Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl kovalanan olunur?

Hagii

Öne çıkan mesajlar

kovalanma işine kafa yormaya kalkarsan seni kovalıcak kişi kalmaz :)

olmazsa olmuyor bu kovalama işi.bi bakmısın sen kovalıyosun bi bakmışsın o.bunun özel bi iksiri yok.kendimi kasmalıyım o kadar cool ve ulaşılmaz kişi olmalıyım kovalanmalıyım diye ugraşma :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

umursamıyorsan niye ilişkiye giriyorsun

umursamaz ol derken hiç takma anlamında demedim zaten.
trip mi yapıyo?

hiç bulaşma yapsın yapabildiği kadar
bi yerde oturuyosunuz, sıkılmış bi hali mi var?
hiç eğlendirmeye calışma. gelen geçen kızlara bak. telefonunla uğraş vs. niye bakıyosun dersede "bilmem gözüm kaydı" falan de.
mesajlaşırken geç mi cevap atıyo veya trip mi yapıyo?
-uff uykum var uzanıcam az kalkınca.
veya
-dersim var bitince mesaj atarım sende git bi duş falan al kendine gel.

vsvs

yani burda zorlamaya gerekte yok.
kızlar bundan anlıyo çünkü.

he o sana ilgiliyken de sen abartma umursamazlığı. ölçütünü biliceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

bi yerde oturuyosunuz, sıkılmış bi hali mi var?
hiç eğlendirmeye calışma. gelen geçen kızlara bak. telefonunla uğraş vs. niye bakıyosun dersede "bilmem gözüm kaydı" falan de.

sıkıntılı bir hali varsa önce bir insan ol sevgili gibi davran sor derdin ne diye. sonra saçma bir sebepse ona göre tavır yaparsın belkı kız mantıklı bir sebepten üzgün. o üzgünken bir de sen "sağdan soldan geçen kızlara bakıyormuş numarası" yap şahane olur. tam olarak da benim dediğim bu zaten. böyle yapacaksan niye giriyorsun ilişkiye. ne geriyorsunuz arkadaşım kendinizi. içinden sormak geçiyorsa sor, sormamak geçiyorsa sorma. ama o an durup da "hnnmmps şu an sormamam lazım hiç bişey hemen yandan geçen kıza bakayım, sonra da sanki bana asılan bir kıza mesaj atıyormuş gibi yapayım" diye uğraşmak aklında bir sahne olarak canlandırdığında baya aciz duruyor.

bir şeye katılıyorum çok fazla ilgi göstermek de rahatsız edici bir durum haline gelebilir ve o zaman karşıdaki insanı sıkabilirsin ama o durumda yapman gereken biraz orta yolu bulmak yine içinden geldiğin doğrultuda davranmak ama çok abartmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

kadını aşık etmene bağlı sanırsam

sanırım ikinci topic bu mesajdan sonra açıldı .

şöyle ki diyelim kızı elinde tutmak için değişik değişik şeyler denedin. çok kıskançsın ama hiç öyle değilmiş gibi davranıyorsun. duygusalsın ama cool takılmaya çalışlıyorsun. peki sorarım ' ne zamana kadar rol yapabileceksin? ' yarın öbürgün tak ettiğinde ve kendin olduğunda ne olucak. kız demiycek mi ' böyle mi olduk?' diye.
kendin ol
olursa olur olmazsa olmaz
bu işler kafa işi değil gönül işi.
Sosyal ağlarda paylaş

Hagii said:

bu kızla yaşlanmak ve ölmek istiyorum.

O zaman yapman gereken olduğun gibi davranmak ona gerçek yüzünü göstermek, böylece nişanlına objektif olarak seni seçip seçmeme özgürlüğünü tanımış olursun. Aksi halde zaten bir yerde patlak verir.

Ama illa elde edeceğim veya elde tutacağım dersen o zaman sana tavsiyem şudur bir insana asla sahip olamassın öncelikle bunu idrak etmek lazım. O yüzden nasıl elde ederim gibi bir amaç da yersiz olacakdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...