arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Dralnu'dan öğrendiğim çılgın bir oyun.Oyunda amaç zıplayarak kuleye tırmanmak.Tür olarak platform diyebiliriz.Menüsündeki müzik deli birşey çok seviyorum. http://www.miquelfire.com/fld/icytower_install_44.exe[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 evladım bu atari oyunu değilmi? garip garip şeyler gelip kafalarına vuruyorsun o mu? buzları kırıp çıkıyorsun hı? hı? cevap ver?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Dikkat!!! Başlıkta adını gördüğünüz oyun kısa sürede bağımlılık yapabilir. Belirli dozlar harici oynanması sakıncalıdır.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 dosya bozuk çıktı..[hline]You are all Claustrophobic in your skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 harbi bağımlılık yarattı bende bazen böyle 3-5dk ara niyetine oynuyorum çok zor ama ya...[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 replay izleyin üç yüz kırk bilmem kaçlı combo yapan vatandaşa bi güzel sövün kıl oluyorum böyle high score yapan elemanlara bu forumda da var bi sürü asacaksın 2-3 tanesini taksimde bak bakalım bi daha öyle 6 sıfırlı skorlara gelen çıkıyor mu...[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 hiphop lı fln bıse mı o tarz bısey hatılıyorum bıyerden...[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Bir zamanlar epey takılmıştım. Müzikleri süperdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 2 sene önce bizim okulun bilgisayarlarında oynuyolardı baya bi[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 uzak durun hele pahalı bir klavye kullanıyorsanız yaklaşmayın bile bir noktadan sonra insana hırs basıyor[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 ya nerden açtın bu threadi şimdi :) indirip oynayacam bi sene önce oynamıştım deli gibi aklıma takıldı yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 kesinlikle 21in uzerinde combo yapamiorum hehe (onu nasil yaptim onuda bilmiorum) o replayler editli dark'in parmagi olabilir diye dusunuyorum[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 35 yaptım bir süre sonra insan alışıyor fakat o replay kesin edit çünkü 35 kombo attım o yandaki bak o adamda full de durup yavaş yavaş inerken bende ışık hızıyla indi[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 combo rekorum 47, daa fazlasını yapamadım ama 40 üstüne çok kasmadan çıkılabiliyo combodayken bulunduunuz katın altına düşmediiniz veya b üstüne çıkmadıınız sürece comboya devam edebilirsiniz süreye bağlı olarak; arada durup tekrar hızlanmayı fln deneyin atın kendinizi duvarlara bi oraya bi buraya :P[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Combo rekorum 76, ama asagi dustum ve iptal oldu tabi ki :( Ama kayıda geçen rekorum 43 mü ne High Score listemde, en gıcığı mesela tahtalarda başlıyoım, cikleti bitirmezsem mavi yer unlock olmayacak, yani unlock etmek için aşmanız gekren yer sayısı artıyo giderek[hline]Where are you when I need you, Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 geçen sene bizim okul bilgisayarlarında vardı oynardık.. not:vaybe ne çabuk 1 sene geçmiş..daha dün gibi..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 oyunu silmiştim tekrar arıyorum buradaki link çalışmıyor acaba başka bir link var mı bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 arzu ederseniz siteme koyarım ama ordaki linkin çalışıyor olması lazım hmmm[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 icy towerla alakalı, buraya yazıyım ben.. combo nasıl çekilir bulamadım.. maksimum 183. kata çıkabildim... 150den sonra acayip koyuyor oyun...[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 combo yapmanın püf noktası bir sağa bir sola savrulun ve savrulduğunuz yöne basarken yere değdiğiniz anda zıplamaya basın duvara gelince sekme anında yönünüzü değiştirin eğer tutturabilirseniz o tahtaları uçuyosunuz[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 100+ combolarım vardı sanırm en son 200 yapmıştım sonra bayıp bırakmıştım.[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 oyun psikolojimi bozdu kastı ve gerdi acil silinmesi lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 combo rekorum 127 fln idi ama aşağı uçunca yok oldu :( üühühüh kayıtlı rekor 95 fln galiba :) kat rekoru da 360.... bi türlü geçemiorum ya :P dur bi kasiim ehehe off nerden hatırlattınız şimdi :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ehe siz bilmiosunuz oyun firmaları bana komisyon verio :P[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ehe zar zor 40'a çıktım 40 yaptım oley dedim sonra öldüm :) ilk oynayışımda sürekli zıpladım. 160. kattan sonra çok zor, neredeyse imkansız sırf zıplayarak bitilmez oyun. illa hızlı hızlı combo yapmayı öğrenmek lazım. ama beceremiyorum işte.. bir de oyundan çıkınca mousela bile şu combo hareketini yapıyorum alışkanlık oldu. çerez gibi.. paticikte mesaj yollarken felan zorlanıyorum, paso ok tuşlarına ve space'e basmaktan :D[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Temmuz 2004 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar