romslayer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Deity de genelde turn 30-40 arasi dow oluyor. Oyle turn 200 e kadar bekliyim dersen opup devam ediyorlar. Ama adamlarda writing oldugu ve sende olmadigindan hepsine embasy satiyorsun, luxury resourcelari satiyorsun, parayla basiyorsun 1-2 unite yoksa adamlarin geldigi orduyu basta tutmak mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 evet deityde de savasmayı bilmiyo ai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 2 archer 1 spearmanle dunyayı tutabiliyosun oyunda. o turn 40 dow ı bi miktar efsane bi miktar da hic ordu basmamaya baglı yani en az 2 archer ın olcak ya da 1 tane olucak ve bi tane alabilcek para civarlarında olucaksın. zaten deity de falan oynarken worker ı city stateden calmıyosan tum excess happiness ını satmıyosan falan geriden gelip almak zor her turlu inceligini yakalamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ya deityde saldırıyı savuştursan bile senin topraklarında ve uzun sürerse o occupy ve pillagelar oyundan düşürüyor seni her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 oyunda en uyuz şey pillage zaten kıçını yırt improvement yap random bi chariot workerını calsın improvementını yıksın sen orduyu geri yollamay auras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Şu yazdıklarınızı okuyunca kendimi yeni doğmuş bebek gibi bilgisiz ve cahil hissettim. Güya civ oynamayı biliyorum diye geçiniyorum bir de :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 bırak yazsınalr abi, multide ellerine verip yolluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 bana da öğretecekseniz indirim fln yakalayıp alırım abi. eğitin beni! dünya lideri olucam ben!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 bi civ mi patlatsak ya canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 sayın civ'ciler, bir soru bende düz Civ5 var, yarın gmg'de 3.5 dolar mı ne olacakmış gods-kings, benim onu da aldıktan sonra ne almam lazım complete pack'e ulaşabilmem için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 bi araba dlc var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 goty mi aldın normal mi? normalse goty ye upgrade etme var galiba onu yapıp bi de wonder of ancient time + kore alman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 wonder of ancient time + kore lazim mi bu ya, combosu $3.74 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 aquila said: wonder of ancient time + kore lazim mi bu ya, combosu $3.74 tüm dlcler çok iyi map packler hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 screwy said: goty mi aldın normal mi? normalse goty ye upgrade etme var galiba onu yapıp bi de wonder of ancient time + kore alman lazım elimdeki normal civ5 ya. upgrade olayını görmemiştim ya tüh %75 indirim olduğunda alaymışım keşkem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 bende de artık civ 5 goty ve gods and kings var oyun olursa gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Hayatım boyunca oynamadım, yeni aldım ve yükledim. 5 oyundan oluşan seriye başlıcam daha "a"sında değilim. Umarım bezmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 oyun seri degil. yani bi oncekini oynaman bi sonrakini oynamana etkisi yok. hele 5 oynuycaksan 4 oynamamak daha iyi bile olabilir oyun cok degisti cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ben de hayatımda ilk defa civ oynadım 5 ile. falrodla oynadık hatta, baya eğlendim ya. çok şukuluk oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 gmgde girdidmi indireime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 4 beşin grafiklerle çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bide stacksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 sonra spearmenle helikopter avlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 tisikkirlir spiirmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 lold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar