daylan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 kırıcı mı aslaaaaa bağlayıcıyız agshkajlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 çok fena bağlıyoruz çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ya cool takılmanın herhangi bir getirisini göremedim daha dfghrfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 sırf karizmayla aldım ne aldıysam. coolluk ebgzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Samimi ol yeter gerisi gelir zaten kendi beraber vakit geçirdikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 büyü yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Bir kızla beraber olmak için bağlamaya ihtiyaç duyan güvensiz erkekler çok acınası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Bağlamayla kız tavlanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 duct tape her turlu ise yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Xaenin said: Bağlamayla kız tavlanmaz. gitar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 telli çalgılarla olmaz diyo adam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 aquila said: Xaenin said: Bağlamayla kız tavlanmaz. gitar? bateri artık. hatta klarnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kermit said: o değilde hagi senin zaten sevgilin yokmuydu. sevgililer gününde topic açmadınmı. senelerdir bu kıza hediye almıyonmu. hemde pahalı hediyeler. onlarla bile bağlayamadıysan git bidamla sakızı al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hımmm, doğal ol denmiş, küçük süpriz yapılmış, iple denmiş, bağlama yapılmış... a şık edilmez b şık edilir c zaten çırkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 4S diyen olmamış lan aboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 tam bir ergen liseli başlığı kardeş sexte güçlüysen hertürlü bağlarsın raad ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 deli kari kiz ortami yap, bole kizlarda kiskanclikla baglanma dogru orantilidir. Sen ortami yaptikca daha cok kiskanip seni daha cok dusunur ve sana karsi olan duygularini acikca daha cok dile getircek seyler soyler, misal:`onunla gorusmeni istemiyorum` ;) yani kiskanio senin icin yanip bitio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 birader sozlenmissin, evleniceksiniz, hala boyle kafalarda olman garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 aşk böyle bişey değil ki sen yanlış anlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 aşktan bahsetmiyo adam zaten büyü diycem bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 aquila said: birader sozlenmissin, evleniceksiniz, hala boyle kafalarda olman garip. imzamı basarım altına sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 sözlüyüm kısmını kaçırmışım ahah arkadaş reacher biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Topic'e cevap; Ferrero olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 tecrübelerimden faydalanmak istiyosan söylüyorum, röeröeöröeröeörerööe, reöreö? röeöreör! reörö^^ reööreöreör.. bunla da bağlayamıyosan kız senden hoşlanmıyodur zaten.. ben hep bu yoldan gidiyorum hiç başarısız olmadım şimdiye kadar.. sekmez hiç tak tuk gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar