denwa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 80 ler deki cocuklugu hicbirseye degismem..Su anki cocuklugun hicbir anlami yok cunku zaman zaman oyuncak reyonlarina gidip bakiyoruz nisanlimla da inanilmaz gelismis teknolojilerle donatilmalarina ragmen ne bir tadi var ne tuzu sadece goruntuden ibaretler ... :( Aslinda belkide kucukken temizlikcimin cop zannedip attigi Wolverine imden dolayi artik hicbir oyuncak bana tad vermiyor bundanda olabilir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 çocukluğunda büyük travma yaşamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ilkokul 1 deyken galerianın oyuncak reyonunda james bond çantanın içinde parçalara ayrılmış boncuk atan sniper görmüştüm, ne kadar ağlayıp zırlasamda birtürlü almamışlardı orama burama boncuk kaçar diye =p bugun görsem gidip alıcam öyle içimde kalmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 pompalı boncuk atan havalı silahım vardı. Boncuğu parçalıyodu böyle duvara ateş edince falan. O derece güçlüydü. Mahallenin rambosuydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 o boncujklar dandikmiş dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 alperozg said: Bunu hatırlayan var mı? çarptığı yerdende dönme özelliği vardı bunun. hatırlayabildiğim ilk doğum günü hediyem boyu benden azıcık kısaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 uzaktan kumandalı helikopterlere çok özeniyorum, bi ara ufak bi tane almıştım şimdi hedefim profesyonel birşey almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Bende bunlarla oynadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 adi ultrazord olan oyuncaktan hayir gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 lol bunlarla stop-motion animasyon çekilip, power-rangers remake yapılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 fırfırlar vardı. bi ara sarmal halkalar vardı. 2 elinizle oynuyordunuz renkli plastikten. çeşitli numaralar yapılıyordu. demirleri çıkmıştı hatta. o fırfır helikoptermi neydi okul önlerinde satılırdı hep ofofofof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ben de şeyi hatırlıyorum okul önünde satılan, ayak bileğine takılıp çevirilen bir toplu şey vardı. amma düşmüştüm onun yuzunden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 hiç robotum olmadı benim. anca su tabancası http://www.seksenliyillar.com/resimler/sutabancasi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 kaplumbağaların ilk serilerinden birinden 4 tanesi de hala duruyor bende ilk günkü gibi, turuncu silahları, fırlatma yıldızları vb hepsi tam. ayrıca legoya benzeyen fakat lego olmayan, genelde mavi mavi adamları (süvariler) olan, kızılderili versiyonları falan olan bir mini askerler serisi vardı, kaleleri falanda vardı, arıyorum nette şimcik ama ismini bilmeden zor tabe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bende bi robot vardı bayaa da büyük bişey, göğsünde olan cam paneldeki adamın şekli falan çok hoşuma gitti diye kırmıştım ve çıkarmıştım içinden o adamı. bi tane de yanar döner polis arabam vardı, altından bişey arabayı kaldırıp sağa sola döndürüp anırtıyodu öküz gibi. kesin mıknatıs vardır bunun içinde diye camlarını tornavidamla kırışımı hatırlarım. vardı mıknatıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 zipzip said: hiç robotum olmadı benim. anca su tabancası http://www.seksenliyillar.com/resimler/sutabancasi.jpg anaaa çogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 paspatur said: zipzip said: hiç robotum olmadı benim. anca su tabancası http://www.seksenliyillar.com/resimler/sutabancasi.jpg anaaa çogzel Bundan vardı bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 aha mantar tabancası bunu görünce aklıma geldi: aha işte ölüm tehlikesi geçirten leblebi tozu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 leblebi tozuyla ölüm tehlikesi arasındaki bağlantıyı kuramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 şunlardan herhalde baya bi vardı bende.her seferinde yenisini alırdım.trenlerde vardı.butun oyuncaklar vardı zenginiz kovboylar kızıl derililer ordum vardı okuzler gibi.atlarından kamplarına.aynı şekilde amerikan ve alman ordusu vardı.4 ünü birden kapıştırırdım yere saatlerce dizip rikoşem de vardı.action man in butun serileri vardı.arabası hala durur kırmızı saklarım :).action manin düşmanı olan kel herif de var. o robot sanırım herkeste vardı.ben cok korkardım ondan.aa jurassic park döneminden trexim vardı cok güzel bi oyuncaktı noldu acaba ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 hiç 360 derecelik araba pistim olmadı.. hep elips böyle. optimus prime'ım da yoktu. almadılar. acıların çocuğuyum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Action man çok tırt çocuk işi. Gerçek erkek çocukları GIJOE oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Hatırladım ben de, ten rengi zencisi vardı hatta 1-2 tane yeşili çıkmıştı soradan. Poşet gibi yeşil bi pakette satılırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 500 tane teen ninja tosba vardi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 G.I. Joe'nun düşmanının adı neydi? böyle siyahlı at kuyruklu bi adam hatırlıorum. yoksa o actionmanlerden miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar