Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 OLED'i duymuştum, OLED'li telefonlar Türk pazarına çıktı mı bilmiyorum. AMOLED'i duymadan Super AMOLED'i duydum, Samsung iki cihaz çıkartacakmış SAMOLED'li. http://www.oled-display.net/samsung-wave-with-bada-os-and-super-amoled http://www.oled-display.net/samsung-i8520-halo-android-mobile-phone-with-super-amoled Super AMOLED en iyi dokunmatik ekran ve en az reflektif ekran olma imkanı tanıyormuş anladığım kadarıyla. Şu Halo ilgimi çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 baya kötüler bunların şarj aletleri bile itici geliyo. samsung değilmi sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Super AMOLED'i nerde gördün de kötü diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 samsung benden sorulur. anadolu grubunda amcamın oğlu var. samsung türkiye ditribütörü olan anadolu grubu. çok dolaştı elimde o aletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kermit said: çok dolaştı elimde o aletler. hiç mi beğenmedin iyice kurcaladın mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 yok hepsi bamya kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 samsung alet yapıyor ama software yapamıyor, o yüzden ağır fail... 3 sene farklı samsunglar kullandım, blackbery 9700'e geçtim telefon gördü gözüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 samsung bu şekilde bir yazılımla hala ilerlerse o iş yaş. belli bir kitleye o fiyatta satar durur. sattığı makinelerde hoppidi satılır öyle elden ele durmadan dolaşır falan ya da tezgahta öylece kalabilir. samsung u seviyorum ama telefonken sevmiyorum. ister amoled ister sülamed olsun ne olursa olsun adam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 samsunfgun yeni "dalga"sı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 oha lan telefona projektör var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Oha harbi varmış. Kamerayı ne salak yere koymuşlar demiştim okumamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Samsung Star'a kadar samsung'tan nefret ediyordum çünkü daha önce kullandığım samsunglarda tuş takımında ve şarjda büyük problem yaşamıştım. Ancak ;geniş bir araştırma yapıp star wifi aldığımdan beri samsung'tan çok memnunum şarj'ı inanılmaz uzun gidiyor,wireless bağlanmasında hiçbir sorun yaşatmıyor. Bu yeni modeller çok hoş belki ileride edinebilirim türkiye'ye gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Samsung s8500 wave vs Google nexus one super Amoled vs Amoled son resim bana bu filmi hatırlattı nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 kermit said: samsung benden sorulur. anadolu grubunda amcamın oğlu var. samsung türkiye ditribütörü olan anadolu grubu. çok dolaştı elimde o aletler. Anadolu grubu doğru dürüst model getirmiyo ki genelde Genpa ve Başarı ithal ediyo Samsung telefonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Valla ben samsung i7500 aldım super felan deil ama amoled ekran ve gerçekten müthiş aaa siyah buymuş diyosunuz ekranda ilk defa bu kadar güzel gördüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar