Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Expansion : EVE ONLINE TYRANNIS


Leila Kanz

Öne çıkan mesajlar

yiyim combati sim-eve city oynayabilicez..
"bütün gezegenler" dediklerine göre WH dekilerde kolonilestirilebilicekkk obaa bi C4 kaparim direk yillardir istedigim kööcccük empire'ımı kurarim.. ahh ahh bide population üstüne etkimis olaydida demigod compleximi gidereydim.. :/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
caktimin ezik eve developerlari.. tyrannus "alpha" yi mincikladim test'te de hechde öle güzel bişe deel yane..
bide atip tutuyolar uzun zamandir planladigimiz bişidi die.. ulen en dandik(en eski diyim yada?) civ tarzı oyun bundan on kat iyidir alphaymiş.. alpha bilem deel bu. :/


http://www.youtube.com/watch?v=uQ06wdm8B_0
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi o var "tyrannis"de para eden zaten o kadar...
yapmişken bütün işe yaramaz caldari gmeilerini düzeltselerdi bare ya
hadi raveni geçtim
"black bird" "moa" scifi bi oyun için yüz kızartici gemi tasarımları helede 3dmaxten mayadan azcık anlayan modellemeyi birazcık olsun bilen insanlar bile on (yüz bin.. w/e) kat daha iyi tasarımlar yapabilioken..

yok yok bu ccp başaracak oyundan soğutmayi.. consolculara shooter verirler bize boncuk dizme... neymiş planetlarda şu olcakmiş bu olcakmiş ya eminim hayal kırıklığı olcak bu planet hödösü... o kadar umudu kestim ccpden.. (ha bide adamlar hala tonla personel aliyolar dust için filan.. komik ötesi..)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaa birah zevksiz adam ne anlar :p caldari gemilerinin topunu minciklasalar hech üzülmem şahsen.. simetrik olmasinada gerek yok 3 yaşinda bebenin yaptigi rastgele lego parcalarindan oluşmuş "bişey" (gemi bile demiyorum yane..) olmasinda..

hatirlamazmiyim lei.. bi kere sinde auenne>nonni kapisinda scorpla patladimdi niahah sirf iki loot alacam die kasarken bide.. ahh ahh p: ne dalga gectilerdi "aç küpekmisin lan" die :p

bide widow daha sexi olmuş kırmızı şeritli filan :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hee uyduruktan bi video yapivermişler (tek ilgimi çeken fideonun sonlarina dogru gezegenden gemiye bişi atiolardi artık füzemi plazmami neyse..)
gemi fiyatlarina bi katkisi olacagini sanmiyorum
gezegenden cikan zimbirtilarla nano pastelerni yapiosun (bide trade goods)
yane pvp ye katkisi var ama gemi bazinda deil..
+ empire sistemlerinide kolonize edebildiginden sadece 0.0 allianceleri deil "ilk gelen alir" hesabi olcak tabi WH'lerdekilerde aynı şekilde..
komik wh ye nasil dust askeri sokcaklarsa..

çok ilgi istiyo bide planet hödöleri çünkü çıkan materyaller "süre" bazli eski hatalarini yapmamişlar yane "sonsuz" bi kaynak yok 10 saatten 1 haftaya kadar varan süreler var "materyallerde" ki zaten sairim her bişiyi her gezegenden cikaramiosun en azindan şu anki testte öle.. hech bi yerde Su yada Carbon çikaramadim ben daha (belki bug belki başka bişi cözemedim henüz forumlarida okumadim gerçi ya..) (+ hep agir kosullari olan gezegenlerde/law-storm-gas/ denedim ya neyse..)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte ona takildim ya bende heç bi poh yok.. ortada
sadece boncuk dizion
boncuklari birbirine baglion filanda falanda..
görünürde herhangi bi "source/fuel" harcanmio ilerde "nufusa baglicaz" diyolar ama yane benim gördügüm Reaction sistemini almişlar iki üç değişiklik yapip koymuslar buraya sonra adi "planet interaction"
tek para harcadigin ey "command center" diye bişi oda "invention"lardaki gibi katalizör tadinda bi alet bi kullanimlik koyuon command center "boncugunu" sonra sağ tus build te build.. insan iki bişi ekler sonra "alphasini koyduk hadi gidin bakin" der.. "planet mode" dedikleri şeyde planeti ortaya aliosun ekranında sonra texture üstünde zoom in zoom out hech bi detay yok hech bişi yok yane.. (azcık 3dmax kullanan herkes bilir yane ne kadar kolay bişi oldugunu o yaptiklarinin..) gittim Lavın ortasına attım command centeri hech.. direk kuruluo :p (kuruluyo dedigimde bi tane boncuk cikio işte -boncuk : ps3 kontroler butonu gibin bişe..) ne command centermiş bee..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...