Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başlangıç rehberi lazım.


kermit

Öne çıkan mesajlar

hacılar ben açtım karakteride şimdi mortalwiki falan pek sarmadı beni askdhgsad.
bence birisi kalkıp türkçe olarak süper bi şekilde, başlangıçta hangi class isek nası bi başlangıç yapacağımız kısaca yazmalı diyorum.
o görevi kim yapacak
oyunda 5 silver veririm helalinden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Class değilde template.


Öncelikli olarak oyunun oynanış şekli, skilller, raceler daha doğrusu oyunu oynamak için gereken en temel şeyler hakkında bir rehber hazırlanmalı öncelikle. Oyun daha betadayken skilllerin özellikleri bug veya diğer dengesizliklerden çok fazla değişeceğinden sabit bir template hazırlamak zor olur üstelik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın tabi ama şöyle bir şey var, şimdi birilerine muhtaç olacağımız kesin her meslek için, ama her mesleğin olmazsa olmazları da var. Dolayısıyla temel bir template üzerine seçilecek değişkenler kime muhtaç olacağımızı belirleyecek, yoksa haklısın miner olmak için template budur denilemez tam olarak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pluton öle bi başlangıç rehberi üzerinde çalışıyor bakalım


oyunun ilk anlarında insanlara yardım etmek çok önemli gençler, bi kaç gündür oynayan adamlara sesleniorum. İnsanlar giriosa oyuna yardım istio en azından bi kaç kitap alıp belli skilleirni yola koyacak kadar bir yardım edin çok bişey değil zaten 2-3 bizon keisoun oluo.


yoluna koyunca insanları zaten insanlar keyif alıp başliolar oynamaya normal. Fakat ilk başta kimse yardım etmiosa ne yapacağını bilmek çok zor hele öle balta ile hayvan peşinden koşturmak falan işkence. İnsanlar bayıp gider,yani patchle düzelmedikçe şu ilk saat oyun deneyimi bu şekilde yardımlaşmak önemli

ben de elimden geldiğince yardım ediorum yeni gelen insanlara.

böle böle güzel community de oluşur .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...