mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 sen silmişsin bende siliyim. gereksiz uzamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 o zaman ben de şunu söyliyim konu kapansın lunago da emre aşık da aynı, ikisi de potansiyel kırmızı kartlık oyuncular hangisi daha iyi konusuna ise hiç girmeyelim ce konuyu uzatmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bu arada batuhan a2 de ilk maçında 2 gol atmış =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bugün alırız maçı gibi geliyor bana, işallah yanılmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Kadro, oturmuşluk, puan, taktik ve güç açısından GS'nin "tüm eksiklerine sakatlarına rağmen" bayağı büyük üstünlüğü var evet. Ama derbi bu, hiç belli olmaz sonucu. Favoriye bakmıyor. Üstüne bir de GS'nin Avrupa maç arifesine denk geldi, konsantrasyon falan daha zor. Değişim sakatlık riski falan düşünmek zorunda teknik ekip. Haliyle sonucu çok belli değil. İbre GS'den yana olsa da "kesin alırız" diyemiyorum. Ancak şu belli ki bu maçın kaderi tamamen GS'nin elinde. Beşiktaşın durumu, kadrosu, mantalitesi ve sınırları belli. Yine aynı şeyleri yapacak. Bunların yetip yetmemesi GS'nin dengesiz ve riskli oyun tarzına bağlı. Forvetsiz olarak golcü kimlikle sahaya çıkacak GS, bu zaten ilginç bir taktik düzen demek. Orta saha göbeğinin güçlü olması lazım, çok dirençli bir ön libero sistemi var BJK'nın, onlarla başa baş mücadele etmek için Barış Özbek gibi diri adamlar gerekiyor Sarp'tansa bana göre. Şansımıza bizim en ideal bölgeler olan kanatlara BJK'nın bekleri ayak uydurmaktan aciz kalacak kapasitedeler, bu yüzden kanatları iyi kullanmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 galatasaray isterse maçı alır, istemezse verir. beşiktaşın sonuca şahsi bir etkisi olmaz. çıkın oynayın beyler taktiğiyle yıllardır izlediğimiz bir takım ile uyum sorunu yaşayan bir diğer takım. bakalım hmss hmmsss beraberlik kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Jo oynıcakmıymış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 sexdrugsrocknroll said: 2-2 aynen rüyamda gördüm, üzülmüştüm. 85te falan gol yiyoduk 2-2 bitiyodu maç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Dartanian said: Jo oynıcakmıymış ? maç zamanı belli olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mustafa Denizli, oyuncuların mevkilerini karıştırmazsa bjk avantajlı bence. Sol kanat oyuncusunu solda, sağ kanat oyuncusunu sağda, beki bekte, forveti forvette oynatsın Denizli. Lütfen. Yenilirse böyle yenilsin, ama saçma sapan, kuradan çekiliş gibi kadro kurmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 serdar özkanı oynatmasında ne yaparsa yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Bu arada lig tvdeki kadroya göre 3 ön libero ile çıkıyomuş sanırım reykart. Baris , Mehmet Topal ,Mustafa S ön libero diil mi bu üçü? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Toraman, Ferrari, Sivok, İbrahim Üzülmez, Ernst, Fink, Nihat, Yusuf, Tabata, Bobo. Galatasaray: Leo Franco, Emre Güngör, Neill, Servet, Hakan, Mehmet Topal, Mustafa, Keita, Elano, Caner, Arda. ntvspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 çok fena beraberlik maçı olur öyle bişey olursa. zaten gol atamıyo bjk bide 3 önlibero peh gsde pozisyona giremez gibi o 3 efsaneyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Sporx'te de topal yok barış ve sarp var sanırım. umarım öyle olur zira Topal'ı son maçlarda beğenmiyorum. Barış zaten çift ynlü diamoi Sarp da atağa çıkmazsa süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 cavanagh said: bugün alırız maçı gibi geliyor bana, işallah yanılmam yanıl nolur haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 mokoko said: Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Toraman, Ferrari, Sivok, İbrahim Üzülmez, Ernst, Fink, Nihat, Yusuf, Tabata, Bobo. Galatasaray: Leo Franco, Emre Güngör, Neill, Servet, Hakan, Mehmet Topal, Mustafa, Keita, Elano, Caner, Arda. ntvspor GS kadrosu ideale yakın. Sarp yerine Ayhan ya da Barış Özbek olabilirdi. Son zamanlarda çok sırıtıyor Sarp. Onun dışında eldekinin en iyisi gibi. BJK'nın bekler zayıf. Nihat-Tabata çok etkili olamaz gibi geliyor. Bobo kötünün iyisi, Yusuf da 45 dk sonunda tükenir. O bakımdan atak gücü çok düşük. Görücez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 abi emre gungor sağda oynayamıyor açık ve net. kanser oluruz yani.neil oynar işallah yada ugur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 görücez dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Bobo yerine nobre var. GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 nobre gs yi sever ama =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 caner yine mallık yapma umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 gs kadrosu: Leo Uğur Neill Emre Hakan Mehmet Barış Elano Keita Arda Caner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Çok doğru kadro çıkmış evet. Rijkaard dediğimi görmüş resmen, dirençli BJK ortasahasına karşı çok koşup adam yoran Barış'ı koymuş sarp yerine. Sağ beke de uğur gelmiş en ideali şimdilik. Bir tek servet yerine güngörü anlamadım onun da vardır bir kerameti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar