Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Bu topictede aşlıkta anlatmaya çalıştığım gibi serverlar ne durumda onun son durumunu söyleriz. Giremeyenler sorun serverdamı yoksa kendilerindemi emin olurlar. İki çeşit sunucu var biri karakter ekranına girmeyi sağlayan server Login Server deniyor. Diğeri normal oyunun serverı.(bunu ayrı bir adı yoktur heralde) Daha demin giremiyordum Login Server kapalıydı mesela. Şimdi girdim. Login UP & Server UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 login olabilen var mı şuan ya giremiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Is yerinde mmo ? Ne guzel yermis orasi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Ne iş yeri abi istanbuldan döneli 4 gün oluyo be =) Sende yapayanlzı bıraktın beni zaten kaldım ortada kendim uğraşıyorum sunucuyla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 login down. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 hala down püff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 kaç server var? patiler hangisinde? avantaj/dezavantajları var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Tek server, amerikalısından isveçlisine hepsi bir arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Tek server var şu an gördüğüm kadarıyla. Sormuyo zaten hangi server girmek istiyorsun diye birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Farklı server düşünceleride yok sanırım şuanlık harita yeterince büyük zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 http://www.mortalarena.com/devtracker.php şu adresin en yukarısında server durumu için bilgilendirme var girip bakabilirsiniz. Ayrıca yeni dev tracker'da bu adresmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 gene down, patch gelcek heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 geldi patch 8 mb'lık bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 kapanıyor server.zaten fena halde lag var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yeni patch gelecekmiş notice geçtiler zaten. Bi başlayamadım silah yapmaya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ya POFF nası down yaa tam da inmişti hazır ve nazırdım :(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 geldi geri geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Pluton said: yeni patch gelecekmiş notice geçtiler zaten. Bi başlayamadım silah yapmaya ya 22'sindeki patchden başka bir patch mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 öyle yazdılar ama patch gelmedi =) Fena lag var oynanmıyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 8mb'lik patch geldi hatta sonra da reset attilar servera ama bir seyler oldu feci lag basladi. ciktim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 evet lag ölümcül normal takılıosun insanlar koşturuo etrafta konuşuolar falan ama hiç bi aktivite yapamiosun silahı çekio, animasyon yok ama çekmiş ygibi yavaş ilerlio falan mouse a basınca stamina gidio falna ama silahı görmüorum etiomrum bankaya gidip item alamadım vs. lag ötesi bi durum var şua n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 vadda dayım hiç yok bende8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Sereglin said: 8mb'lik patch geldi hatta sonra da reset attilar servera ama bir seyler oldu feci lag basladi. ciktim ben. olsun iyi götürdük malı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 hala lag var mı nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar