Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 abi bu kadar her alanda en çılgın şeyleri yapıcaz vaatleri bilmiyorum ama biraz patlıyor gibi sanki sonradan biraz hazımlı yavaş gitseler.. ıncığın cıncığının wow dedirtecek olayını zamanla ekleseler ? Mesela bakın forumlarında şöyle bir post var öncelikli sorunlar var diyorlar ne diyorsunuz ? I think the new economy is a good idea but what it makes pretty frustrating is the huge lag again. My Bowyer: -Started in Vadda (2 minutes for dragging my skills into the hotbar and equipping the axe) - Killed a pig (waited for 2 minutes until the loot appeared) -Tried to loot (5 minutes until I found a fix for the lootbug + looting the corpse) - Tried to sell my stuff (1 minute needed for the vendor to pop up) - Sold loot for 400 cuprum coins or so - Tried to bank the money (not possible) - Logged out New approach: Tamer: - Started in Vadda - ran to the wisents - killed a few - went to Bakti - Sold stuff for 45 silver coins - Could actually bank my money because no other player was in town - Realized that the book vendors in Bakti are gone(Every NPC popped up except those) - Logged out I can understand that it should take more time to develop your character but it's soooo frustrating with the bugs/lags right now. I don't even know if I should invest time now because I'm pretty sure on monday comes another wipe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Vadda çıkış kapısına gelip birisi para verebilir mi ama hiç bi skill vermedi ırktan dolayı sanırım Mining kitabı okumam lazım =) Kapıda bekliyorum adım Takashi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 abi öle zaten başından beri diorum ya oyunun sistemi falan kağıt üzerinde çok güzel, aslında pratikte de var yok değil çoğu şey var, craftingdir housingdir tamingdir, hani eklenmedi eklenecek demioruz var direk fakat oyunda buglar lag vs var. Beta bu abi işte gireceksin bug mı var report edicen bulacaklar. Yani oyuna girelim guild kuralım bearber maceralar yaşalayım zamanı değil bu zaman. Çnükü dier yüksek bütçeli oyunların betaları bu dediim gibi oluo evet. Warhammerda falna cillop gibi oynuodum ben closed betada da open betada da küçük buglar olsa da gayet girip normal oyun gibi oynuodum. Bu öle deil 20 kişi yapio buo yunu adamlar oyunu yapio yani hala. Sürekli dramatik değişiklikler oluo eklentiler gelio. O yüzden lagidir bugıdır bol. Yani şu an ben şöle UO gibi şeyler yaşiim giriim oyniim diosanız öle şeyler olmayaiblir. Ama keyif alan var, böle lagi bugı sallamayıp taming kasan , Yok işte ev kurmaya çalışan crafitnig araştıran. Etrafı gezen çok adam var. Ama sabırlı insanlar , sabırlı değilseniz şimdilik bekleyin Ben mesela çok takip ediorum ama fazla girmiorum. Genelde oyuna girip ağaç kesip maden kazıp bi kaç vendora bakıp bişeyler satıp çıkoırum. Daha ne taming denedim ne çok gezdim ne bişey. Bu character wipeında da taming denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mortis said: oyunu içi chat derken normal Say var işte etrafındakilerle konuşuosun UO gibi bi de guild Chat varmış galiba emin deilim ama öle Trade channel, general channel zone bilmemne , veya whisper gibi olaylar yok gidiosun delikanlı gibi yanına ne diosan öle diosun. O yüzden oyuna girince bulman lazım arkadşaını bi yered buluşup öle whisper atiim falna yok die biliorumç Whisper olayı için posta güvercini tarzı bi sistem ekleyecekler galiba, forumlarda okumuştum öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Pluton said: Karakter açarken yaş soruyor nedir bu yaş? Yaşınıza göre başlangıç statlarınız değişir. Bunun tam olarak grafği spolierde verilmiştir. http://www.mortalwiki.org/w/images/3/37/Age_chart.png saçma bi uygulama olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 saçma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 başlangıç statların değişio zaten sonra değiştirebiliosun neresi saçma ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 şu Oyuncu isimleri gözükmemesi var mı gerçekten ya? ben gözüküo die biliorum tableyince gayet adamın nicki? Npclerin isimleri olmuo sadece Bilmemen Vendor falna yazio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Adamı targetlayınca adamın ismi gözüküyor flagi ile birlikte. Aynı şey vendorlar için de geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 gerçekçi bence (yaş ve başlangıç statları olayı) da inovasyonun suyunu çıkartalım davranış biçimi korkutucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Oyuncu isimleri targetleyince görünüyo ya, ama kalabalık savaşlarda kimin kim oldugunu göremiyosun olay o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mortis said: ya ordaki olay şu parayı istediğin gibi alabiliosun atiorum sen itemları koydun oraya satacak altta sana dio ki 44S sen atiorum 4 gold + 4silver veya 3 gold 14 silver falana alabiliosun han isitediğin şekilde aliosun o parayı. para birimleri falan olsa belki bu ilerde değişik şeylere neden olabilri aslında ama böle döviz modu 1 bilmemen altı 1.5 atiorum fabernum altınına denk gelio gibisişnden de yok öle bişey şu an. Şu olay aslında saçma gibi gözükse de baştan, sonra bazı konularda çok işe yaradığını anlayabiliyoruz. Mesela vendordan birşey alıcaz, paramız yok ama atıyorum wood'umuz var. vendoru açtık, itemı seçtik, dediki 100 silver. 100 silver'ım yok ama 50 Firmwood'um var. 100 silver yerine 100 silver değerinde olan 50 adet firmwood'u koyuyorum ve alışveriş yine gerçekleşiyor. Tabi oyuna ilk başladığınızda bunu bilemeyeceğiniz için sinir bozucu bikaç kayıp yaşayabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mortis said: şu Oyuncu isimleri gözükmemesi var mı gerçekten ya? ben gözüküo die biliorum tableyince gayet adamın nicki? Npclerin isimleri olmuo sadece Bilmemen Vendor falna yazio. isim gözükmemesinden kasıt, WoW'daki vs. gibi kafalarının üstünde bişey yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 şimdi oyun beta dimi.ne zaman cıkıyormuş ve aylık ücret gibi birşeyler varmı.bide orjinal temin edebiliyormuyuz cd olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 release kesin belli değil. orjinal temin edebilirsin, sitesinde yazıyor detayları. aylık ücret tabiiki olacak MMO sonuçta ama şu anda open beta olduğu için herhangi bir ücret ödemeden girip oynayıp bakabilirsin oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 daoc tan beri oynamıyorum.yorumlar güzel.betaya girmeden başlarım daha güzel oluyor hiçbişi bilmeden :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bu oyunda hiçbişey bilmeden biraz fazla zorlanırsın ama ya. çok aşırı detaylı çünkü ve sandbox olduğu için seni yönlendirecek birşeyde olmayacak pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Aynen öyle UO oynadıysan hani buluyosun bikaç yapıcak bişeyde böle wow tarzı takıldıysan doğduğun anda "eee nolcak şimdi" diye diye geziniyosun etrafta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Hayvanı tameledim. Şimdi nasıl emir vericem Komutlarda kullanılan ME yani "ben" deyimi yerine herhangi bir target(hedef) belirtebilirsiniz. Örn: follow Takashi dediğinizde takashi isimli kişiyi takip eder. follow me - sizi takip eder protect me - sizi korur stay - oldugu yerde kalır attack me - size saldırır transfer target - petinizin sahipliğini başka birine aktarırsınız abandon - sahiplikten çıkar yani artık sahibi olmazsınız loyalty - hayvanın size sadakatini gösterir. Şuan pek bi aktif etkisi yok. feed - hayvanı besler, şuan için yanınızda yiyecek olmasına gerek yok. defensive - eğer hayvana biri saldırırsa kendini korur passive - hiç bi hareket yapmadan bekler saldırsalar bile =) rename "Yenisim" - Hayvana yeni isim verir. Hayvanı tameledim ama yukardaki komutları yazdıgımda hiçbişey olmuyor? Evet çünkü "Animal Control" skillinizin olması gerekli yoksa hayvana söz geçiremezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Arkadaşlar acc niye alamıyorum ben forumlara falan girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Nasıl alamıyosun ? Hata falan mı veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 forum accountu ile oyun accountu farklı olduğundandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 oyun accı nerden alıyoruz ya göremedim dün forum accını görmüşüm o zaman sadece account.mortalonline.com muydu neydi burdan aldım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Pluton said: Oyuna nasıl başlarım? Hemen https://account.mortalonline.com/account/new.php bu adresten kayıt oluyorsunuz ve http://forum.paticik.com/read.php?88,4672064 şu başlıkta anlatılanlara göre kurulumu yaptıktan sonra oyuna başlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 E tamam ben bunu yaptım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar