razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 said: Hayko Cepkin yeni albümü “SANDIK” ile yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İnsan doğasındaki var oluş ve yok oluşun anlatıldığı yeni albümde, söz-müzik ve düzenlemeler Hayko CEPKİN’e ait. Her bir parçanın farklı çizimlerle yansıtıldığı albümden yayımlanacak olan ilk video ise ‘YOL GÖZÜMÜ DAĞLIYOR’ olacak. Her bir şarkıya klip çekmek istediğini söyleyen CEPKİN, canlı performansları için de yine oldukça titiz davranıyor ve bu kez en büyük hayali olan sahne dekorunu “SANDIK”tan çıkarmaya hazırlanıyor. Hayko Cepkin, “SANDIK” adlı albümünün ilk konserini 14 Mart 2010 Pazar günü Bostancı Gösteri Merkezi’nde verecek... SANDIK – Parça Listesi: 1 Sandık 2 Yol Gözümü Daglıyor 3 Gelin Olmuş 4 Balık Olsaydım 5 Sahibi Yok 6 Doymadınız 7 Açtırdınız Kutuyu 8 Sandığım Hazır 9 Yolun Sonu http://www.youtube.com/watch?v=1nwvQqoWl4Y http://www.youtube.com/watch?v=ZfM7bH1dop0 ilki iyi de ikincisi ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hayko cepkin sandık sipastik çıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hzhaahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 çok kötü. gerçekten çok kötü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 http://img62.imageshack.us/img62/3104/30dvt.jpg müzik güzelde yanlış tarzda gidiyo sanki. elektronik on numara gider bu adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 orucumuzu bu adamın söylediği ilahi ile açıoduk len trt 1 de bu ramazan. :) seviyorum bu adamı. temiz iş yapıyo. bekleyelim güzel iş çıkartmış yine. edit : şimdi baktım internete bile çoktan düşmüş. pardon. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 sahibi yok ile yolun sonu guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 yeni dinledim albümü güzel olmuş eski albümlerine göre elektronik etkisi artmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Cons said: hayko cepkin sandık sipastik çıktı.. aahahayhbguvab anuyaftagjhbn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 hayko cepkin sandık para verip aldık demeye gelmiştim, benzeri denmiş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 her klavyeci synthiseizer olamaz dedim, dinlemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ben haykodan böyle güzel albüm bekliyordum herif yapmış eski albümlerine göre daha karanlık ve kasvetli ama taş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bastetbastet Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Hayko'nun yeni albümü "Sandık". Biz de sandık, içi dolu sandık, Açtık baktık afalladık, Halbuki içi boş sandık... (Ahaha Hayko'nun şarkılarına benzedi!) Ne açacam, ne bakacam? Hayko'nun ne olduğunu bildiğim için öyle konuştum (: Kendisi gibi boş bir sandıktır bu Sandık da eminim (: Yine, aptalca teması olan, sanatla temâsı olmayan, bir iki uyaktan ve rediften oluşan; ilkokul düzeyinde, çalakalem manilerden oluşan, şarkılarla dolu bir Sandıktır bu albüm... Ver eskiciye gitsin! (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 1 parca dısında cıddı kotu album. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 iğrenç albüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bu albüm de haykoriffi'inden mi oluşuyo? değilse dinlicem ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bu aralar türkçe rock kötü. şebonun son albümüde rezil. ayrıca manga o nası şarkı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 rock fm aylardır bu şarkıyı çalıyo, yeni mi çıktı bu albüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 elektronik yapsa gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yok lan 2 3 şarkısı iyi bu albümde. beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ahahahahaha bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 gayet güzel olmuş, durockdaki karı kılıklı metalcilere hitap etmesine gerek yok gerçi iyice o yöne sapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar