screwy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 adam keyifli ya problem yok bence zaten. gercek deity taktikkleri icin maddjinn i izliyorum o baya anlatiyo gosteriyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 screwy said: Gecen burakla ai ya karsı oynadıgımız bi oyun vardı. siamla(%50 city state bonusları daha fazla geliyo ırksal ozellik) din + city state kankacılıgı(piety + o en sagdakinin adını bilmiyorum) gittim science imin ve culture ımın yarısı city statelerden geliyodu 4 sehirde(3 u annexledigim sehirlerdi) +70 happiness la falan geziyodum. Yani tabi bunu yapabilmemin sebebi burak military gitmisti beni o savunuyodu normalde bu kadar yapmak zor ama city state lerin gucunu yeterli gosteriyo gibi. yapılıyor yani iyi happiness, çok zor değil. burda one city cultural gidiyordum da bu kadar olmasa da domination giderken bile 15-20 oluyor bi süre sonra en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Oyuncu dedik bağrımıza bastık adam ülüminati çıktı. Bi daha bu arkadaşı oyunlara almıyoruz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 6k faith ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 evet ya nasıl oluyo ki o öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 peygamberlerle landmark basıyorum, bide harcanmış hali o faithin hehe, harcaya harcaya great artist 4k falan olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 axedice said: Oyuncu dedik bağrımıza bastık adam ülüminati çıktı. Bi daha bu arkadaşı oyunlara almıyoruz beyler sürekli bana karşı bi alliance var zaten farketmedim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Şeyden olabilir o algı, bugüne kadarki tüm oyunlarda ya oyun göçtü ya da sevsen yakalanmaz Iluvatar bu saatten sonra denilip yeni oyuna geçildi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 İluvatarın çok gizli resimlerini ele geçirdim, utopia project dediği aslında neymiş belli oldu 18+ http://www.heliofant.com/images/gallery/theeye_lit.jpg http://www.thetruthseeker.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2012/07/ipetgoat11.jpg Bi dahaki oyunlarda bu yılanın başını erken ezelim, gelişip semirmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 yeni dünya düzeninde hepinizin yeri belli merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 herkes akıllı olucak beyler plan yapmayın aklınızı alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 o değilde axedice'a askerleri gizliden göndersek iyiydi sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 iş üstünde yakaladım resmen. arkadamdan iş çevireceklere uyarı olsun bu sonraki oyunlar için, yakalarım affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 7w axedice ben yukardan giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Kore, science victory den 1 turn önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 koreyle 400 turn ne abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 maddjinn infinite city sprawl deniyo deityde. benim sabrım yok bu kadar oynamaya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 onu elemanin teki fransa'yla yapmisti, fena degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 _ILuVaTaR_ said: koreyle 400 turn ne abi :D Large islands açtım, bir de başlangıç yeri ve etrafı luxury açısından pek iyi değildi vb. vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bugun alayina random actim japan geldi dedim iyi conq giderim bi baslangic noktasi 1/6 water 5/6 jungle. warrior u yurutuyorum jungle dan cikamadim kapattim oyunu dusa girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 oyundaki ilk turnlerin biraz boş geçmesi normal di mi? research yapıyorum, worker çıkartıyorum (sonra scout var sırada), zaten bina yapmaya falan param yok. warrior grubumu ordan oraya götürüyorum, ancient ruins buldum bi tane vs. acaba unuttuğum bilmediğim bişey mi var? yani böyle bi end turn'e basmadan önce en az yarım saat harcamamış olma eksikliği var içimde ama oyun ilerledikçe olucak o heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 En başta keşif yap, ruin falan bul. Yakındaki barbar kamplarını temizle. Üretim kapasiten az olduğu için en başta bir bina için bekliyorsun. Policyni ve araştırmanı taktiğine uygun seçmek dışında çok opsiyonun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 quixef said: _ILuVaTaR_ said: koreyle 400 turn ne abi :D Large islands açtım, bir de başlangıç yeri ve etrafı luxury açısından pek iyi değildi vb. vb. Bir de başladığım adadan çıkmaya hiç niyetim yokken ve kimsenin tavuğuna kışt dememişken Hollanda geldi daldı, haritada benim anakaranın soluna görülen genişleme Hollanda'nın başkenti ve ikinci kenti eheh. Science kasan bir Kore'ye gelip Sea Beggarlar la dalınca, Battleship ve Destroyerlara yem oldu şehirleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Saeros said: oyundaki ilk turnlerin biraz boş geçmesi normal di mi? research yapıyorum, worker çıkartıyorum (sonra scout var sırada), zaten bina yapmaya falan param yok. warrior grubumu ordan oraya götürüyorum, ancient ruins buldum bi tane vs. acaba unuttuğum bilmediğim bişey mi var? yani böyle bi end turn'e basmadan önce en az yarım saat harcamamış olma eksikliği var içimde ama oyun ilerledikçe olucak o heralde. Önce scout bas bi haritayı gez, nerende kim var nereye expansion çıkacaksın gör. Ruinleri kap. Workerın acelesi yok o kadar, başta zaten marjinal fayda sağlıyor luxuryler gerekli değilken. Bu arada bu akşam geç gelirim ben heralde 9 falan gibi. Başlamadan bi tel. açın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bu aksam oyun olursa bende oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar