BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Genel olarak Vaddadayız buluşma noktamız ise o ağaç. edik : bu arada ciddiyim herkes random olarak maden yerinin orada ki ağaca geldi patiden :D . Buluşma yeri oldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 vaddaya gel. genelde herkes burda. Bu arada arkadaslar, gelin guildin sitesine kayit olun. Organize olmak asamasinda ilk adim olarak toplanalim, ventriloda zaten iletisimdeyiz surekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 vadda da onun üstünde 5 6 tane daha seçenek var onlar ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Ya sanirim irkina gore bazi sehirlerde basliyorsun, ama suan bir sinirlama yok herkes istedigi yerde basliyor. Kafana gore sec bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 BeIlow sen nerdesin ? Mining kasmaya basladim ben cons icin. Cok pis dovusecem yakinda asdasda. Artik su ventriloyu indir lutfen, ram fln yemiyor. 4.6k diyor bak 512ram misin de boyle davraniosun gel dinle en azindan chatten yazarsin orda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 abvblizzard said: vadda da onun üstünde 5 6 tane daha seçenek var onlar ne orda bütün ırklara göre nerlerde başladığını gösteiro de sen seçiosun istediin yeri yani hangi ırklar nerde buluno tadında , çok ortaka nokta vs de var bi şehiri birden fazla görüosun zaten orda da yani farketmio nasıl seçtiin sen direk VADDA olan ırka bas sonra vaddayı seç gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 konuşmak için ne yapmam lazım mikrafonda aldım ama sesim gitmiyor sanırım :D bir şeye basmam lazım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 orda setupda push to talk ayarla mousunda fazla tuş varsa ona koy ayrıca servera giridn mi setup kısmıdna serera bağlanmadan TEST kısmı var ordan test edebilirsin sesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 tamam tamam ben yardim ettim. cozduk olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 çok lag var yine ya oynanmıyor. 10k odun oldu woodcutting kasıcam diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 iyice koptum bende ya noldu ne bitti :D bi kurayım yeni clienti geleyim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 yavas yavas birbirimizi tanıyıp organize iş yapılmaya başlandı. Herkes oyunu az buçuk tanıdı. Yavaş yavaş oluyor toparlanma olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 baya iyiyiz ya vente 5-6 kişi falan bearber iş bölümü falan çook keyifli oluo oyun böle o kadar bug a ve tamamlanmamış oyuna ramen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bensiz aksiyon yapmayın len :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 hamallik yaptik Mortisle, madenden sehre ore tasidik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Pack LLama, Pack Horse lazım acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 pack aquila, pack mortis var iste. kargo ucreti uzakliga ve yuke gore belirlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Ahahahaha süpermiş, resmen güldüm abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ahaha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 %80de dl saat 4 gibi bıraktıydım dlye sabah 8 de annem gömlek ütülerken şartelleri attırmış heralde pc kapanmış şansıma. neyse şimdi bıraktım dlye tekrar ben bi cumaya gidip gelicem akşam aranızda olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 resmen lojistik oldum ya böle bütün riding skilliero lduğu için controlled riding swift riding falan paso mal al mal götür şidmi de crafterlara vs Kitap taşiorum başka şehirlerden. komedi huehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 az önce organize oldum sana.at üstünde snooping çaktım sana bi tane hop skill gain yazdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 oha bana mı?= asd nickin ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Einarr Sherbatsky default nik.ama 20 dk olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 abi zaten paranoyak oldum böle atı uzağa koyuorum falan yavaş yavaş vendor a yaklaşiom sırtımı duvara veriorum hemen alıp kaçiom falan çok stresli bi iş kardeşim bu , thiefler her yerde. neyse ki pazartesi patchle bi nerf gelicek yoksa çekilcek gibi deil, bankadan para aliosun çat gidio hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar