yav Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 abi nerden çıkardın apartmanın asansörsüz olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 öyle yazıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 haa yazıyomuş hakkaten ben uzun paragrafı okumuştum sadece orda yazmıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 rocket jumpsız en üst kata çıkılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 http://www.seyvet.com/thumb/bb9eafe71c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 şunun büyüğünü koyun bi ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 oraya bina dikme izni veren belediyenin ben. çok kötü duruyor ya. ulan 2010 yılındayız yapılaşma taş devriden beter işliyor halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 iyide bina hem 10 katli hemde arkasinda yol geciyo ordan neden giris vermemis laz mutahit anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ahahah bu ne allahım.bende onu dicektim niye uçuruma giriş yapıyosun arkaya yapsana.yarın oburgun onune apartman dikseler nolacak :) işin mallık kısmını geçtim evine girecekler sanırım 5. katta ayran molası verip girecekler.insanın anası ağlar hergun o merdivenleri inip cıkmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 deli spor olur işte apartman sakinleri fit kalır ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Bu habere çok güldüm, adam açgözlülükten arsaya %100 imarla oturtmuş koca binayı, geçecek yer bile bırakmamış, sonra da ağlıyor yan arsa ucuza satmıyor diye lol laz aklı kaz aklı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Deprem anını düşünemiyorum yazık valla o insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 arka tarafa koyamiyor girisi cunku arka tarafin yolu donaliyor 3 km fark ediyormus arka tarafa koyarsa girisi aracla girilemediginden yane adam aslinda hayirli bi is yapmis ayrica rizede o ip kot farkli bina cok normal rizede duz arazi yok cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 abi tamamda düz alan yok diye olmadık yere bina dikilir mi ya. var mı böyle bi mallık. açgözlülükten başka birşey değil bu binanın oraya dikilmesi. herşeyi geçtim gerçekten sırf göz zevki yüzünden adamı 6 ay hapse atmak lazım. en iyisi kiracıları sporculardan seçmek. antreman zamanından kazançlı çıkarlar. bakkala sigara almaya gitse adam kondisyonu adam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Kabahat binayı dikende değil o binadan ev alanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 evet garip bir şey de 50 daierlik apartmanın 40 dairesi doluymuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Adamlar sağlıklı yaşamın dibine vuruyorlardır ama ya. İn çık in çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 off hemşerilerim ne pismiş ya heuheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Hayatımda gördüğüm en fantastik girişe sahip bina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 abi o bina yağmurda bile kayar, o ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Kayıcagını,yıkılacağını böyle bakaraktan bilemeyizde bina çok çirkin ama Niye asansör yapmamış ki oraya onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 cunku asansor icin celik konstruksion lazim 8 kat dedigin 24 metre fark war nerden baksan 15 milyar asansor tutar celik konstruksiyon iside o kadar tutsa 30 35 milyar para lzim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 artı bir masraf olacağı kesin ama asansör için çelik const. diye bir şart yok. perde vs. gibi beton eleman da olur.. bu garip işleri yapanın da izin verenin de çalışmasından şüphe etmek lazım.. garip işler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Hiç bişi olmasa bile o ev kayar aşağı yan devrilir top gibi yuvarlanır tepetaklak, Rize bu heyelanı toprak kayması çok olur yağışlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar