nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Ailesi suçludur gerçi çocuğa yüklenmemek gerek. Ben 14'ken korkmazdım. Aynen bir başka arkadaş gibi resident evil bitirmiştim işte 10 yaşlarımda falan. Gerçekle kurguyu 14 yaşında hala karıştırıyorsa yazık derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 abi sanki 8 yaşında çocuk izlemiş gibi konuşmuşunuz 14 yaş nedir ki kocaman çocukmuş kuzey avrupa'da nerdeyse 14 olcak bekaretten kurtulma yaşı siz hala nerdesiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 aquila said: draculayi izledigimde ben ilkokulda filandim heralde. 6 yaşımda ilk leşimi serdim lanet olası beyniyle duvarları süsledim sonra filme çekip izledim hiç korkunç değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 saeros doğru söylüyor. 6 yaşımda ilk kez şahit olmuştum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Ben habere degil de suna takildim; nileppezdel said: E 14 yaşındaki çocuk izlerse öyle olur zaten yaş sınırı var filmin. Orada yoksa devletin saçmalığı. Tabi Cem Yılmaz iyi demiş: "Çocuk olmamış!" bunlara bakıp felç olcak kadar korkuyorsa çocuk gerçek ile kurguyu ayırt edemiyordur ve kendi problemidir Su kurdugun gerzek cumleler ve gerzek yaklasimlarin da senin sorunun mu oluyor bu durumda ? Yok pardon, ailenin sorunu oluyordu sanirim. Belli bir topluluk icindesin, davranislarin onaylanmiyor, yanlis bulunuyor, bu yuzden sevilmiyorsun ama ayni tas ayni hamam devam ediyorsun ne hikmetse. Bir de marifetmis gibi hem devam ediyorsun hem de "eheheh sevmiyorlar beni ya cokomik" triplerindesin.Sorunlu bir tipsin de boyle mi rahatliyorsun nedir ? Su yazilarindakinin milyonda biri kadar kusursuz olup "empati"yi kesfetsen keske de hepimiz rahat etsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Abi empati yapılacak durum yok bence. 14 yaşındaki çocuk ayırt edemiyorsa sorun vardır. 14 yahu 14! Sanki el kadar çocuktan bahsetmişim gibi konuşuyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 öle demeyin insandan insana değişir bu korkma mevzusu, ben half life 1 i korktugumdan bitirememiştim...6. his filmine zorla götürülmüştüm ve gittigim son korku filmi olmuştu yani normal 14 yaşında cocugun korkması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 abi dur naptin, cevap hakki seyolucak simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Peki abi tamam haklısınız ya. Çok normal bişey 14 yaşına gelmiş, liseye başlayan çocukların hala gerçekle kurguyu karıştırmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 lan haberde neyin nasil oldugu belli degil, hala tutturmussun kurguyla gercegi karistiriyo, haber zaten salak, sen de ustune kendince biseyler uydurunca daha salak oldu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 di said: Ben habere degil de suna takildim; nileppezdel said: E 14 yaşındaki çocuk izlerse öyle olur zaten yaş sınırı var filmin. Orada yoksa devletin saçmalığı. Tabi Cem Yılmaz iyi demiş: "Çocuk olmamış!" bunlara bakıp felç olcak kadar korkuyorsa çocuk gerçek ile kurguyu ayırt edemiyordur ve kendi problemidir Su kurdugun gerzek cumleler ve gerzek yaklasimlarin da senin sorunun mu oluyor bu durumda ? Yok pardon, ailenin sorunu oluyordu sanirim. Belli bir topluluk icindesin, davranislarin onaylanmiyor, yanlis bulunuyor, bu yuzden sevilmiyorsun ama ayni tas ayni hamam devam ediyorsun ne hikmetse. Bir de marifetmis gibi hem devam ediyorsun hem de "eheheh sevmiyorlar beni ya cokomik" triplerindesin.Sorunlu bir tipsin de boyle mi rahatliyorsun nedir ? Su yazilarindakinin milyonda biri kadar kusursuz olup "empati"yi kesfetsen keske de hepimiz rahat etsek. elitist abisi o. elitten çok elitist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 nileppezdel said: Abi empati yapılacak durum yok bence. 14 yaşındaki çocuk ayırt edemiyorsa sorun vardır. 14 yahu 14! Sanki el kadar çocuktan bahsetmişim gibi konuşuyosunuz Isterse 24 isterse 84 yasinda olsun. Sinir bozacak sekilde konusuyorsun. Kaldi ki 14 yasindaki de bildigin cocuk. Kardesim 16 yasinda gayet cocuk geliyor bana hala. Kendi kizsa da cocuk gibi seviyorum. Dolayisiyla yazdiklarin sinirime dokunuyor feci sekilde. Sonuc olarak benimle ayni fikri paylasan ve paylasmayanlardan olusan bir toplum icerisindesin. O yuzden bosbogazliginla sinir bozmaktan vazgec. Icinde kalsin oraya yazacagin sey. Kendi arkadas grubunla paylas bu fikirlerini, daha fazlasiyla degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 izlemeye başladım filmi, nargilemi de çektim. felç olcaksam nargilem ağzımda kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Filmi 3 kez izledim hayir sevdigimden degil arkadaslarin ayri ayri seyretmelerinde yer aldigim icin yanlarinda izlemek zorunda kaldim filmi izledikcede filmin tamamen bir kurgu oldugunu ayirt etmem daha da kolaylasti. Cunku filmde hersey film kivaminda gelisiyor birden olmuyor hicbirsey ama en cok gorsellik acisindan o ayaktan cekilip dogruca goturulme sahnesi muthis yapilmis sanirim isin icinde biraz kor kamera dedigimiz taktik kullanilmis yapanlar gercekten bu isi iyi biliyorda bu konuyu tasarlayan isi agirdan almasi gercekligi oldurmus : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 onemli degil ben brunonun en berbat sahnelerini arkadaslarim gormedi diye tekrar actiklarinda tekrar izlemek zorunda kalmıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 brunoya tahammül etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Çocugun bi rahatsızlığı vardır ve filmdeki gerilim sahnesi falan tetiklemiştir sonra inme gelmiştir işte ya ne biliyim Dr. Housea yollayalım incelesin cocugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bu filmde felç geçiren çocuğa yetersiz diyen epilepsi hastasına da embesil filan der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Abi bu mudur film. Sonu çok kötü bitmiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ya korkma mevzusu çok izafi, uçları ele alalım, bir seri katilin cinayetleri işlerken ayak işlerini yaptırdığı bir çocukla o yaşına kadar bir hücrede tutulmuş bir çocuk mesela, biri ne görse korkar, diğeri ne görse güler geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/haber/13882460.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 nileppezdel said: Ailesi suçludur gerçi çocuğa yüklenmemek gerek. Ben 14'ken korkmazdım. Aynen bir başka arkadaş gibi resident evil bitirmiştim işte 10 yaşlarımda falan. Gerçekle kurguyu 14 yaşında hala karıştırıyorsa yazık derim ben.14 yaşını boşver ben 20'li yaşlarda a beautiful mind filminden etkilenip şizofreniden korkmaya;birebir filmdeki adam gibi davranmaya başlamıştım,halen ilaç tedavim devam ediyor senelerdir.Bu süreçte başka hastalarıda gördüm,tanıdığım adamlardan biri 28 days later filminden korkuyordu mesela,biran herkes zombiye dönüşüpte onu yiyecek.Ve benim tek takıntım a beautiful mind değil,izlediğim 3 filmden takıntılarım/korkularım var. Beni ailem mi geliştiremedi,elbette çok fazla aldatılma, anne-baba kavgalarının olduğu,dövüldüğüm bir ortamda ileriye dönük bir takım sorunlar birikti beynimde ama sen bu tarz bir etkiden bahsetmiyorsun,senin bahsettiğin anlamda kendimi gayet iyi yetiştirdim,izlediğim a beautiful mind filmi sanırım izlediğim 350-400. film civarıydı;ve evet halen her gece uyuduğumda a beautiful mind filmindeki sahneleri görüp titreyerek uyanıyorum,keşke bilinçaltı dediğin kadar basit bir yapıda olsa,gerçekle kurguyu ayıramıyormuş,sen çok biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bu zeplini alip ucurmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Tamam abi pardon vurmayın öldüm. Ha fikrim değişmeyecek de bir daha bu kadar net söylemem fikirlerimi, kendime saklarım. Amma büyüttünüz. Troll deyip geçin yani beğenmiyorsanız üstüne wot'lar döşemenin kimseye faydası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 28 days ve weeks en gerildiğim ve sevdiğim zombi filmleridir.noldu 28 months gelcekti falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar