applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 pardon siz süpper top oynuyodunz..orta sahada topa basip 80dk kaleye top getirtmiyodunz.. hucumda etkili olup goller bulup bolca pozisyona giriyodunz.. ksura bakmayn yanls maclar izlemsm bida olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 gs den 4 takım çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Afedersin ben puan tablosuna ters bakıyormuşum, Bjk 5 puan ve +7 averaj öndeymiş hatta 15 fazla gol atmış.Özür diliyorum burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 geçen senede 6 puan puan öndeydinz.... aa pardon siz bu lige yoohhtunnzz böhü böhü pardon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bjk dan daha ballı olduğunuzu göstermiş bu sene tablo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 besiktasın bu mactaki futbolu turkiye ligine göre cok fazlaydı, GELIYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Ben de geçen topic applevodka'ya cevap vereceğim diye uğraşmışım... Okusaydım şurayı zahmet etmezdim hakkaten dediğin gibi herşey toz pembe en büyük beşiktaş,kral beşiktaş... Geçen sene geriden geldiniz doğru da,kapıştığınız takım Sivas'tı,GS-FB değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 GS ve FB sağ şeritte beklerken onların yanından geçip, finalde Sivas ile kapıştı. GS de FB de yarışın İÇİNDEYDİ. Türkiye dünya 3.sü olduğunda benzer saçma eleştiriler yapılmıştı. kimle kapıştı ki gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 O eleştirilere ben de katılıyoruz yanlız hani tartışma oraya gidecekse.. İki kere Brezilya ile oynadık yenildik onun dışında oynadığımız takımlar... Çin,Kosta Rika,Japonya,Senegal,G.Kore... Tarihin en ballı turnuvasıdır o bizim açımızdan... Onun dışında geçen sene Sivas kendi aptallığına yansın,yoksa ip ellerindeydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ezdik! haa ne goller kaçırdık ne güzel goller oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Neyse gereksiz mesajlar atmışım,konu sapmış,BJK'ye tebrikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ÇOK İYİ VE GÜÇLÜ BİR TAKIMIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 nirvanaya ulaştı valla bjk helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Forumda ki Fenerli ve Galatasaraylı arkadaşlar, RİCA EDİYORUM Beşiktaşlılar ile polemiğe girmeyin. Adamlar net şampiyon çünkü. Şerefli hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 helal olsun kartalıma be,zorlu bi deplasmandan 3 puanla döndü macı izleyemedim ama gollere baktım.tello nun gol harikuleytti.artık rakiplerin puan kaybetmesini bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Kazanılan maçtan sonra sevinmek yerine diğer takımlara sataşmak da olsa olsa Çarşı'nın yapacağı iştir yani. Bu arada applevodka, milletin maçtan önce ne yazdığıyla bu kadar ilgilenmişsin de; sen neredeydin maçtan önce? Maç tamamen kazanılana kadar bir cümle etmeyip, sonra milleti quote etmek biraz dansözlük olmamış mı? :) Kaybedilen maç topiklerinden buharlaşmalarını da unutmuyoruz malesef. Üçüncü sınıf taraftarlık resmen. FB'liler bir GS maçı kazanılınca bütün dertlerini unutur ya hani, BJK'liler de artık 3 puan aldıklarında unutmaya başladılar, bence çok korkutucu bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Korkma melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 "Ağlama melis" olacaktı, sıkmış bir klişeyi bile beceremediğiniz için özür dileriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 aglama melis yazsam herkes gibi olurdum,yeniledim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Baggio said: Kazanılan maçtan sonra sevinmek yerine diğer takımlara sataşmak da olsa olsa Çarşı'nın yapacağı iştir yani. Bu arada applevodka, milletin maçtan önce ne yazdığıyla bu kadar ilgilenmişsin de; sen neredeydin maçtan önce? Maç tamamen kazanılana kadar bir cümle etmeyip, sonra milleti quote etmek biraz dansözlük olmamış mı? :) Kaybedilen maç topiklerinden buharlaşmalarını da unutmuyoruz malesef. Üçüncü sınıf taraftarlık resmen. FB'liler bir GS maçı kazanılınca bütün dertlerini unutur ya hani, BJK'liler de artık 3 puan aldıklarında unutmaya başladılar, bence çok korkutucu bir durum. tuttugun takımın galip gelmesi sonucu (kayseri deplasmanı) sevinmek neden seni bu kadar korkuttu onu anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Bu fenerliler takımları berbat olunca çok zararlı oluyorlar çevreye. Üzülüyorum.. Geçer evladım kalp kırmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 "Metin Tokat" said: Penaltıları es geçti güncellenme zamanı 28.2.2010 Merkez Hakem Kurulu’nun 23 hafta içinde zorluk dereceleri yüksek karşılaşmalarda görev vermekten kaçındığı İlker Meral’in maçtaki performansı merak konusuydu. Erken gelen gol karşılaşmanın tansiyonunu düşürdü. Meral, oyunun kontrolü altına almak için ikili mücadelelerde sık düdük çalarak karşılaşmanın temposunu düşürdü. Havadan atılan toplarda iyi yer alamayıp, yandan izleyemediği için tutma, itme ve çekmeleri tespit edemedi. İlk devrede Makukula’ya önce Ferrari’nin sonra da Sivok’un ceza alanı içinde yaptıkları ihlalleri değerlendiremedi. Kale alanı önüne havadan gelen topa önce yükselen Makukula, topa bakmadan vücudu ile dengesini bozan Ferrari’nin hareketi ile yerde kaldı. Serbest vuruşta ise ceza alanına ortalanan topa kafa vurmaya çalışan aynı oyuncuyu Sivok formasından tutarak engelledi. Her iki harekette penaltıyı gerektiriyordu. Tello’ya devamlı fallü oynadığı için gösterdiği sarı kart doğruydu. İkinci devre kararlarında tutarsızdı. Serdar Kesimal’ın ceza alanı önünde önce Ekrem’e ardından da Bobo’ya kaptırdığı toplarda oyunu faul gerekçesiyle hatalı durdurması tehlikeli olabilecek Beşiktaş akınlarını engelledi. Mohammed Shawky’e, İbrahim Kaş’la girdiği mücadelenin sonrasında faul vermediği gerekçesi ile yaptığı itirazlara çıkardığı sarı kartta haklıydı. Benzer hareketlere maç boyunca farklı kararlar verdi. Mehmet Eren’in İbrahim Toraman’a yaptığı kontrolsüz hareketle, Fink’i arkadan tutan Serdar’a kural gereği göstermesi gereken sarı kartlarını unuttu. İlker Meral, topa ve rakibe yönelik müdahaleleri ayırt edememesi, pozisyonlara uzak kalması yüzünden faul ile kart uygulamalarında yaptığı hatalarla genel yönetiminde vasatı aşamadı. MİLLİYET sivok 2cm forma çekti diye penaltı biraz abartı olurdu bence. oyunu durdurup bu tarz mücadelelerden çekinmeleri konusunda uyardıktan sonra tekrarlanması durumunda olabilir. ayrıca makakula'nın uçan tekme atar şekilde gelip ferrari'ye çarpıp düşmesinin penaltı ile alakasını çok kavrayamadım. kaldıki ferrariyi tekrar sakatlıyordu pozisyondaki saçma sapan ayı atlayışı sayesinde. Bu metin tokata kalsa her maçta iki penaltı golü yememiz lazım heralde. tello'nun devamlı faullü oynamasını tam çıkaramadım. adam bi faul yaptı diye hatırlıyorum ki onda da topa temas etmesine rağmen sarı gösterildi tello'ya. etmemiş olsa bile biraz ağır kaçtığını düşünmüştüm sarının. beyfendi atmış faüllü oyun diye.. zerre saygım yok şu metin tokat'a. her hafta aynı zırvalar. beşiktaş düşmanlığı 1001 kere tespit edilmiş bir hakem. yapmasa daha çok sevineceğim beşiktaş maçları üzerine şu yazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 FENER MEDYASI YİNE COŞMUŞ. BEŞİKTAŞ LİGDEN ATILMALI ÇÜNKÜ FENER KAZANAMIYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Baggio said: Bu arada applevodka, milletin maçtan önce ne yazdığıyla bu kadar ilgilenmişsin de; sen neredeydin maçtan önce? Maç tamamen kazanılana kadar bir cümle etmeyip, sonra milleti quote etmek biraz dansözlük olmamış mı? :) Kaybedilen maç topiklerinden buharlaşmalarını da unutmuyoruz malesef. Üçüncü sınıf taraftarlık resmen. bence biraz dikkatli bakmalsn ne zman forumlarda olduguma,eger imkanim olursa her mactan önce sonra forumda olmaya calisiyorm.. kaldiki benm taraftarlıgımı yargılamak kimseye kalmadi kusura bakma...mac bile izlemeyp buraya gelipte ezdik muhabbeti yapan insanlarla karıstrma ltfn :) İnsanlarin daha gecen aylarda ezildikleri bi takıma zaten anca sivasla kayseriyle denk demekde kendi taraftarlıklarinin kacinci sınf oldugunu belli etmez mi ? yorum sana kalms... fener,gs kayseri deplasmanindan galibiyet alamazken bizim almamz mi bu kadar üzdü sizi ? yoksa 2 takımda da son 4-5 macta 1 cacık yokken,beşiktain top oynamasina mi bu kadar üzüldünz. ? dogru ya siz daha geçen seneyi hazmedemednz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar