Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Su altında nefes tutma rekoru.

Apis

Öne çıkan mesajlar

Kanımız nefesimizle içimize çektiğimiz oksijeni yakalayıp hemoglobin denen moleküle bağlayarak taşınmasını sağlar. Eğer normal oksijen yoğunluğu daha fazla olan havayı içinize çekerseniz, ciğerlerinizdeki oksijen kanınızın taşıyabileceği miktarın üstüne çıkar. Sonuç olarak açıkta kalan bu oksijen ciğerlerdeki proteinlere yapışır ve merkezi sinir sisteminin çalışmasını önler hatta retinaya saldırır...

böle bişi buldum :P
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

Şahane Pazar mı ne öle bi program vardı. Ondada nefesini uzun süre tutana ödül veriolardı hani. Orda bi herif baya bi kalmıştı. Bu sunucularda bravo fln derken fark ettiydilerki herif boğulmuş adfsfsdafsafsafas. Öle bi olay olmuştu işte. O geldi aklıma.

o işte bizim sc camiasında harris dediğimiz adamın abisiydi haha

ama adamlar, aileden denizci. aslınca başarabilirmişti ama niye olmadı ben de anlamadım. tv falan heyecan yaptı sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

Şahane Pazar mı ne öle bi program vardı. Ondada nefesini uzun süre tutana ödül veriolardı hani. Orda bi herif baya bi kalmıştı. Bu sunucularda bravo fln derken fark ettiydilerki herif boğulmuş adfsfsdafsafsafas. Öle bi olay olmuştu işte. O geldi aklıma.

Bunu izlemiştim, mal Uygur kardeşler 3 kuruş için milleti maymun ediyorlardı her hafta. O gün saftiriğin biri rekor kıracam diye boğulup morarmıştı, Uygurlar da şok olmuştu lol
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

AKODSAKDSAFSADDSFSFADSADF
Sosyal ağlarda paylaş

19 dk nedir yahu, solungaç falan çıkarması lazım. Ciğerleri kaç litre alıyo adamın?

Şey geldi aklıma... Bir 10 sene önce falan, bizim yazlığın havuzunda bir gerizekalı boğulmuştu böyle. Aptal adam arkadaşının ağırlık kemerini takarak atlamış havuza arkadaşlarıyla iddialaşıp, sonra çıkartamamış kemeri. Arkadaşları da aptal yukarda "oha 10dk dır tutuyo 20 dk dır tutuyo" falan diye bekliyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...