Gaap Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 patrickstar said: Abi diyetisyene felan hiç gerek yok bence. ben internette buldğm bi diyetle yüzde 100 sonuç aldım ama biraz sıkmak gerekiyor. 6 gün boyunca sadece yeşil elma ve su 6 gün sonunda 5 ila 8 kilo arasnda veriyorsun ben 4 gün dayandım 4 kilo verdim. ilk defa cinsel bir deneyim yaşarkende google a girip "nasıl cinsel ilişkiye girilir" veya daha kolay olarak "seks" diye aramada yaptın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Cons said: l-carnitine in takviye olarak alınmasının kolpa olduğu kanıtlanıp rafa kalkalı baya oldu. fyi. KALBİM BÜYÜYOOOOOOOOOOOOOR.seninde kalbin günde 3000defa erken atsa,tansiyonun 15ten inmese sende önemserdin kalbinin büyümesini. L-carnite'ı çevremde kullanıp faydasını görende oldu görmeyende,ama görmeyenler dahi verdiği enerjide memnun kaldılar,faydası olduğu yönünde de olmadığı yönünde de çeşitli araştırmalar mevcut,ben faydasını gördüm,tavsiye ettim. 7thBreath said: nası oluyo bu cidden anlatsana merak ettim, kalbin büyümesi doğru da sen nasıl büyütmüyosun falan filan bunu anlamadım.büyütmüyorum demedim büyümeyecek ölçüde yapıyorum dedim,hafif ağırlık ve hafif tekrar olarak.Sonuçta benim spordaki amacım metabolizmayı hızlandırma ve kalbime destek olmaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 l-carnite değil l-carnitine. l-carnitine insan vücudunda üretilebilen dışarıdan alınmaya ihtiyaç olmayan bir aminoasit. gördüğün etkilerde placebo etkisi sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 fede said: bana çok saçma geliyo. sene 2010, internet olmuş ayı gibi. insanın kendine teşhis koyabilmesi lazım artık yiyebileceği şeyler konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 gırtlanı tutacan aga gerisi yalan dolan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Abi sağlık bu gözünüzü seveyim kıyın azıcık paranıza gidin doktora neyse,gidersiniz 1-2 kere beğenmediniz başkasına gidersiniz,şakası yok bu işin,ben spor-beslenme hakkında çok şey biliyorum okuduklarımdan vs ama kalkıpta hiçbirini gözü körüne uygulamam... Ayrıca şunu unutmayın, Everything in moderate,nothing in extremes.. Öyle şok diyetlere gerek yok,adam gibi sağlıklı yavaş yavaş,gücünüzü kaybetmeden kilo verin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kilo vermek için doktor kontrolü şart,başlamadan önce bazı testlerin yapılması şart, diyetlerin ayda 4 kilodan fazla verilmeyecek şekilde ayarlanması şart vs vs vs kubilay gürkan'ı tavsiye ederim iyi doktor ekibide iyi ayrıca iddaa tüyosuda alabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 http://www.tavsiyeediyorum.com/en_iyiler_diyetisyen_70.htm en güzelini seç abi. gaza gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Seyran Tombul diye diyetisyen var ya =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben 2 hafta da bir gidiyorum diyetisyene , ayda 70 lira veriyorum. memnunumda yunus emre hastanesinde üsküdarda diyetisyenim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 İstanbul acıbadem Aysu Aydın Sağlık sigortanız varsa 2 muayene 80tl'ye geliyor yaklaşık, muayene başına 40tl. Geçen sefer 96'dan 84'e inmiştim 3 ayda. 4 sene korudum kiloyu ama 1 sene süren mono sayesinde 6 kilo aldım. Yine başladım, ilk haftada 90'dan 88'e indim. Bu sefer hafif spor da yapıyorum Haftada 2 gün koşarak Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Gaap said: patrickstar said: Abi diyetisyene felan hiç gerek yok bence. ben internette buldğm bi diyetle yüzde 100 sonuç aldım ama biraz sıkmak gerekiyor. 6 gün boyunca sadece yeşil elma ve su 6 gün sonunda 5 ila 8 kilo arasnda veriyorsun ben 4 gün dayandım 4 kilo verdim. ilk defa cinsel bir deneyim yaşarkende google a girip "nasıl cinsel ilişkiye girilir" veya daha kolay olarak "seks" diye aramada yaptın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 taylan kümeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 paspatur said: gırtlanı tutacan aga gerisi yalan dolan Dartanian said: Diyet yapmaya gerek yok bunu oynayın yeterli. Kızlarla oynayın daha çok kilo verirsiniz. diyet yapıp zayıflamak istiyorsan bu kalıbı kullanan kişilerden uzak duracaksın :) geçen bir bakan çıkmıştı mesela, "kadınlar çok şişmansınız, 3 öğün yerine 2 öğün yiyin zayıflarsınız" diye tavsiye veriyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yalnız diyet miyet olmuyor ya yemicen arkadaş 2 günde bi yemek yesen ölmezsin dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Laflarımdan alınma sakın ama tembel insanlara kendine bakmayan insanlara epey kızıyorum. Gidin spor yapın ne diyeti yahu ? Ne spor salonunun yolunu bilirsiniz ne koşu yaparsınız sonra amanın kilo aldım ne yapacağım, alırsın tabi haldır haldır yemek yiyip kıçını oynatmazsan kilo alacaksın. İhtiyacının fazlasını aldın yakamadın depolandı, ihtiyacın olan kadarını aldın spor yaptın ve fazlasını yaktın zayıflamaya başladın. Spor yapmaya başla. Yediklerini pat diye yutma çok çiğne açlık hissi karnın tıka basa doymasıyla ortadan kalkmaz. Besini alırsın beynine sinyal gider ve tokluk hissini kazanırsın. Bu süreyi değiştirme şansın yok ama uzun süre çiğnemek ve yavaş yemek yemek ile ihtiyacından fazlasını almamayı öğrenebilirsin. Su iç genelde kilo sorunu olan insanlar çok az su içmektedir. Abur cubur yeme fast food vs den uzak dur düzgün beslen sebzeye daha çok yer ver. Bunları dene kendini kontrol altına al herşey daha güzel olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ağır spor yapmadan önce amuda da kalksanız etkisini görürsünüz, karnitine gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Gaap said: patrickstar said: Abi diyetisyene felan hiç gerek yok bence. ben internette buldğm bi diyetle yüzde 100 sonuç aldım ama biraz sıkmak gerekiyor. 6 gün boyunca sadece yeşil elma ve su 6 gün sonunda 5 ila 8 kilo arasnda veriyorsun ben 4 gün dayandım 4 kilo verdim. ilk defa cinsel bir deneyim yaşarkende google a girip "nasıl cinsel ilişkiye girilir" veya daha kolay olarak "seks" diye aramada yaptın mı? hayır önce "google bana karı bul" diye arattım sonra bu adımlar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Buyrun buradan trolleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 caddebostanda Ayşin Tavşan diye biri var tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar