Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 wonders ve korea'yi(science gitmeyi seviyorsan) al dlc olarak. bi' de exp al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Irk ve harita disinde ek bonusu olan DLC var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 gods & kings'i alacam, ne ara bilmyiorum Civilization V - Wonders of the Ancient World Scenario Pack da almışım. ne iyiymişim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 abi expansion almadan oynamayın zaten. dlc olarakta sırf map verenler var onları geç civ verenleri al bence. denmark falan çok tatlı duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Ek paket var zaten bende. Wonders, kore ve explorers aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 bu arada spain & inca ya bi bak senaryo veya inca ilgini cekmezse salla spain GnK de geliyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 çılgın atıyoruz ya 6 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Bende oynayabilirim birdahaki sefere oyuna baslarken ses ederseniz bütün dlcler var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Hamsi bir kez daha oyunu domine ediyor. Get on my level. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Nasıl kazandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Kalten said: Nasıl kazandın? Bitmedi daha 300-400 yıllarındayız. Puan olarak birinciydim tüm oyun boyunca şimdiye kadar bakacaz gelecek neler getirir belli olmaz. Axedice henüz bi şehrimi convert edemedi mesela ama dini baskısını arttırırsa bir holy crusade düzenlenecek gibi duruyor. orhan pamuk akıllı olsun. gericiysek gericiyiz gardaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 atlar yüzse gösterirdim ben size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 arkadaş nasıl science rush yapılıyor belli değil, acıdım da işgal etmedim "they have one unit, it looks lonely" denen ülkeleri, tepeme çıktılar. approval ve soldiers'ta birinci, diğer herşeyde sonuncuyum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Abi gece gece gaza getirdiniz yeminle daha geçen aklımdan geçmişti birileri olsada oynasak diye.Gerçi hiç Multi denemedim ama işte single oynayıp.Kingden ötesi zorluyor gerçi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Sam said: arkadaş nasıl science rush yapılıyor belli değil, acıdım da işgal etmedim "they have one unit, it looks lonely" denen ülkeleri, tepeme çıktılar. approval ve soldiers'ta birinci, diğer herşeyde sonuncuyum lol. geçti o tren samcim. tek unitle geçirdim bu kadar zamanı girsen çok rahat barçayı sonsuza kadar alırdın mesela, santiagoda öyle. artık ama zor orduyu kurduk çok şükür sdfs. türk gibi ordu kurmuşun hacı kültür bilim 0 sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 science'imdan korkun beyler. ayik olun, yarin siliyorum herkesi. cesetlerinizi uzaya yollarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 bu arada kaede ve lethe oyunda su an, bizim save'i didikliyo olabilirler ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ya ben sonradan açılabildim düzgün bi spawna koysaydı 1.ydim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 hep aynı hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ya ordu kurdum dediğin pikeman işte, hala dalsam bayağı baltalarım sizi ama si vis pacem, para bellum mantığıyla oynadım. ikiniz de barışçı çıktınız lol artık güvenliğinizi ben sağlarım, suudi-amerikan tarzı bir ilişki kurarız sizinle. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 letheye sor ne kadar kötü olduğunu spawnımın. 50 turnde adamdan 2 pop geriden geliyordum insaf be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mezogrekolatin ittifakı hacı kıtanın başkenti de barça olsun. iki dini de füzyonlayalım birbirine sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 beni de alsanıza gruba, profil bu. Iluvatar diye aratın olmadı. bir de hangi zorlukta oynuyosunuz multiplayerda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 prince sanırım, 4 yazıyordu. city-state harici ai yoktu ama 6 kişi olduğumuz için. yalnız allahımbeniköret dininin o kadar yayılabilmesi ben pamuğa konmak için axe'ın başkentinin dibine argos'u kurdum diye. pamuk ticaretiyle dünyanın bir numaralı dini oldu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 AI birşeye etki etmiyor city stateler dışında. onlar da zaten süper pasifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar