Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Organize olmak


narsor

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, oyunda hızlı bir şekilde organize olmak için daha önce ana başlıkta belirttiğimiz vente gelirseniz orada iş bölümü yapıp organize olmaya çalışıyoruz. Oyundaki ekonomi sistemi yavaş yavaş oturuyor, tek başına planlamadan fazla birşey yapmak mümkün olmayacak. Gelin konuşalım.

Vent adresi şurada, bekleriz
http://www.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=346408&ForumID=1642472&TabID=2900223&Replies=0&TopicID=8839790
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

maden kazma skillim var biraz karışık oldu benim char nasılsa wipelanio die sallamadım biraz tame biraz combat biraz maden kazma falan. Toplarım ben madenler, de onları işlemek falan onları da öğrenirim olmadı. bakiim.

Vent işine gelince bi daha ki girdiim gün vente gelirim fakat o sitede üye müye olmak gerekio bişeyler dio şu an şey yapamadım çıktım. Adresi pmlesen bize veya buraya yaz girelim direk.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adamın zaten nicki HAYVAN

oyuna geldi, dur bi kıyafetleri çıkariim diip soyundu hep öle dolaştı yanımızda. gloeddyn de öleydi aslında, resmen o şekilde taniodum karambolde.

beraber takıldığın adamları track etme yolu olsa bi de çok ii olur. party modunda ne biliim bi işaret tarzı bi nicki gösterme tarzı olabilir sırf partydekilere gözüken . Çünkü bearber takılosun dielim şehire geliosun 10 larca adam var. Birden dağılıosunuz bulamiosun adamı etrafta. Çok rahat kaybedebilirsin yani takıldıın adamı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...