Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Sabah Dungeon keeper 2 yi kurdum, yakında biter bu yani, Böyle eski, herhangi bir günümüz makinasında çalışabilecek, boyutu fazla büyük olmayan ( netim berbat ) oyunlar arıyorum. Mesela şimdi tekrardan Vampire masq. redemption indiricem, falan filan işte şöyle 98 99 civarı oyunlar =) Ama çokçok kötü olmasın ya grafikler =) Misal şindik o zamanlar Bhunter falan oynadığımı hatırladım, 7mb oyun lan =) çekmem lazım hemencik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 x-com apoc x-com terror from deep jagged alliance 2+expansionları diablo ii baldur's gate Command and conquer red alert 1-2 Fifa 98 Sensible World Of Soccer 95 mdk tomb raider time commando ne biliyim daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 fallout 1 jagged alliance 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 aaa mdk evet evet! d2 falan kasar indirmekte evet ya nası gelmedi mdk aklıma =) devam devam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 vazgeçtim, bana vampir oyunları lazım =) legacy of kain mesela var mı bu tarz guzel şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 nocturne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 time commando olur bak bulsam bende oynarım şimdi. nocture'de grafik olarak zamanının farcry'ı idi, oyunda güzeldir bende şimdilerde ara ara crazy machines oynuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Zamanında yusuflatmıştı o nocturne beni ya Sanitarium bulup oynıcam ama evet ona karar verdım, bide kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 soul reaver1 yazmaya geldiydim. kain demişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 dune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 baldurs gate 2 direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Suark said: vazgeçtim, bana vampir oyunları lazım =) legacy of kain mesela var mı bu tarz guzel şeyler heretic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 hönk hereticle vampirlerin ne alakası var yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 99 oyunu diil pek ama VtM: Bloodlines oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 emülatör da kurabilirsin samurai shodown falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Suark said: vazgeçtim, bana vampir oyunları lazım =) legacy of kain mesela var mı bu tarz guzel şeyler tabii ki redemption: http://www.gog.com/en/gamecard/vampire_the_masquerade_redemption/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 oh kain bitti şincik Freespace 2 çekiorm ( 1 i bulamadım :( abondonware deil mi bunlar ya? ) Ya redemptionuda çekicemde, son oynayışımda oynanışı zor bulmuştum ben onun. nese bakım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Suark said: Freespace 2 http://i41.tinypic.com/28qxcgy.jpg SCP yi de indirip kurmayı unutma http://www.youtube.com/watch?v=-6VhyMzu12c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 SCP o kadar da iyi değil ya? Beğenemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 lan trolliyceksen "SCP kaplamaları dandik ya" yada ne biliyim "3 boyutlu radar çok kullanışsız" falan diye salla. Çok belli oluyor böyle ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ya freespace 1 ve 2 cdsi olan varsa, ya da bende var taa oralara gönderirim derse Ace apartments Police headquarters Naxal/Kathmandu Nepal e gönderir mi bi zahmet :/ Levelın verdıgı Freespace son bolumde bozulmustu benım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 scp nedir? detay ve link plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Kaede said: lan trolliyceksen "SCP kaplamaları dandik ya" yada ne biliyim "3 boyutlu radar çok kullanışsız" falan diye salla. Çok belli oluyor böyle ahah Abi cidden beğenmedim oyunu, illa somut bir neden mi sunmam gerek trollemedigimi kanıtlamak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 http://scp.indiegames.us/ freespace in kaynak kodlarının verilmesinden sonra başlanan bir proje. Esas olayı bütün oyunun texturelarının çözünürlüklerinin arttırılması ve animasyonların tweaklenmesi. Yani iyi olamaması diye birşey yok çünkü yaptığı tek şey oyunun daha güzel gözükmesini ve 11 sene sonra göze batmamasını sağlamak. Pyro efendi bundan dolayı kötü bir troll >:3 Bunun dışında "ekliyebildiği" bir sürü usermade campaigni falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Çok yakındı be tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar