Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Ligi : Galatasaray-Atletico Madrid @ 20.00 / 25.02.2010

Red

Öne çıkan mesajlar

Azmodai said:

Tenekeadam said:

saçmalamayın ne vatanseverliği,galatasaray madrid maç yapıyor.bu geyikleri geride bırakın artık.

tenekecim, yok ole bisi. Biz Turkiyeyiz, kotu bir futbol ulkesiyiz (arada bir gazla itmeyle kakmayla iyi skor yaptigimiza falan kanmayin). Gevurun gozunde merak etme, tum takimlarimiz ayni, herkes icin kekiz. UEFA da falan hangi turk takimi kazanirsa TURKISH DELIGHT falan yaziyor, umurlarinda degil pek yani.

Sakin ingilizler, ispanyollar, italyanlar falan geyigine de girmeyin, onlarin takimlari birbirine bole yapma luksune sahip olabilirler cunku BASARILILAR. Biz bayagi kotuyuz, maalesef her yil ceyrek finallere oynayan takimlarimiz olmadikca anlamsiz bir sidik yarisi bu.

Kaldi ki millet yapimiz da farkli, ben her yerde TURK yazilmasini isterim arkadas, elin gevuru seni sallamiyor, onunla bir olup boyle takilmanin anlami yok.

GS ye uzuldum, fenere sevinmek istiyorum.

gs uefa kupasını alınca elimizde Türk bayraklarıyla caddelere aktıkda noldu , her iki lafta bir başımıza kakıyolar işte uefa kupasını..ama genede üzüldüm gs a..
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

forlanın attıgı golünde tekrarını verırlerse ıyı ızleyın. karşısındaki herif kendısını puyol sanıyo yukarıya doru açı yaratırken forlan. mal mal bekliyo forlanın suratına bakıyo ki nedir sol tarafa top atarda hani atak engelleriz falan diye. lan adam gol kralı olmus. adam takla atarak gol atabiliyo demekki. sen daha hala neyın artisligindesin. bassana ayagına. kırsana bileğini be embesil.

Abi Güiza da gol kralı oldu o ligde ama..
Sosyal ağlarda paylaş

ShojikaTheKidCutter said:

aquila said:

ShojikaTheKidCutter said:

Atletico Madrid FTW.
Asistan hakem more FTW.
Forlan 3x Moar FTW.

Galatasaray boyle haksızlıga ugrayıp yenilince dahada bi icim eriyor bir mutluluk caglayanının altında dus alıyormus gibi oluyorum.

topun gs antremanina mi kacti kucukken?

Hayır sadece Galatasaray elinince yenilince falan mutlu oluyorum her gercek Fenerbahçelinin olması gerektigi gibi.Sevincimi paylasmak istedim.

İste o yuzden fenerlilere sovuyoruz biz dininiz imaniniz serefsizlik
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

gs uefa kupasını alınca elimizde Türk bayraklarıyla caddelere aktıkda noldu , her iki lafta bir başımıza kakıyolar işte uefa kupasını..ama genede üzüldüm gs a..

biz de 6-0 falan diyoruz hala. olur arada 1-2 arizali. yurt disindayim su an, kimse bana yarin gelip oooh gs yenildi, hayirli olsun demicek, lol siz turkler ne kadar kotu futbol oynuyorsunuz dicek, canim sikilacak sdfg.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse gaza gelmesin, isteyen istediği takımı tutabilir, bunu vatan millet sakarya geyiğine döndürmeye gerek yok. Ha, tutup Fistan'ın yazdığı 3. sınıf trollük amaçlı densizlik tabii. Ama tutup da vatansızmış bilmemneymiş insanlıkmış deme hakkı vermiyor kimseye.

Maça dönersek tamamen hakemin katliamına gitti GS, bir yerden sonra sinirler boşalıyor tabii, son dk hatasını da kırmızı kartı da buna bağlamak lazım. Caner'e laf söylemeye gerek yok canavar gibi oynadı adam, ama işte penaltı sonrası sinirlendi o siniriyle de gençliğinin kurbanı oldu gitti kart gördü.

Elano'nun çıkması büyük hataydı, GS orta sahasını bitirdi, illa ayhan girecekse sarp çıkmalıydı.

Bunun dışında GS gayet güzel oynadı bence, defansta 1-2 hata vardı evet, ama bunun sebebi de defansta değil. Sürekli olarak adamlar kaleye yüklenince eninde sonunda açık veriliyor. Orta saha ve forvet hattını çok rahat geçti adamlar ikinci yarı, haliyle sürekli defansımıza karşı oynadılar, 1-2-3 derken sonunda bir hata geldi haliyle.

Forvetsiz oynamaya alışık değil takım, zaten forvetsiz taktik olmaz. İleride baskı kuramayınca geri çok şişti işte.

İyi oynayarak yenilmek, hele bu kadar bariz hakem hataları (o asistan olacak 2 zibidiyi niye dikmişler oraya hiçbir şeyi göremiyolarsa o ayrı konu tabii) yüzünden elenmek sinir bozucu tabii. Ama takım en azından çıktı eksiklerine rağmen aslanlar gibi mücadele etti.

Geriye lig kaldı artık ligde şampiyon olup seneye CL'ye diyoruz...

FB maçı başladı sanırım, bol şans takıma da. Gerçi bu kadar eksikle ve çıkardığı kadroyla işi çok zor hiç ümidim yok. Ama top yuvarlak derler ya... Bi umut işte.
Sosyal ağlarda paylaş

penaltı pozisyonundan önce caner zaten topu alırken faul yaparak aldı hakemler ordaki posizsyonu es geçtikleri için penaltıyda onu diyeti olarak vermediler .
stajer hakem hatayı hatayla telefi etti onun dışında büyütülcek bir poizsyon değil gs nin hakkı felan yenilmedi benim kanatimce aksine caner golü yapsaydı asıl madridin hakkını yemiş olcaklardı .
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

dakka 75, belli ki takım gerilmiş. atak yiyosun sürekli, mustafa sarp yerini kaybetmiş, ayhanın götünü toplayan yok, orta sahayı cart diye geçiyo adamlar, çıkar sarpı al barışı, oynat topla. şunu ordan görmek çok mu zor

Azmodai said:

tenekecim, yok ole bisi. Biz Turkiyeyiz, kotu bir futbol ulkesiyiz (arada bir gazla itmeyle kakmayla iyi skor yaptigimiza falan kanmayin). Gevurun gozunde merak etme, tum takimlarimiz ayni, herkes icin kekiz. UEFA da falan hangi turk takimi kazanirsa TURKISH DELIGHT falan yaziyor, umurlarinda degil pek yani.

Sakin ingilizler, ispanyollar, italyanlar falan geyigine de girmeyin, onlarin takimlari birbirine bole yapma luksune sahip olabilirler cunku BASARILILAR. Biz bayagi kotuyuz, maalesef her yil ceyrek finallere oynayan takimlarimiz olmadikca anlamsiz bir sidik yarisi bu.

Kaldi ki millet yapimiz da farkli, ben her yerde TURK yazilmasini isterim arkadas, elin gevuru seni sallamiyor, onunla bir olup boyle takilmanin anlami yok.

Wendigo said:

bende uzuldum boyle pisi pisine kaybetmenize ama vatansizlik vs gibi mevzulara girmeye gerek yok bu gazla. fenerbahce nin avrupa maclarinda aldigi olumsuz sonuclar sonrasinda da bundan cok daha agirlari yazildi, cizildi. tadini kacirmadan boyle birbirine takilmalara hep olacaktir, vatanseverlikle alakasi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

abi tamamda guiza ile konustugumuz adam bir degil bunu fenerlilerde biliyo bilmeyenlerde anlamıslardır heralde son bi kaç hafta süperlig maçlarını izleye izleye.

biraz sakinles aslan parcasi, seni cok heycanli gordum bu gece. Olur kazalar arada, yeni bi sistem olusturuyorsunuz 2 senedir, sabredin gelir basari.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

+1

türk takımı iyi bir derece yapınca, hem türk takımına para giriyor, hem türkiye için iyi reklam oluyor türkiyeye gelebilecek oyuncu kalitesinde artış oluyor, hem türk oyuncular yurtdışında kendi reklamlarını yapıyorlar (yurtdışına transfer olmaları türk milli takımı için iyi)

vsvs..

bir fenerli olarak gerçekten çok üzüldüm gs ye. hakem hatası yüzünden kaybettiler. umuyorum fener geçer. ama geçemezse de sevinmenizin bir mantığı yok. ha bu topikte hıyarlık yapanlara istediğiniz kadar laf edin, ona lafım yok.
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

penaltı pozisyonundan önce caner zaten topu alırken faul yaparak aldı hakemler ordaki posizsyonu es geçtikleri için penaltıyda onu diyeti olarak vermediler .
stajer hakem hatayı hatayla telefi etti onun dışında büyütülcek bir poizsyon değil gs nin hakkı felan yenilmedi benim kanatimce aksine caner golü yapsaydı asıl madridin hakkını yemiş olcaklardı .
abi AHAHAHAHAHAHAHA harrykewell a futbol cahili denene kadar bu herif bence daha çok hakediyor bu yorum nedir ya nasıl faulle aldı o pozisyonu
Sosyal ağlarda paylaş

ya valla, yarin kotu kotu lubnanli, tunuslu, misirli herifler gelip LOLOLO dun nasil ele aldiniz ahahah falan dicek, ben de "orlando pirates'i yenmekle adam olunmuyor" falan demek zorunda kalacam ama anlamayacaklar cunku herifler ARAP.

hele gecen sefer gelip bana "asya kupasinda mucadele etseniz daha disinize gore olur" gibi bir laf etti suudinin teki, cok sinirlendim.
Sosyal ağlarda paylaş

siz hangi sosyetik mahallenin aşırı taraflı bölümündensınız onu bilmem ama biz burada koca koca adamlarla önce fenerin sonrada galatasarayın maçlarını oturup galatasaraylı fenerli ayırt etmeden yana yana oturup izliyoruz. hangisi gol atarsa ona seviniyoruz. yanlıslıkla oooooooh ne koydular diye laf cıkarsa hangi memleketin adamısın sen diye sorgulanıyor bizim burda. bana göre aynı artisliği aynı laf ebeliğini yapan adam vatansızdır. fener lille ile oynadıgı maçta fener gol atınca helal lan size diye ben yırttım kendımı. aynı inceliği gösteremeyipte karşı takımın forvetının adını buraya özene bezene yazıpta ortalıgın içine sçan bi tipte benim gözümde bu memleketin takımın desteklemeyecek kadar vatanperverlik kavramından uzak insandır. gözümdede pul kadar değeri yoktur.

bu yazıdan sonrada yörüngeyemi yollarsınız hesabımı silersiniz sizin biliceğiniz iş.
Sosyal ağlarda paylaş

caner orda adama dokunmadı bile nasıl faul yapıyormuş anlamadım

PZero said:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...