THARKAS Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben ole biseymi yazdim oraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Gökdeniz Barça'ya gol attı falan, takip etmiyorum ama çağrılması lazım demişsin.Hem takip etmiyorsun, hem de gelip Barça'ya gol attı falan çağırsaydılar ya çağrılabilirmiş diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 cado said: khalad said: Şaka gibi yannız kadro bu adamları alanın futbol bilgisi yok Caner bile basbas diyo ben defans değilim diye İsmail Köybaşı nerde acaba ? İbrahim Toraman zaten sülalesini öpmüş Fatih Terim'le Oğuz'un o yüzden dünyanın en iyi defans ı olsa o kadro'ya giremez. Forvet'te Mevlüt ne allahını seversen ya adam Milli Takım oyuncusu değil fransa'da güzel oynuyo falan fasafiso. Milli Takımda Galatasaray ambargosu tam gaz devam ediyo resmen.mevlüt ü almasında kimi alsın.ayriyetten nesi fasafiso adam gayette iyi bence.şuanda kadroya alınabilcek en iyi forvet.kimi alsın sezon başından beri 90 dk oynamamış istikrarsız semihimi Türk olarak Mevlüt'ten daha başka alınıcak forvet yok yani adam belli etti kendisini yapamıyo işte milli takımda.Mehmet Yıldız bile daha çok iş yapar en azında fizik kuvveti falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Or1on tharkas adamın attığı golleri söylüyor, formda diyor cümlenin ortasından çekip barçaya gol atmak kıstas mı oluyor baggio guizanın pozisyon kırmızı kart diyor, zaten kötü oynuyoruz diyor, maç öyle de böyle de giderdi diyor, fb çok kötü takım diyor(baggio abartıyom biraz ahaha=p), tek pozisyona ağlayan adam oluyor tartışma çıkartmaya mı uğraşıyorsun anlamadım ama biraz sakinleş, insanların yazdıkları bir bütün olarak okuduktan sonra cevap ver, cımbızla kelime çekip cevap verme bence bu başlığa yazdığın zon mesajı söylemiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Or1on said: Gökdeniz Barça'ya gol attı falan, takip etmiyorum ama çağrılması lazım demişsin.Hem takip etmiyorsun, hem de gelip Barça'ya gol attı falan çağırsaydılar ya çağrılabilirmiş diyorsun. Barça'ya falan gol attı ama takip etmiyorum demek ki iyi oynuyor diye söylemiş orada arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 İyi de Barça maçının üstünden aylar geçti. Nasıl o gole dayanarak Gökdeniz iyi oynuyor kanısına varıyor, anlamadığım o. İnanın tartışma çıkarmaya çalıştığım ve trollediğim de yok. Gerçekten şu Gökdeniz olayı saçma ötesi saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Gökdeniz kötü adam değil, ama kadro yapısının tek iyi olduğu yer o bölge milli takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Gökdeniz Rubin Kazan'da son haftalarda hiç iyi değil. Takip ediyorum, milli takıma çağrılacak kadar değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 İyi de Rusya ligi tatilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 UEFA var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 2 maç oynandı, Rubin turu geçti Gökdeniz iki maçta da ilk 11 çıktı, asist yaptı.Adam gibi takip et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 or1on'a benden hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 BulletRide said: 2 maç oynandı, Rubin turu geçti Gökdeniz iki maçta da ilk 11 çıktı, asist yaptı.Adam gibi takip et Ben maçları izledim arkadaşım. Gökdeniz çağrılacak kadar iyi değil. Asist yapabilir bunda birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Rubin - Hapoel maçı izleyecek kadar futbol tutkunuysan, saygıyla gidiyorum ben ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Bir GS'liye göre asist yaptığı halde kötü oynamış lan, desene Alex gibi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Adam maçı izledim diyor bir de, hem yalancı hem troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Or1on said: İyi de Barça maçının üstünden aylar geçti. Nasıl o gole dayanarak Gökdeniz iyi oynuyor kanısına varıyor, anlamadığım o. İnanın tartışma çıkarmaya çalıştığım ve trollediğim de yok. Gerçekten şu Gökdeniz olayı saçma ötesi saçma. arkadasim orda barcaya gol atti diyerek bir ornek verdim sen daha onu algilayamadiysan ben napayim? gokdenizin tek golu barcaya degil formda ayrica cogu insandan fazla takip ediyorum oraya fatih tekke kadar yakindan takip etmiyorum yazmisim emin ol senden cok takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 "Tatar Ramazan" said: Ortadaki Mehmet ile Topuz farklı adamlar sanırım öyle sayınca 11 oluyor lol mehmetin topuzu gökhanın gönülü var 12 kişiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bu hafta lig yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 gökdeniz'in milli takımda her türlü gideri var, keza fatih tekke'nin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Fatih Tekke en şaşalı döneminde milli takımda oynayıp naaptı?Kazakistan maçında fln baya iyi oynamıştı hatırladığım kadarıyla:)Fatih Tekke milli takım topçusu olmadığını oynayıpta şansını kullanamadığında belli etti zaten.Neyin tartışmasını yapıyoruz ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 kac maca cikti asriel fatih tekke en sasali doneminde milli takimda birde kac gol atti anlat ogrenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Fatih Tekke bu takımda her şekilde oynardı avrupa şampiyonasında sırtı dönük oynayabilecek ve hava toplarına hakim oyuncu alternatifi eksikliği çekildi açıkcası sonuçta semih 90 dakika çok iyi performans veren bir oyuncu değil. Fatih Tekke milli takımda 11 olmasa bile o bölgenin en iyi alternatiflerinden biri en azından Halil Altıntop'tan daha yararlı olacağı kesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Kupa ayrı, orada Terim gaza geldi barca taktiği deniyecem dedi santraforsuz götürdü takımı tek santrafor oynayabilecek adam o da kadroda düşünülmeyen Semih'ti, planı geri tepince yusuflayıp normal sisteme geri döndü de semih de öyle oynadı zaten. Ki Tekke oynayacağına Semih oynadı daha iyi bence. said: (A) Milli Futbol Takımı Doktoru Cengiz Dinç, şu anda kadroda yer alan 7 oyuncuda problem olduğunu açıkladı. (A) Milli Takım Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin'in, Swissotel'de yaptığı basın toplantısında sakatlıklar hakkında bilgi veren Dinç, ''7 problemli oyuncumuz var. Bir kısımının kronik sakatlıkları vardı, tedavi yaptırıp, oynuyordu'' dedi. Cengiz Dinç, sakatlıklar hakkında şu bilgileri verdi: ''Gökhan Gönül'ün son maçta sağ ayak üst bölgesine darbe var. Ayak sırt bölgesinde kanama ve ödem tespit edildi. Durumu yarın netleşecek. Emre Belözoğlu'nun son maçtan, sol uyruk üst bölgesinde tendonunda gerilme var, maça yansımayacak. Sabri Sarıoğlu'nda uzun sakatlığın getirdiği birtakım eksiklikler var, oynamasına engel değil. Emre Güngör'ün sol ayak bölgesinde zorlanma var, ama oynamasına engel değil. Caner'in sağ el bileğinde kırık mevcut, tedavisi devam ediyor. Servet'in sol ayak bileğinde zorlanması var, ancak maça engel değil. Mevlüt'ün son oynadığı maçta sol bacak dış bölgesinde diz darbesi var. Sol bacakta ezilme ve ödem var. Maça yansıyacak gibi görünmüyor.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Rewendor said: Kupa ayrı, orada Terim gaza geldi barca taktiği deniyecem dedi santraforsuz götürdü takımı tek santrafor oynayabilecek adam o da kadroda düşünülmeyen Semih'ti, planı geri tepince yusuflayıp normal sisteme geri döndü de semih de öyle oynadı zaten. Ki Tekke oynayacağına Semih oynadı daha iyi bence. buna bi lafım yok ama gayette Halil yerinde daha iyi bir alternatif seçimi Fatih Tekke en azından son 20 veya 15 dakika kala alınırsa oyuna iş yapabilecek bir adam Halil'e göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar