Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korku filmi felç etti (Paranormal Activity)

escape

Öne çıkan mesajlar

Ben habere degil de suna takildim;

nileppezdel said:

E 14 yaşındaki çocuk izlerse öyle olur zaten yaş sınırı var filmin. Orada yoksa devletin saçmalığı.

Tabi Cem Yılmaz iyi demiş: "Çocuk olmamış!" bunlara bakıp felç olcak kadar korkuyorsa çocuk gerçek ile kurguyu ayırt edemiyordur ve kendi problemidir

Su kurdugun gerzek cumleler ve gerzek yaklasimlarin da senin sorunun mu oluyor bu durumda ?

Yok pardon, ailenin sorunu oluyordu sanirim.

Belli bir topluluk icindesin, davranislarin onaylanmiyor, yanlis bulunuyor, bu yuzden sevilmiyorsun ama ayni tas ayni hamam devam ediyorsun ne hikmetse. Bir de marifetmis gibi hem devam ediyorsun hem de "eheheh sevmiyorlar beni ya cokomik" triplerindesin.Sorunlu bir tipsin de boyle mi rahatliyorsun nedir ?

Su yazilarindakinin milyonda biri kadar kusursuz olup "empati"yi kesfetsen keske de hepimiz rahat etsek.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Ben habere degil de suna takildim;

nileppezdel said:

E 14 yaşındaki çocuk izlerse öyle olur zaten yaş sınırı var filmin. Orada yoksa devletin saçmalığı.

Tabi Cem Yılmaz iyi demiş: "Çocuk olmamış!" bunlara bakıp felç olcak kadar korkuyorsa çocuk gerçek ile kurguyu ayırt edemiyordur ve kendi problemidir

Su kurdugun gerzek cumleler ve gerzek yaklasimlarin da senin sorunun mu oluyor bu durumda ?

Yok pardon, ailenin sorunu oluyordu sanirim.

Belli bir topluluk icindesin, davranislarin onaylanmiyor, yanlis bulunuyor, bu yuzden sevilmiyorsun ama ayni tas ayni hamam devam ediyorsun ne hikmetse. Bir de marifetmis gibi hem devam ediyorsun hem de "eheheh sevmiyorlar beni ya cokomik" triplerindesin.Sorunlu bir tipsin de boyle mi rahatliyorsun nedir ?

Su yazilarindakinin milyonda biri kadar kusursuz olup "empati"yi kesfetsen keske de hepimiz rahat etsek.

elitist abisi o. elitten çok elitist.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Abi empati yapılacak durum yok bence. 14 yaşındaki çocuk ayırt edemiyorsa sorun vardır. 14 yahu 14! Sanki el kadar çocuktan bahsetmişim gibi konuşuyosunuz

Isterse 24 isterse 84 yasinda olsun.

Sinir bozacak sekilde konusuyorsun. Kaldi ki 14 yasindaki de bildigin cocuk. Kardesim 16 yasinda gayet cocuk geliyor bana hala. Kendi kizsa da cocuk gibi seviyorum. Dolayisiyla yazdiklarin sinirime dokunuyor feci sekilde.

Sonuc olarak benimle ayni fikri paylasan ve paylasmayanlardan olusan bir toplum icerisindesin. O yuzden bosbogazliginla sinir bozmaktan vazgec. Icinde kalsin oraya yazacagin sey. Kendi arkadas grubunla paylas bu fikirlerini, daha fazlasiyla degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Filmi 3 kez izledim hayir sevdigimden degil arkadaslarin ayri ayri seyretmelerinde yer aldigim icin yanlarinda izlemek zorunda kaldim filmi izledikcede filmin tamamen bir kurgu oldugunu ayirt etmem daha da kolaylasti. Cunku filmde hersey film kivaminda gelisiyor birden olmuyor hicbirsey ama en cok gorsellik acisindan o ayaktan cekilip dogruca goturulme sahnesi muthis yapilmis sanirim isin icinde biraz kor kamera dedigimiz taktik kullanilmis yapanlar gercekten bu isi iyi biliyorda bu konuyu tasarlayan isi agirdan almasi gercekligi oldurmus : )
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ailesi suçludur gerçi çocuğa yüklenmemek gerek. Ben 14'ken korkmazdım. Aynen bir başka arkadaş gibi resident evil bitirmiştim işte 10 yaşlarımda falan. Gerçekle kurguyu 14 yaşında hala karıştırıyorsa yazık derim ben.
14 yaşını boşver ben 20'li yaşlarda a beautiful mind filminden etkilenip şizofreniden korkmaya;birebir filmdeki adam gibi davranmaya başlamıştım,halen ilaç tedavim devam ediyor senelerdir.Bu süreçte başka hastalarıda gördüm,tanıdığım adamlardan biri 28 days later filminden korkuyordu mesela,biran herkes zombiye dönüşüpte onu yiyecek.Ve benim tek takıntım a beautiful mind değil,izlediğim 3 filmden takıntılarım/korkularım var.

Beni ailem mi geliştiremedi,elbette çok fazla aldatılma, anne-baba kavgalarının olduğu,dövüldüğüm bir ortamda ileriye dönük bir takım sorunlar birikti beynimde ama sen bu tarz bir etkiden bahsetmiyorsun,senin bahsettiğin anlamda kendimi gayet iyi yetiştirdim,izlediğim a beautiful mind filmi sanırım izlediğim 350-400. film civarıydı;ve evet halen her gece uyuduğumda a beautiful mind filmindeki sahneleri görüp titreyerek uyanıyorum,keşke bilinçaltı dediğin kadar basit bir yapıda olsa,gerçekle kurguyu ayıramıyormuş,sen çok biliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...