arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 said: Units move 2 Hexs during combat as a base Units are no longer destroyed if they lose a battle One strategic resources will only allow you to build a limited supply of units that require that resource i.e. one Iron will allow about 5 units bases on Iron Culturally different City designs Arabic/Asian/African/European Confirmed Gity States can have different mentalities, for instance a militaristic bent, and thus give different bonuses if you befriend them, like warriors.Gamespot City States also have their own tech tree's Barbarians will have their own Tech Tree's at least up until the 20th Century era Conquest - You must conquer a certain amount of your enemies Capital Cities Trading items and land New "Civilization tree" with three different paths that give special bonuses Barbarians will continue to expand and advance untill all of their cites are destroyed Swedish PC Gamer http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=355156 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 No Technology Trading Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 En uyuz olduğum şeylerden biri teknoloji dilenciliği idi oyunda, bilgisayar durmadan bana şunu ver diyip duruyordu, vermeyince aranız bozuluyor verince hemen onu diğerlerinede yayıyordu felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Daha tutarlı olmuş o açıdan süper bence. Adam sana tank satar, helikopter satar, gelir ülkene nükleer santral inşa eder ama nasıl yapılacağını öğretmek pahabiçilemez birşey, elde edemezsin. Öte yandan teknoloji çalarsın ama oyunda espionage yok, bu açıdan bir eksiklik var. Bu arada üniteler ölmüyor yazmıştım, aksini yazan yerler de var. Onaylanmış değil diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Guzelde, silah satma muhabbeti varmi oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Yeni pc almak istemiyorum ya su oyun için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Civ 5 bomba gibi geliyor. Bu sefer oyunun görselliğiylede çok iddialıylarmış. Yanılmıyorsam video'da ki cami Ayasofya so İstanbulGamespot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 açılmıştı sanırım konusu bi yerlerde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 evet konusu baya gerilerdeymiş görmedim bide V diye açılmış. Yorumda yapmışım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 realistik oyun istemiyorum abi ben oynanabilir ve dengeli oyun istiyorum realistik oyun istesem disari cikar saklanbac oynrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 2 nin grafikleri maymun götüne benziyordu ama en keyif aldığım oyundu ya. Oynanabilirliği iyi olsun bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 sevemedim şu oyunu bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Wispy said: 2 nin grafikleri maymun götüne benziyordu ama en keyif aldığım oyundu ya. Oynanabilirliği iyi olsun bence de civ 2 bence su ana kadar yapilmis en basarili civ. basit hizli ve en onemlisi dengeli. sirf hayvan gbi tech gidip sen mizrakli adalarla savasirken ucaklarla sehirlerini bombalayan adamlara elinde mesalelerle 4/4 fanaticlerle dalmak gibisi yok. onunda 50 tane fanaticinin oldugu sehre nuke atip sehride ordunun yarisinida 1 bombada yoketmesi gibi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Masticore said: evet konusu baya gerilerdeymiş görmedim bide V diye açılmış. Yorumda yapmışım :P ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 civilization5.com said: The time has come, Civilization V fans, to reveal to you the biggest, baddest, most awesome unit in Civilization V: civilization5.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Combat Strength: 150 öeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 http://kotaku.com/5602257/400-turns-of-civilization-v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Reviewlar inanılmaz iyi, hep 90+ Civ 4'den bile iyi olmasını bekliyorum (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 ne zaman cikanzi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 21 eylul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Steam only Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Gamespottan yarım saatlik oyun tanıtımı. [video]http://www.gamespot.com/shows/now-playing/?event=now_playing_civilization_v20100917&tag=videos;title;1?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 oyun amerika'da bugün raflardaki yerini aldı,hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 http://images.4chan.org/v/src/1285121782524.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ooo kemal kilicdaroglunu da eklemisler oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar