_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 kaede kusura bakma geçen oyunun başlangıç için :p bir dahaki oyunu tiny açmayalım mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bir daha kaede istdiği ırkı yeri falan seçme özelliği gelsin. her oyun qq. böyle qq hayatımda görmedim. lethe'de her zamanki gibi ragequiter. kaybedince herşeyin verip çıkma. aynısını aowda yapmıştı tamamen aynı. saatlere yazık etmeden bu noktaları düşünün diğer oyuncu arkadaşlar. sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Oyundamısınız? Eger yeni baslayacaksanız geleyim.Bi türlü tutturamadım baslangıç zamanını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ulan tam din buldum barbuism gitti danimarka daldı ya. diplomasi hala bok gibi oyunda. biz bişi istedik mi "yok olmaz", 2 tur "sonra cok sıkısıgız pampa para verir misin" diye geliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 üşenmezsem single player için tip yazabilirim ai'yi abuse etmek lazım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 1 saat erken oyuna başlamak için ana oyunu yalan ettiniz, 3 saat önce de bıraktınız. NOOLDİ ŞİMDİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 combat çok kötü multide hızlı tıklayan kazanır şeklinde esas oyunda military gidiyordum soğudum o yüzden şuan mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 http://galeri3.uludagsozluk.com/153/where-is-your-god-now_252623.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bekliyorum ben oyun olursa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 hamsilipilav said: bir daha kaede istdiği ırkı yeri falan seçme özelliği gelsin. her oyun qq. böyle qq hayatımda görmedim. adamın 1. 2. oyunudur diye agresif oynamadım oyun erkenden bitmesin keyif alsın maksat. adam gitti 4 city traditiondan worker çalmaya, forward şehir atıp kitlemekten savaş dışı yol kapatmaya kadar yer türlü pisliği yaptı ahah tamam ben qq cuyum. daha sizinle oynayanı sevsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ooo ben oynamiyom ya da geldi, tam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ahaha abi bana da oldu aynısı adam geldi worker çaldı, farm yıktı, üstüne de 2 unit asker kesti çekti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 o yüzden diyorum ya tiny açmayın da ferah ferah oynayalım, şöyle pislikler yapmayalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Küçük Emrah sesiyle: Ben sizinle hiç Civ oynayamadım abi :(( Beyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 abi sen 10dk la kaçırdın zaten sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Ya ben Steam den mesaj gelince öter diye takılıyordum öyle, meğerse Iluvatar sizinle görüşmek istiyor diye bir soruyormuş önce, rastgele baktığımda gördüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ekli değilse sende sorar. neyse yeni bi oyun açalım o zaman büyük oyun yalan oldu sanırım. 4 kişilik düşünüyorum öbür türlü çok uzun sürüyor. small harita. civler random olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 hamsilipilav said: lethe'de her zamanki gibi ragequiter. kaybedince herşeyin verip çıkma. aynısını aowda yapmıştı tamamen aynı. saatlere yazık etmeden bu noktaları düşünün diğer oyuncu arkadaşlar. sdfsdfs hamsilipilav said: ahaha abi bana da oldu aynısı adam geldi worker çaldı, farm yıktı, üstüne de 2 unit asker kesti çekti gitti. lan oyu nbitmiş gitmiş oyun bşaında bi ezdik diye böyle yapcağını bilemedim. oyunda kalcan mı puppetım ol dedim, tamam dedin, şehrini geri verdim yülerce gold verdim işe yara sıkılma diye, karşılığı adamla birlik olup sırf bana karşı entrika çevirmişin. hayır kazanmaya oynasan eyvallah dicem ama 2 şehrin var ikiside birbirinden kötü ordun desen 2 atlı, 800 puanlık adamı indirmek için 4 kolla sarılman lazım ama sırf bozmaya oynadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Alakası yok. Şehrini alma olayı şans işiydi onu sende biliyorsun zaten. Amacım birinci olmak değildi zaten sonuncu olmamaktı. Bunu da senin puanı düşürerek yapabilirdim çünkü diğer adam uzaktaydı ve birlik yolladı bayağı bana seni zayıflatayım diye ki bunda da o adam haklı. Yani diplomasiydi sadece olan şey. Realpolitik hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 hacı oyunda ya birinci oluyorsun yada kaybediyorsun kusura bakma ma uzaya 2. çıktın ödülü felan vermez kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 birinciye ödül mü veriyorlar? senin mantığa göre oyunun ilk yarım saatinden sonra sonuncu olanlar yada puan farkı çok açılanlar bıraksın oyunu çıksın nasılsa birinci olamaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ahahaha oyunu aşırı gerçekçi oynamışsınız herhalde abi. asdfoafk hakaretler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 lan ben buraya mesaj atmıştım wtf sam mi sildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ben sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 bu din olayını beğenmedim bu arada, dini yayıyorum yayıyorum adam saldırıyo hiç penaltısı vs yok. sırf bonuslardan ibaret. şunu alcağımızıa 4ü alır üstüne dürüm yerdik be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar