Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Pluton

Öne çıkan mesajlar

mulgear6 said:

ben oyundan bi halt anlamadım çıktım
zaten saçma sapan kasmaya basladı onun da nedenini anlamadım

senin pc benimkimden daha iidi abi

bende de hafif kasio ama o kadar hiçbişey anlamayacak şekilde deil normal oynuorum biraz hantal oluo sadece

fabernum deil de şöle VADDA gibi bi şehirde başla veya meduli mesela benim pc fabernum da kasio baya özellikle orda oyuna girmeye çalışınca
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız şu mage falna kasmioruz da dün bi mage hatunla karşılaştık (evet 29 yaşında hatun, ventten konuştuk asd)

kızın heali 35 falna heallio, 30 civarı da damage vuruo damage büyüleriyle , gayet cillops

fakat aimingle mage çoook zor hale gelecek

darkfalldaki gib hafif splash damage koymak zorundalar yoksa hayatta tutturulmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

yalnız şu mage falna kasmioruz da dün bi mage hatunla karşılaştık (evet 29 yaşında hatun, ventten konuştuk asd)

kızın heali 35 falna heallio, 30 civarı da damage vuruo damage büyüleriyle , gayet cillops

fakat aimingle mage çoook zor hale gelecek

darkfalldaki gib hafif splash damage koymak zorundalar yoksa hayatta tutturulmaz

POGODIIIIIIIIII
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

mulgear6 said:

ben oyundan bi halt anlamadım çıktım
zaten saçma sapan kasmaya basladı onun da nedenini anlamadım

senin pc benimkimden daha iidi abi

bende de hafif kasio ama o kadar hiçbişey anlamayacak şekilde deil normal oynuorum biraz hantal oluo sadece

fabernum deil de şöle VADDA gibi bi şehirde başla veya meduli mesela benim pc fabernum da kasio baya özellikle orda oyuna girmeye çalışınca

aksam RAIDDEN ;NCE ZADA SONRA ! acizim zeni char alin beni za
Sosyal ağlarda paylaş

Nefr said:

bir fiyat listesi olusturmak mumkun mu? vendor alis fiyatlari yani, hammaddeler icin ozellikle ki ne kasacagini bilsin insanlar

baktim ama goremedim hicbiryerde

onların detaylı ne kaça satılır falna bilmioruz ynai oturup hepsini deneyip bakarız tanesi şu kadar falna die genelde 1000 lerce falna sattığın için hani tek tanesinden hesap yapmak mantıklı olmaya bilir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...