kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 hacılar ben açtım karakteride şimdi mortalwiki falan pek sarmadı beni askdhgsad. bence birisi kalkıp türkçe olarak süper bi şekilde, başlangıçta hangi class isek nası bi başlangıç yapacağımız kısaca yazmalı diyorum. o görevi kim yapacak oyunda 5 silver veririm helalinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 e sen ne açtığını söylememişin? bide vente gir istersen sürekli muhabbet dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 reelde 5 Malbuşa yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 her class'a göre derken ? Class mı var abi =) Başlangıç rehberi hazırlıcam merak etmeyin az sabır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Class değilde template. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ne haltsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 dreagloth said: Class değilde template. Öncelikli olarak oyunun oynanış şekli, skilller, raceler daha doğrusu oyunu oynamak için gereken en temel şeyler hakkında bir rehber hazırlanmalı öncelikle. Oyun daha betadayken skilllerin özellikleri bug veya diğer dengesizliklerden çok fazla değişeceğinden sabit bir template hazırlamak zor olur üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Haklısın tabi ama şöyle bir şey var, şimdi birilerine muhtaç olacağımız kesin her meslek için, ama her mesleğin olmazsa olmazları da var. Dolayısıyla temel bir template üzerine seçilecek değişkenler kime muhtaç olacağımızı belirleyecek, yoksa haklısın miner olmak için template budur denilemez tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 pluton öle bi başlangıç rehberi üzerinde çalışıyor bakalım oyunun ilk anlarında insanlara yardım etmek çok önemli gençler, bi kaç gündür oynayan adamlara sesleniorum. İnsanlar giriosa oyuna yardım istio en azından bi kaç kitap alıp belli skilleirni yola koyacak kadar bir yardım edin çok bişey değil zaten 2-3 bizon keisoun oluo. yoluna koyunca insanları zaten insanlar keyif alıp başliolar oynamaya normal. Fakat ilk başta kimse yardım etmiosa ne yapacağını bilmek çok zor hele öle balta ile hayvan peşinden koşturmak falan işkence. İnsanlar bayıp gider,yani patchle düzelmedikçe şu ilk saat oyun deneyimi bu şekilde yardımlaşmak önemli ben de elimden geldiğince yardım ediorum yeni gelen insanlara. böle böle güzel community de oluşur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 valla domuzlar kaçıyo bi kere =/ ok ve yay şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 abi apachi gibi baslar baslamaz domuz kovalarsaniz kesemezsiniz. gidin stat kasin bi, str cons odun keserek,tas teperek. Sonra swordsaniz sword alin townda inatla sorun swordu olan var mi verebilecek diye vs. starter axe'le 0.1 koyuyorsunuz sonra domuz kacio diosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 apaçilik değil abi mağara adamıyım. charı açtım ne kadar oynadıysam oynıyım görüntüsüyle mağara adamından başka bişeye benzemedi sdfsdf neyse ben haritacı olmak istiyorum. haritacılıkla ilgili bi skill varmı oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Henüz yok ama gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 http://www.mortalwiki.org/wiki/Character_Backgrounds#Acolyte wikiye hangi background hangi skillerle başlıyo yazmışlar.yardımcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 http://www.mortalwiki.org/wiki/Skills Şu daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yok kimin neyle ve kaç skille başladığını belirtmek için verdim linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 beleş mi bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 suan beta ve bedava. en en en iyi ihtimalle 1-2 ay icinde release olcak iste. O zaman oyun ve subscription parali olacak tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ooo yalan o zaman kasılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bedava mi olcakti heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 yalan sensin bikere DOĞRU GONUNŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar