napae Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 sipeyskeyk said: dün gece de ben bi kıza lezbiyenleri her erkek sever dedim kız bana tavır aldı ondan sonra.çeşit çeşit insan var. Yolda yürürken bi tinerci, lezbiyen bi arkadaşıma "0HAA ERKEK SANDIM YEAA" dedi. Neyse işte erkek gibi olan lezbiyenleri her erkek sever mi bilmiyorum. Sanmıyorum ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bu hafta konuyla ilgili uykusuzda bir karikatür vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 napae said: sipeyskeyk said: dün gece de ben bi kıza lezbiyenleri her erkek sever dedim kız bana tavır aldı ondan sonra.çeşit çeşit insan var. Yolda yürürken bi tinerci, lezbiyen bi arkadaşıma "0HAA ERKEK SANDIM YEAA" dedi. Neyse işte erkek gibi olan lezbiyenleri her erkek sever mi bilmiyorum. Sanmıyorum ama? hayır erkeklerin hoşlandığı lezbiyen ilişkide ilişkinin iki tarafının da aslında normal lezbiyen bir ilişkide feminen taraf olanlardan meydana gelmesi gerekir. ve evet, güzel olmaları gerekir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 kısacası daha çok meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 vur odunla kafasına. gotur magarana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 öyle de denebilir. kıza dedim ki hangi erkeğe sorarsan sor bu böyledir. İLK DEFA SENDEN DUYUYORUM IY ÇOK İĞRENÇ dedi. allah belanı versin dedim içimden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 savunması da şu ; E BEN GAYLERDEN HOŞLANMIYORUM.İĞRENÇ BENCE. teallam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Nasil 4 kere yollarsin ya? Insan yediremez kendine, az karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 yüzsüzüm ben sadfsa bide inatçıyımdır, o kız listemde olacak diyorsam olacak ^^ hoyri meydan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 hoyri mi? canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 hoyriee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ayni kiz ise? artik bu cifti rahat birak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ozaman yine erkek arkadasi olan birine denk gelmissin zorlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Fistan said: herkes birbirini eklemek zorunda mı hoslanmiyordur insanlıgından eklememistir benden uzak olsun diyordur git ağla bence. garbıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 gecko said: 10. cu ekleyişimde abo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bence gülücüğe odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 sevdiğim kız banaaaa abi deyinceee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 gülücüğe odaklan durumu mevcut hakkaten shdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 BabacumMostors said: bence gülücüğe odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 BabacumMostors said: bence gülücüğe odaklan Lan 4 defa reddetmiş, ne yüzsüzlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bide olaya su boyuttan bakalım ben kızın sevgilisi olsam doverdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sağlam ego kasmış. "expert egoist" olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 seni eklesin, mutlu etsin egonu tatmin etsin sonra SİE diyip silsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bunu yapanlar da oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar