 gecko seni gibi adamlar yüzünden bu hatunların egoları yükseldikçe yükseliyor. ondan sonra KADIN falan oluyorlar böyle. çekilin kadınız biz triplerine giriyolar. o erkeğin bütün karizması gücü stabilitisi falan yıkılıyor. sümsük ezik fışkırtık bir tip kalıyor geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sipeyskeyk said: dün gece de ben bi kıza lezbiyenleri her erkek sever dedim kız bana tavır aldı ondan sonra.çeşit çeşit insan var. sen ne diyosun, bi kız bana "bence renkler görecelidir." demişti. hakikateç çeşit bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Saeros said: Vingthor said: okulda konuşuyoruz nasıl bir iletişim etiketi arkadaş. hani okuldan arkadaşım değil okuldan tanıdığım bile demiyosun. okulda konuştuğum kız diyosun. ben okulda hergün en az 20 kişiyle falan konuşuyorum galiba. 3-4 isim dışında isimleri bile ilgimi çekmedi. sadece okuldayız diye konuşuyorum. bide ders programı sorayım ekders sorayım falan bu tip durumlar için bitek. üniversite sosyalliği kadar çirkin başka bişi var mı zaten. di mi ben bizim ordaki taksicilerle de konuşuyorum mesela ama eklemiyorum facebook'a otobüste de iniceksem eğer "pardon" diyorum kapının önünde duranlara, çekiliyolar iniyorum, ama eklemiyorum facebook'a yani ya da bakkalda kentkart falan doldurtuyorum sonra çıkarken iyi akşamlar diyorum ama eklemiyorum facebook'a niye ekliyim yani lan bi kere de kantindeyiz bi elemana oo saçı uzatıyosun galiba dedi kantinci, eleman da eheh evet dedi, ben de dedim ki uzatma ya dedim ben de kestircem zaten dedim, eheh dedi, ama ekleşmedik akşamına facebookta yani, çok saçma bişey bence, hani emailleşsek neyse ama niye faceleşelim di mi yani çok saçma o yüzden yani falan bitiremiyorum lan eheh :))))))) ahaha mau. AMA BEN SADECE SENLE FARMVILLE OYNAYABILME IHTIMALIMI SEVMISTIM RESIMLERINI LIKELAMAK ISTEDIM LANET OLSUN! desene. yüzsüzlügün, isyan raddesine gelmissin gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ayrıcaaa http://www.youtube.com/watch?v=5RLIjp2iQM0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Dartanian said: Erkek arkadaşı giriyodur facebooka. doğru cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 aktiftablet said: sipeyskeyk said: dün gece de ben bi kıza lezbiyenleri her erkek sever dedim kız bana tavır aldı ondan sonra.çeşit çeşit insan var. sen ne diyosun, bi kız bana "bence renkler görecelidir." demişti. hakikateç çeşit bol. bunu bana bi erkek demişti. cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Vingthor said: gecko seni gibi adamlar yüzünden bu hatunların egoları yükseldikçe yükseliyor. ondan sonra KADIN falan oluyorlar böyle. çekilin kadınız biz triplerine giriyolar. o erkeğin bütün karizması gücü stabilitisi falan yıkılıyor. sümsük ezik fışkırtık bir tip kalıyor geriye. abi kızın fotoğraflarını herkes görebiliyo ki zaten hatta ortak arkadaş yoksa bile görebiliyosun :D uyuzluk olsun diye yapıyorum ekleyince ben silip engellicem onu nihahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 adam gibi bi profil resmi koymayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 gecko said: Vingthor said: gecko seni gibi adamlar yüzünden bu hatunların egoları yükseldikçe yükseliyor. ondan sonra KADIN falan oluyorlar böyle. çekilin kadınız biz triplerine giriyolar. o erkeğin bütün karizması gücü stabilitisi falan yıkılıyor. sümsük ezik fışkırtık bir tip kalıyor geriye. abi kızın fotoğraflarını herkes görebiliyo ki zaten hatta ortak arkadaş yoksa bile görebiliyosun :D uyuzluk olsun diye yapıyorum ekleyince ben silip engellicem onu nihahaha tam bu başlık da daha fazla loserlık olamaz derken gecko bize küçük bir sürpriz yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 AHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Xaenin said: Nasil 4 kere yollarsin ya? Insan yediremez kendine, az karakter. Hah işte aynen... Biraz gurur biraz bi karakter. ardarda tekrar tekrar davet yollamalarından anlattıklarından sonra kıza hak vermemek de mümkün değil zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 goldbären said: Dartanian said: Erkek arkadaşı giriyodur facebooka. doğru cevap. Yalnız ekleme talebini reddeden ve habire tekrarlandığını gören de erkek arkadaşıysa 2 güne büyük seks var. Ve bu sekste kız yer almayacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 BabacumMostors said: bence gülücüğe odaklan teklifim geçerliliğini koruyor, elbet gülücüklü bir fotosu ya da smsi vardır sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 fotoyla ne alakası var. inatla arkadaş olmaya çalışmandan bahsediyorum. yolluyosun reddediyor. yolluyosun reddediyor. hatun diyoki ulan benim iyi bir insan olmama gerek yok ben böle istediğim tribe gireyim nasıl olsa ayaklarıma kadar yalatırım ben bunu diye. ondan sonra türk kızı prototipi. yavşak ağızlı saniyede 39205239 yalan ve trip atan portrait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 seni yoksayan bir kiz icin bunlarin hepsi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 kiz resmen varligini inkar etmis, sen hala baslik falan aciyorsun onun icin. yazik. mericligin de bir alt sinifi varmis.... sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 halk kahramanı diye titleım olsa anlamlı bişeyler yazardım bu topice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ben çükotu diye title istiyorum. ankaraya kadar giderim bu uğurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ZaugnaKhaldun said: gecko said: bide bu kız bana star wars ı seviyosun ama star trek i sevmiyorsun nasıl iş o dedi bence eklememesi daha hayırlı ya ▲ ▲ ▲ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 profil fotonu koy buraya neden eklemediğine bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 koymam altına i loled yazarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 olm inatçılığı da loserlik yaptınız ya ayıp lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 yapılır mı bu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ▲ ▲ ▲ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar