Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

küçüklüğümdeki bir oyuncak serisi

pnoise

Öne çıkan mesajlar

80 ler deki cocuklugu hicbirseye degismem..Su anki cocuklugun hicbir anlami yok cunku zaman zaman oyuncak reyonlarina gidip bakiyoruz nisanlimla da inanilmaz gelismis teknolojilerle donatilmalarina ragmen ne bir tadi var ne tuzu sadece goruntuden ibaretler ... :( Aslinda belkide kucukken temizlikcimin cop zannedip attigi Wolverine imden dolayi artik hicbir oyuncak bana tad vermiyor bundanda olabilir :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ilkokul 1 deyken galerianın oyuncak reyonunda james bond çantanın içinde parçalara ayrılmış boncuk atan sniper görmüştüm, ne kadar ağlayıp zırlasamda birtürlü almamışlardı orama burama boncuk kaçar diye =p bugun görsem gidip alıcam öyle içimde kalmış :)
Sosyal ağlarda paylaş

kaplumbağaların ilk serilerinden birinden 4 tanesi de hala duruyor bende ilk günkü gibi, turuncu silahları, fırlatma yıldızları vb hepsi tam.

ayrıca legoya benzeyen fakat lego olmayan, genelde mavi mavi adamları (süvariler) olan, kızılderili versiyonları falan olan bir mini askerler serisi vardı, kaleleri falanda vardı, arıyorum nette şimcik ama ismini bilmeden zor tabe.
Sosyal ağlarda paylaş

bende bi robot vardı bayaa da büyük bişey, göğsünde olan cam paneldeki adamın şekli falan çok hoşuma gitti diye kırmıştım ve çıkarmıştım içinden o adamı.
bi tane de yanar döner polis arabam vardı, altından bişey arabayı kaldırıp sağa sola döndürüp anırtıyodu öküz gibi. kesin mıknatıs vardır bunun içinde diye camlarını tornavidamla kırışımı hatırlarım. vardı mıknatıs.
Sosyal ağlarda paylaş

şunlardan herhalde baya bi vardı bende.her seferinde yenisini alırdım.trenlerde vardı.butun oyuncaklar vardı zenginiz

kovboylar kızıl derililer ordum vardı okuzler gibi.atlarından kamplarına.aynı şekilde amerikan ve alman ordusu vardı.4 ünü birden kapıştırırdım yere saatlerce dizip

rikoşem de vardı.action man in butun serileri vardı.arabası hala durur kırmızı saklarım :).action manin düşmanı olan kel herif de var.

o robot sanırım herkeste vardı.ben cok korkardım ondan.aa jurassic park döneminden trexim vardı cok güzel bi oyuncaktı noldu acaba ona
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...