Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

StarCraft 2

Adversary

Öne çıkan mesajlar

sam: starcraft şişirilmiş bir oyundur
der ehehe

valla ben starcraft 2 çıksın isterim..
sc öldü zamanı geçti.
hala oynanıyor, ama yeni birşeyler yapmak gerekli
sc için bir exp pack,
sc2 kadar etki yaratmaz bence.

hem bir exp pack için çok geç
grafikler gelişti, oyun tarzları gelişti,
bir story iki birim eklicez diye aynı oyunu önümüze tekrar tekrar pişirmeleri dombilicik olacaktır.

o yuzden ben sc2 çıkması çok daha uygundur derim.
aynen izometrik grafiklerle, çok daha renkli ve gerçekçi bir oyun şahane olur.

hem oyun tarzı, stratejiler de değişmiş olur.
sırf bir iki birim eklenince fazla bi etki etçeğini sanmam..

benim fikrim bu tabii[signature][hline]iyi kötü çirkin

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Temmuz 2004 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

SCU forumlarina ayni konuyla ilgili attigim mesajin aynisi . c/p eheh :

beyler kabul edin sc2 diye bir oyun cikmayacak. aci gercek : broodwar ciktiktan hemen sonra sc2 ne zaman cikacak diye dedikodular baslamisti ve blizzard sitesinden resmi bir duyuru yapmisti. sc gelmis gecmis en iyi rts dir . daha iyisi yapilana kadar herhangi bir sc calismamiz olmayacaktir. tabii bu aciklama bana taa o zamam kolpa gelmisti ve oyle oldugunu bill roper'in blizzard dan ayrilmadan once yaptigi bir roportajda anladim . adam kisaca demisti ki: " eminim hic bir oyun yapilirken sc de bizim patlattigimizdan fazla kafa patlatilmamistir . bilmem kac kisi oyunun cikmasina 7 ay kala 2 vardiya seklinde gunde 20 saat calismis . ve diyodu acikcasi bunlari gordukten sonra blizzard da kimsenin sc2 nin cikmasini istedigini sanmiyorum . zaten kimsede bu fikirle ortaya cikmadi " diyordu . yaaa. simdi aksine inanabilmem icin yenilenen grafikler ve her irka 1-2 cesit yeni unite disinda tamamen farkli bir irk icin en az 6 unite bunlarin neye benzeyecegi (sc nin dogasi itibariyle diger 3 irktaki hic bir unite benzemeyecek tabii ) ve oyunda dengenin nasil saglanacagi hakkinda bir fikri olan varsa buraya yazmasi gerekiyor .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

ne sc'ı ne exp'ları karıştırmadan herşeyi ekleyip, görüntüleri de o kadar kaliteli etmeyip(!) bir gold edition gibi bir şey yaratılabilir bence.. exp tadı verir hem..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin
Sosyal ağlarda paylaş

kaç senelik oyuna neden expansion yapsınlar, hele expansion ın getireceği kocaman storyline yükü düşünülürse bunun hiçbir anlamı yok.
sc nin grafiksel anlamda güncelliğini yitirdiğini de eklersek ek paketin hayalden öteye gidemeyeceğini görürüz.

sc2 nin kesinlikle çıkacağına inanıyorum.oyunlar artık çook çoook büyük bir pazar.sc2 olmaz başka bi oyun olur sc dünyasında geçen bi fps (mesela ghost :P) hatta mmorpg.ama tabii bunlar çok uzun vadeli düşünceler.elbet bi gün blizzard sc yi raftan çıkarıcakdersem yanlış olur çünkü ghost var.. pc ye hitap eden kısmı diyelim.. aksi altın yumurtlayan tavuğu görmezden gelmek olur.

sc nin devamını en etkileyecek olay tabii ki blizzard ın yapacakları.şu an 2 projeleri var.bi onlar bitsin gelecek hakkında daha net yorum yapmamız mümkün olacaktır diye düşünüyorum.[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır...
SBGG!®
Sosyal ağlarda paylaş

StarCraft Ghost'a yıllarca yeterince zaman ayıramadıklarını gördükten sonra Sc2'yi asla çıkarmazlar. Zaten Starcraft Ghost beklendiği gibi çıkmayacak. Yani bir halo ya da benzeri bir oyun gibi olucak. Ya da Max Payne... Bildiğimiz ve sevdiğimiz bir evrende geçmesinin dışında fazlasını veremeyecek. Bu da Blizzard'ı zor durumda bırakabilir. Bu sebeple Sc2'nin çıkması 2 kat imkansızlaşır[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

asla asla deme:

warcraft : orcs and humans
warcraft 2 : tides of darkness
warcraft 2 : beyond the dark portal
warcraft 3 : reign of chaos
warcraft 3 : the frozen throne
world of warcraft[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır...
SBGG!®
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu kabul etmek lazım ki blizzard bile starcraft kadar iyi bir rts yapamaz...dağılan kadro haberleri yayılmaya başlayınca bunu anlamıştım zati...Bence Starcraft2 projesi en az 2-3 yıla kadar başlamaz bile (eğer blizzardın buna niyeti olduğunu farzedersek...).
Ha bi de farzedelm ki yapıldı Starcraft2 noolur?
Her ırka serpiştirilen bikaç yeni birim,yeni bir ırk
(ki o da hybrid :) ) falan filan...ama bunlar hayal kırıklığından öteye gidemez.Starcraft2'nin ilkinin yarattığı etkiyi yaratması için çoook daha büyük değişiklikler gerek...yeni bir motor ve yeni birimler asla bu efsanenin 2. bölümüne yakışmaz... hayranları da bundan aşağısı tatmin etmez...
ha satmaz mı oyun, satar hem de deli satar ama ilkinin yanına yaklaşamaz ve işte blizzardın da korktuğu bu...
Sosyal ağlarda paylaş

Sc Ghost un blizzard la alakası gerçekte yok sadece isim hakkı falan oyunu aslen yapanlar Ghost la uğraşmıyor onun yerine WoW u çıkarceezzz diye kıçlarını yırtıyorlar o da bitince bitmez tükenmez Diablo diyarına veya War 3 e bir exp daha yolluycaklar Artans amcanın devamını getircekler Diablo nun devamı zaten en kolayı iblisin biri gider biri gelir zaten 2.kitabı da okudum koptum olaydan kitapta sabırlı tarikat kuran bir iblis var aşmış sabreden iblis inanılmaz sıkıcıydı kitap[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

evet oyle screamer in dedigi gibi baskasi yapiyor oyunu monolith ti sanirim bir ara degistirdiler ama sonra . eki niye boyle ? cunku blizzard deli gibi adam kaybetmeye devam ediyor . yakinda sadece 1 oyun uzerinde calisabilecek kadarda azalir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

microsoft neden gocmedi o zaman diye sacma bi soru yonelteyim utanmadan :horace:[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)
Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.

Hunter - you share a special connection with
animals. Whether you rely on bows or firearms,
you consider your weapons and pets to be your
only true friends.

What WoW Character Are You?
brought to you by Quizilla
">What Kind of WoW Character Are You?
Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir

Sosyal ağlarda paylaş

wow'un patlayacağını farkederlerse ertesi gün sc 2'nin duyurusu yapılır, saf olmayın lütfen. yok neymiş "kendileri yapmak istemezlermiş".. :)

sc'ye ikinci expansion? yapılacak olsa 50 kere yapılırdı zaten şimdiye dek. 2004 yılında ise düşüncesi bile dehşet verici..

"sc'den daha iyi oyunu kendileri bile yapamaz" diyen insanın önüne ne koysan beğenmemeye hazırdır zaten. böyle düşünen bu kadar insan varken sc2'yi ilkinden de iyi yapsalar gene farkına varmaz millet..

ben seslendirmesi dışında hiçbirşeyini beklemiyorum, aoe serisini daha çok beğendiğim halde onu bile beklemez oldum. klasik dune 2 türü rts'ler eskisi kadar ilgimi cezbedemiyor artık. statükocu blizzard sağolsun saplandık kaldık bu tarz oyunlara, 2 tane hero diye buff'lanmış birim koyarlarsa değişiklik sayılır oldu koca strateji türünde..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

ya sam sen harbi sc hakkinda hic bisi bilmiyorsun ya . klasik dune tarzi rts sc disindaki butun rts leri ifade eder . sc nin onlarla alakasi bile yoktur .

birde north bile birakti blizzardi ki daha ne olsun . koskoca ekip topyekun ayrildi bill roperla birlikte . adam kaybediyorlar diye batacaklar ya da artik adam gibi oyun yapamayacaklar demek yanlis ama sonucta kan kaybidir bu . d1 de north yapti diye biliyorum ben bu arada . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 20 Temmuz 2004 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

d2'yi de north yaptı ona bakarsan, önemli bir kadroyu kaybettikleri doğru. ben sc 2'den birşey beklemiyorum ama ille kötü olacak diye bir önyargı da anlamsız..

sc hakkında birşey bilmiyorum? dune 2 tarzı değil sc? resource gathering rts ne demektir bir fikrin var mı? lütfen, fanatikliğin mantığımızı gölgelemesine müsaade etmeyelim.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...