SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 fenere üstad lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 zegna adama üzülmedin mi ya, gözleri doldu=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Cry moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 yoo ben gayet memnunum kaybettiğimiz için, daum lameri gider en azından, yeterince şampiyonluğumuz var, kaliteli futbolu tercih ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 fizban said: Sparkcaster said: arkadaşlar bu kadar mutlu olacaksak her hafta kaybedelim, kendi takımlarınız mutlu etmiyor mu yeterincevalla arkadaş. beşiktaşlı her maçtan sonra :( diye gezer, galatasaraylı BAROŞ REİŞ AĞLIYORUŞŞŞ der, sonra gelip fener'in puan kaybettiği maçlardan sonra ZAA demek için yaşarlar. her maç yenilelim bu ülke daha güzel yer olur valla. iyi tespit ama zaa'lar bize özel değil=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 cavanagh said: zegna adama üzülmedin mi ya, gözleri doldu=/ gozleri kor olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 lig tv özetleri ne zaman koyuyor sitesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 theCio said: Fenere nolmuş takip etmiyodum son maçlarına baktım FB - Diyarbakır: 1-1 Bursa - FB: 3-1 Manisa - FB: 2-2 Lille - FB: 2-1 FB - Bursa: 2-3 Son 5 maçta; 2 Beraberlik 3 mağlubiyet 0 galibiyet baya başarılıymış :D sunu gorunce daha bi gerildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 fizban said: Sparkcaster said: arkadaşlar bu kadar mutlu olacaksak her hafta kaybedelim, kendi takımlarınız mutlu etmiyor mu yeterincevalla arkadaş. beşiktaşlı her maçtan sonra :( diye gezer, galatasaraylı BAROŞ REİŞ AĞLIYORUŞŞŞ der, sonra gelip fener'in puan kaybettiği maçlardan sonra ZAA demek için yaşarlar. her maç yenilelim bu ülke daha güzel yer olur valla. QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 daumdan once su takimdan allahin belasi bilicayla deniz baris gitsin once ya. bilicanin o 2. golden sonra attigi geri pas nedir ya. allah belasini versin maymun kilikli angut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 arkadaşlar özür dilerim ben unuttum kusura bakmayın ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 haksızsın aquila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 besiktasin aglama melis diye taraftar grubu yokmuydu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Sparkcaster said: yoo ben gayet memnunum kaybettiğimiz için, daum lameri gider en azından, yeterince şampiyonluğumuz var, kaliteli futbolu tercih ediyorum daum gider belki kötü sonuçlar gelince ama bu takıma 2. kez daumu getiren bir başkanınız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 YEEEEE-TEEEEER CHRIS-TOPHER DA-UUUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 tam olmadı ama olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Noldu ki Güiza'ya,izleyemedim maçı.. Bursa temiz ezmiş galiba helal,iyi oldu bu,gerçi Bursa da potada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 gs yada beşiktaşa camur atarak kurtulamıcaksnz suan farkındasnz dimi ?? arkadasin yukariya koydugu 5 maclık performans herşeyi gösterio zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 o değilde. güiza ya bundan sora laf atmayın. ağlattınız adamı da emreyi de. nankörsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Ehehehe çok güzel bu Bursaspor ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Wharekauhau said: Sparkcaster said: yoo ben gayet memnunum kaybettiğimiz için, daum lameri gider en azından, yeterince şampiyonluğumuz var, kaliteli futbolu tercih ediyorum daum gider belki kötü sonuçlar gelince ama bu takıma 2. kez daumu getiren bir başkanınız var. para çok, nereye saçacağımıza karar veremiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ulan 1 kere zaa yazdık diye laf ettiniz uzatma golüyle yenildiniz komik itşe güldük sizde bize gülerdiniz yapkmayın etmeyin hocam. ama fena tokatladı bursa helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ben gülmezdim size, çünkü komik bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 birazda guiza ağlasın lan hep bizmi ağlıcaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Khelben said: o değilde. güiza ya bundan sora laf atmayın. ağlattınız adamı da emreyi de. nankörsünüz. Emre ağlayınca kelebekler uçuşuyo kalbimde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar