Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Bence forum genelinde yeterli zeka seviyesi sağlanana kadar herhangi bir konuyu tartışmak yasaklansın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 harbiden ya teallahım ya annanelere bak ya bebeler sizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 sadece troll olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bahsedilen sey leblebi gibi beyin hücresi öldürüyor belli bir kullanım sayısından/süresinden sonra basit 4 islem yapamaz hale geliniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Xaenin said: Bence forum genelinde yeterli zeka seviyesi sağlanana kadar herhangi bir konuyu tartışmak yasaklansın ya. escape ne demiş adam. susman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 E aksini söyleyen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 xaeninede hak verin arkadaşlar adam ekmek yiyor yani ne desin adam sağ ciğerimi aldırdımmı desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 BEBESİNİZ OLM SİZ biz her gün esrar içiyoruz >:D< munchies kafası HACIII bebeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 hakkında bukadar şey yazılınca oyun sandım oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bende tarkan öldü sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Gerçekten bir konuda bilgi sahibi olmayı bu kadar ayıplayan bir insan güruhu daha görmedim ben. Konu illegal bişey olunca alayınız polis kesiliyorsunuz, direk yan gözle bakmaya başlıyorsunuz. Ben kullanmıyorum arkadaşım, arkadaşım cigaralıktan öldü, annesi anlattı bunların hepsini bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 sipeyskeyk said: Xaenin said: Bence forum genelinde yeterli zeka seviyesi sağlanana kadar herhangi bir konuyu tartışmak yasaklansın ya. escape ne demiş adam. susman gerekiyor. bende onun için trollüyorum ya arkadaşım. yukarda kendi kendinize triplere girdiniz dfds uyuşturucu ciddi bi konu cünkü. burda tartışılmayacak ve bilinmedik birsürü şey söylenmeyecek kadar ciddi bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 allah rahmet eylesin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 teyzem drugdealer dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 said: Ben kullanmıyorum arkadaşım, arkadaşım cigaralıktan öldü, annesi anlattı bunların hepsini bana. BİNGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Babam gençken afyon kullanmış. EN İYİ BENİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Arkasokak said: arkadaş bir gün mahallenin 16 17 tayfasını toplayıp yine köşe başı takılırken, sigaranın içine ot kattım için diyor. neticede hepsi düz sigara içip abi kafam bi dünya oldu, of of off süpermiş vs. diye kopmaya başlıyorlar. sevin böyle insanları :) benzer konuyla ilgili yazı okumuştum ben bi yerlerde. deney yapıyorlar, millete uyuşturucu veriyorlar habersiz şekilde. ağır uyuşturucular hariç millet kafayı bulmuyor ya da kafam iyi oldu demiyorlar da başım dönüyor, midem bulanıyor vs diye yan etki sayıyorlar. psikolojik unsurlar ön planda bu uyuşturucu işinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 benim babam afyonlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 benimde bahsettiğim şey buydu işte. allah rahmet eylesin. başınız sağolsun kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 benim babamda ayfon kullanmış hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Cigara nasıl çirkin bi kelimedir ya.Sigara demeye dili dönmüyo da cigara diyomuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 "nutella yerim" said: bahsedilen sey leblebi gibi beyin hücresi öldürüyor belli bir kullanım sayısından/süresinden sonra basit 4 islem yapamaz hale geliniyor var abi tanıdıgım insanlar, adam türkçeyi konusamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 vah vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar