Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 mulgear6 said: ben oyundan bi halt anlamadım çıktım zaten saçma sapan kasmaya basladı onun da nedenini anlamadım senin pc benimkimden daha iidi abi bende de hafif kasio ama o kadar hiçbişey anlamayacak şekilde deil normal oynuorum biraz hantal oluo sadece fabernum deil de şöle VADDA gibi bi şehirde başla veya meduli mesela benim pc fabernum da kasio baya özellikle orda oyuna girmeye çalışınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 yalnız şu mage falna kasmioruz da dün bi mage hatunla karşılaştık (evet 29 yaşında hatun, ventten konuştuk asd) kızın heali 35 falna heallio, 30 civarı da damage vuruo damage büyüleriyle , gayet cillops fakat aimingle mage çoook zor hale gelecek darkfalldaki gib hafif splash damage koymak zorundalar yoksa hayatta tutturulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bu saate kadar oynadınızmı lan yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 yok ya 4.30 gibi çıktım ben dierleri devam ediodu ben işe geldim şidmi yatmışlardır onlar da bi süre sonra senin ne oldu mining e bırakmıştın galiba charı? fakat bi ara resetledi server 3 civarı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 mining 90ı görmüşte 2k granum çıkarmış. granum lore kitabı olmadan tabi işlem yapamıyom. bulurum onuda artık şehirlerin yerlerini öğreneyimde bi askdhgsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 güzel. karışığa benziyor oyun. deneyelim bakalım. keşke sabahtan başlasaydım indirmeye. şimdi akşam gidince uğraştıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 uodaki skill cap olayı varmı bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 evet 1000 skill puanın var primary skiller skill puanından götürüyor.amma velakin secondary skiller için cap yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 1000 primary skill capı var. Ama yetmiyo nedense :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Çünkü yapımcılar direk yetmemesini, herkesin birbirine muhtaç olamasını istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Yetmemesi normal herkes kendine yetmesin ekonomi canlı olsun istemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mortis said: yalnız şu mage falna kasmioruz da dün bi mage hatunla karşılaştık (evet 29 yaşında hatun, ventten konuştuk asd) kızın heali 35 falna heallio, 30 civarı da damage vuruo damage büyüleriyle , gayet cillops fakat aimingle mage çoook zor hale gelecek darkfalldaki gib hafif splash damage koymak zorundalar yoksa hayatta tutturulmaz POGODIIIIIIIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mortis said: mulgear6 said: ben oyundan bi halt anlamadım çıktım zaten saçma sapan kasmaya basladı onun da nedenini anlamadım senin pc benimkimden daha iidi abi bende de hafif kasio ama o kadar hiçbişey anlamayacak şekilde deil normal oynuorum biraz hantal oluo sadece fabernum deil de şöle VADDA gibi bi şehirde başla veya meduli mesela benim pc fabernum da kasio baya özellikle orda oyuna girmeye çalışınca aksam RAIDDEN ;NCE ZADA SONRA ! acizim zeni char alin beni za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 klavye almanca mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Haha evet ya tamamen unutmusum onu okuldaki pcler oyle lol degistiriyim diye geldim baska mesajda farkedip de gec olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bir fiyat listesi olusturmak mumkun mu? vendor alis fiyatlari yani, hammaddeler icin ozellikle ki ne kasacagini bilsin insanlar baktim ama goremedim hicbiryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bu vadda da ne biçim şehir. taş devrinden kalma mamut avlayan kabile kampı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 zaten karakteri ilk açtığında da mağra adamından farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Nefr said: bir fiyat listesi olusturmak mumkun mu? vendor alis fiyatlari yani, hammaddeler icin ozellikle ki ne kasacagini bilsin insanlar baktim ama goremedim hicbiryerde onların detaylı ne kaça satılır falna bilmioruz ynai oturup hepsini deneyip bakarız tanesi şu kadar falna die genelde 1000 lerce falna sattığın için hani tek tanesinden hesap yapmak mantıklı olmaya bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 onu hesaplayana kadar o itemler gider çantadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 su an oynıyan var mı? açıyım bi char alsın beni az gezdirsin ya <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ben yiitlerdeyim o yüzdne laptopda MO yok gece eve gidince belki girerim biraz da girmeyebilrim de dün 4.30 a kadar onlinedık baya koydu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 vadda da riding book u nerden alıcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 vaddada yok fabernumda var bide mokktide sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 yürünürmü o yol ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar