Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 6 ay bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 5 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 oyunu bugsuz , full , temiz çıkarmak isteyecektir blizzard ss lerden görüldüğü kadarı ile bitmiş gözüküyor , tabi oynayamacadığımız için bilemiyoruz, temsili de koymuş olabilirler onları oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Motoru yavaşlatırlarsa ki bence bu kadar grafike o motor ipe ipe yavaşlıcak.2'den fazla randıman alamayız.. ama sc'nin aynı seriligi ve macro micro yetenegini bunada yansıtırlarsa başarılı olucaktır..Yani kısacası tıpkı SC deki gibi bilen adam,hızlı olan,kafasını kullanan adam yenicekse sorun yok.. Umitler boşada cıkabilir çok güzel sonuclarda verebilirim 3yıl önce söledigim gibi =D Hayaller kırılabilir. =P [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 05:45 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 said: ya dead demişsin böyle 4. 5. ırk diye de blizzard sitesinde başka ırk olmayacağını açıklamış Dev dediğim gibi, Blizzard bana kalırsa büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Başta böyle birşey yok dedikten sonra, karşımıza yeni bir ırk sürmesi herkesi heyecanlandıracaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 blizzard hic bi zaman öle bi supriz yapmadi ki =p 3 rk ile kesiceklerdir işi , kesmeliler de dengeyi bozabilir 4. rk vs en mantıklısını yapıolar su anki birimlerde kücük düzenlemeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=11880 videolarin hepsini izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 night elf yoktu ilk basta warcraftta ve 3 ırk demişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 4. rk nightelf : [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 babam dream theatre akşam mantıya geliyo plan yapma dese daha az sevinirdim heralde. starcraft 2. starcraft 2.. STARCRAFT2 LAN !!11!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 said: babam dream theatre akşam mantıya geliyo plan yapma dese... haha fantaziye gel :D [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 00:48 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 gameplay vidyodan anlaşıldığı kadarıyla fazlasıyla wow kapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 *apm kasmaya baslar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 sc2 de dota vari bonus mapler oynadıgımız günleri görüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Supply limit hakkında bilgisi olan? Hızlı oynanan, rekabet hissinin dibine vuran falan diyor sitede. SS lerde 40 kadar zergling cliffe dalıyor o da var; ama 3d motor ve geniş ordu arasında bir ilişki kuramadığım, konuyla ilgili bir bilgiye de ulaşamadım. Gene 80 kadar in-combat unite yönetebilecek miyiz? Yoksa WC gibi micro mu yapacağız? Ona göre apm kasacağım. [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 15:44 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 apm nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 action per minute. a.k.a zegnada 1 olan şey :P ah vurma abi seviyorum seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 hmm peki bunu nasıl kasıyorsunuz :) oyun çıkınca bol bol oyunu oynasanız tamam da oyun çıkmadan? sc1 oynayarak mı kasacaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 El-Göz-Koordinasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Gez-Göz-Arpacık .. Age of Empires 2 apm için biçilmiş kaftandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Şimdi 20 dakikalık bir gameplay videosu izledim . Kelimeler kifâyetsiz kalmış durumda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 nerden buldun nerde var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Bilmiyorum oda arkadaşım indirmiş , kendisi uyuyor an itibariyle kalkınca öğrenip veririm link . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 www.blizzard.com'mus zaten saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 @Xaenin Onu ben de izledim ve dünden beri periyodik olarak sondaki savaş sahnesini izliyorum dediğin gibi durum çok ciddi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar