Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Ceren haricinde tüm kızlar olabilir kız meriç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 vaniLLe said: mericlerin kiz versiyonuna da isim bulmak lazim, olmuyo böyle. kasar yetmiyo. kızlar ilişkisi olan adamı illaki elinden alıcam ben bu hatundan koparıcam diye harasslamaz ki? ya da yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Fistan said: babacum postiş topicin işe yaradı lan görünüşe bakılırsa SDFSDFSDF ney? nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 burcucum çok güzel çıkmışsınnn X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bence tıknaz olsun kiz versiyonlarin adi. nazire de olaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Erkeklerde gurur var, adam yüz bulamazsa çeker gider. Kızlar manyaklaşıyor o konuda, iftiradan yalana kadar ne varsa yapıyor. Gördüm biliyorum. Erkekler birbirinin kuyusunu pek kazmaz, ama kızlar... oyki ne oy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 abi evet.. kanlı bıçaklı hale gelen erkek direk kanlı bıççakl ıda aynı durumdaki hatunlar bol entrikalı gosip görl gibin hibin hibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Buyse said: QueenofSpades said: Buyse said: abi sırf uzak şehirde diye, çok sevdiğin gelecek hayali kurduğun birinden vazgeçmek saçma geliyor. yürütmek için uğraşmaya değer bence. tabi çok daha fazla fedakarlık istiyor her iki taraf için. acaba kız arkadasın da bundan emin mi? yoksa bosa mı kurek cekiyorsun? moral bozmak gibi olmasın da "askııım ama ben onun ilgisini seviyoruuam" diyorsa koyver gitsin o onun sorunu. ben üstüme düşeni yapayım. o yapmazsa da ben elimden geleni yaptım derim. vicdanım rahat olur Abi iyi de yani gelecek planları kurduğun bir kız için bunu söylemen doğru mu sence? Ben uğraşırım, geleceğimiz olursa olur, olmazsa da benim hatam değildi der geçerim diyorsun şu anda. Bence doğru değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 QueenofSpades said: vaniLLe said: mericlerin kiz versiyonuna da isim bulmak lazim, olmuyo böyle. kasar yetmiyo. kızlar ilişkisi olan adamı illaki elinden alıcam ben bu hatundan koparıcam diye harasslamaz ki? ya da yapar mı? aa ece, hemcinslerini yeterince taniyamadin mi. ayip =P kadin milleti cok cirkef, mericlerden bile kötü olabilirler bazen. true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 meriçler çok rerore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Hergonan said: Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 16-02-2010 23:13 itibariyle yaklaşık 27,055 kişinin isminin MERİÇ olduğu ve MERİÇ isimli kişi sayısının her yıl ortalama 440 kişi arttığı tahmini yapılabilir. http://www.ismididikle.com/isim_1239_meric.htm uplayayim dedim, onceki mesajlar arasinda kaybolmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 @xaenin abi sipeysinin bir mesajı var arkalarda. ona bi bak. meriç konusunda baskı yaptıkça meriç değer kazanıyor. 3 kuruşluk adamı 5 kuruşluk yapıyorsun. kız sen bana güvenmiyor musun diyor en basiti. sana değil ona güvenmiyorum desen, o ne düşünürse düşünsün ben seninim dediğinde kız hala neden üsteleyeceksin ki. kendi ellerinle kızı meriçe itersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Tehlikenin farkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 aynı sehirdeyseniz merici sallayabilirsin bi sekilde konusursun baktın anlamıyo fiziki müdahale eder cözersin. ama ayrı sehirdeyseniz kork hajı.ne yap et merici sevgilinden uzak tut hatta 100m yakınına bile yaklasmasın kızın.mutlaka aranızı bozar. ben eski hatundan mericin baslattıgı bir olay yüzünden ayrıldım ona göre hajı dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Buyse said: @xaenin abi sipeysinin bir mesajı var arkalarda. ona bi bak. meriç konusunda baskı yaptıkça meriç değer kazanıyor. 3 kuruşluk adamı 5 kuruşluk yapıyorsun. kız sen bana güvenmiyor musun diyor en basiti. sana değil ona güvenmiyorum desen, o ne düşünürse düşünsün ben seninim dediğinde kız hala neden üsteleyeceksin ki. kendi ellerinle kızı meriçe itersin. Aynısını diyorum ben de sipeyskeyk ile zaten. Tamam yani benim de sevgilime dadanan eden olunca ben mesela gülüyorum, çünkü güvenim sonsuz. Ama bu demek değil ki "ben uğraşırım, olursa olur". Benim orda demek istediğim şey bu kadar kolay kesip atabilecek olma düşüncesi hatalı. Ha ama demek istediğin şeyi söylediğin şekil itibariyle ben yanlış anladıysam ayrı, ki öyle olmuş sanırım şimdi dediğine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sipeyskeyk said: şimdi bir meriç için en sinir bozucu şey kızın erkek arkadaşının tepki koymamasıdır.Meriç yaşam enerjisini bu durumdan alır.Tek amacı Boşver Merve, istemiyosa görüşmeyelim benim için sorun değil.Birgün beni tanırsa rahat rahat görüşürüz cümlesini kullanmaktır.Ona bunu kullandırtmassan, arada ufak ufak rahatsız olduğunu şakayla karışık söylemeye devam edersen meriç kaybeder. Dikkat et, Meriçler çok kuvvetlidir. Allah yar ve yardımcın olsun. şunu uplayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Tüm meriçler ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 vivavale said: aynı sehirdeyseniz merici sallayabilirsin bi sekilde konusursun baktın anlamıyo fiziki müdahale eder cözersin. ama ayrı sehirdeyseniz kork hajı.ne yap et merici sevgilinden uzak tut hatta 100m yakınına bile yaklasmasın kızın.mutlaka aranızı bozar. ben eski hatundan mericin baslattıgı bir olay yüzünden ayrıldım ona göre hajı dikkat et İşte bu inanılmaz yanlış bişey. Ayrı şehirdeyseniz AMANAMANAMANAM, çünkü her kız gerizekalı, hepsinin aklına çok kolay girebilir herkes. Komik olmayın yahu. Yanlış anlama da senin eski hatunda problem varmış hajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 kızı önemsediğim için uğraşıyorum abi zaten. önemsemesem ne halin varsa gör derim direk kaybederim kızı. kaybetmemeye çalışıyorum. elimden geleni yapayım ben. gideceği varsa gider diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Senin uğraştığına değecek kız zaten bir meriçin laf salatasıyla yolundan sapmaz abi merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ne zamandır berabersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 vaniLLe said: QueenofSpades said: vaniLLe said: mericlerin kiz versiyonuna da isim bulmak lazim, olmuyo böyle. kasar yetmiyo. kızlar ilişkisi olan adamı illaki elinden alıcam ben bu hatundan koparıcam diye harasslamaz ki? ya da yapar mı? aa ece, hemcinslerini yeterince taniyamadin mi. ayip =P kadin milleti cok cirkef, mericlerden bile kötü olabilirler bazen. true story. valla ne blieyim, sanki hoşlandıgın çocugun sevgilisi varsa belki hoşlanmaya devam edersin de ilişkisini bok etmezsin gibime geldi bi an. yapan vardır tabi elbet haklısın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 lan o kadar çok kişi var ki bunu diyen güvenim sonsuz meriçe kanmaz benim sevgilim yolundan sapmaz vs 2 gün sonra bakıyoruz kızı baska biri akşam simidi gibi çıtır çıtır yiyor geçin olum meriçi dövün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 fistan sana lakap buldum. infinite troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Acaba meric kendini baskasina dovdurtse kiza gitse "bak sevgilin ne yapti" diye, ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar