shapshal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 super online 10mb internet kullanıyorum. torrentten bişey indirirken normal olarak hız gittikçe yükseliyor ve olması gereken hıza ulaşıyor. fakat belli bi süre sonra bir anda hız düşmeye başlıyor, 1-30 kb arası bi hıza kadar düşüyor ve öyle kalıyor. sanki belli bi hıza ulaştığımda hızım kesiliyormuş veya bi limit varmış gibi yani. ne olabilir sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 upload hızını 1kb'a sınırlamıştım, sınırı 10kb yapınca tekrar hızlı çekmeye başladı. gelişmeleri aktarıcam :P edit: valla sorun bundanmış gibi duruyor. yardımcı olan herkese teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 10mb bağlantın var ve sen 1kb ye sınırlıyorsun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 harbiden ha bide ulu orta yerde söylüyosun ayıptır ben gibi 4mbit kullanan adamlar upload yapmak istediinde nolcak. azıcık paylaşımcı olun ülen ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ahahah türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 hep ben download yapayım dışarı hiçkimse benden bi bok alamasın. yok öyle 3 kuruşa 5 kuruş. sizin gibi insanlar yüzünden bu ülke gelişemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 gördün mü alırsın böyle tepkiler işte :P fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ahah ne blim abi bi an upload hızını arttırırsam downloadum düşer gibi salak bi düşünceye kapılmıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 onla alakası yok yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 var var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Utorrentte 6kb/s den az verdiğin zaman sorun oluyor diye biliyorum. Aslında 8mbit netin varsa limitsiz yani 0 yapman gerek uploadı, zaten 500 ile indiriyorsan anca 50 ile gidiyor öyle yapsan bile, bende öyle açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 shapshal said: upload hızını 1kb'a sınırlamıştım, banlayın bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 "Tatar Ramazan" said: Utorrentte 6kb/s den az verdiğin zaman sorun oluyor diye biliyorum. Aslında 8mbit netin varsa limitsiz yani 0 yapman gerek uploadı, zaten 500 ile indiriyorsan anca 50 ile gidiyor öyle yapsan bile, bende öyle açıkcası. ben indirirken uploada limit koymazsam 400-500 çekiyor. o yüzden 6kb/s limit koyuyorum 800-900le çekip sonra kaldırıyorum seedliyorum eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ben indirirken seedlemiolar diye küfrediom indirdiğim gibi siliom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 yuhalıyoruz yuuuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bi daha yazmicam ulan internet bölümüne hayattan soğuttunuz adamı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 okuduktan sonra limitimi 1 den 7 ye çıkardım 1mbit bağlantı ile bu kadar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 xwhiplashx said: harbiden ha bide ulu orta yerde söylüyosun ayıptır ben gibi 4mbit kullanan adamlar upload yapmak istediinde nolcak. azıcık paylaşımcı olun ülen ! :) abi. nediyosun sen. 1mbt olan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar