abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Vingthor said: benim rekor 11 saniye falan HELAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 eylülden beri günde 3 paket sigara falan içiyorum. ciğerlerim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 perfluorocarbon ile bayağı bi tutulur bence.. http://www.youtube.com/watch?v=2NmU7VKd3VA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 birde vurgun yiyenlere saf oksijen mi veriyorlardı ozon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 metan (suratına osuruyolar onların) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 2-3atm ile hiperbarik tanklarda oksijen veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 eşşek şakası olsun diye bu adamın yanında sigara içeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Kanımız nefesimizle içimize çektiğimiz oksijeni yakalayıp hemoglobin denen moleküle bağlayarak taşınmasını sağlar. Eğer normal oksijen yoğunluğu daha fazla olan havayı içinize çekerseniz, ciğerlerinizdeki oksijen kanınızın taşıyabileceği miktarın üstüne çıkar. Sonuç olarak açıkta kalan bu oksijen ciğerlerdeki proteinlere yapışır ve merkezi sinir sisteminin çalışmasını önler hatta retinaya saldırır... böle bişi buldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hemen ararsanız 20 türk lirası değerindeki zayıflama kemerine de ücretsiz sahip olabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 progamer said: Şahane Pazar mı ne öle bi program vardı. Ondada nefesini uzun süre tutana ödül veriolardı hani. Orda bi herif baya bi kalmıştı. Bu sunucularda bravo fln derken fark ettiydilerki herif boğulmuş adfsfsdafsafsafas. Öle bi olay olmuştu işte. O geldi aklıma. o işte bizim sc camiasında harris dediğimiz adamın abisiydi haha ama adamlar, aileden denizci. aslınca başarabilirmişti ama niye olmadı ben de anlamadım. tv falan heyecan yaptı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Saf oksijen çekersen ciğerlerin yanar muhtemelen.Hastanedeki de saf oksijen değil, oksijen derişimi daha yüksek olan hava. He bide helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 harbi helal olsun 19dk nedir ya üfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 teyzem saf oksijen çekti, çok iyi kafa yapıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 önemli olan su üstünde tutmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 oha ben bile 1dk 25 sn anca tutuyorum sdf kıracam bu rekoru ölmeye yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 progamer said: Şahane Pazar mı ne öle bi program vardı. Ondada nefesini uzun süre tutana ödül veriolardı hani. Orda bi herif baya bi kalmıştı. Bu sunucularda bravo fln derken fark ettiydilerki herif boğulmuş adfsfsdafsafsafas. Öle bi olay olmuştu işte. O geldi aklıma. Bunu izlemiştim, mal Uygur kardeşler 3 kuruş için milleti maymun ediyorlardı her hafta. O gün saftiriğin biri rekor kıracam diye boğulup morarmıştı, Uygurlar da şok olmuştu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 progamer said: Şahane Pazar mı ne öle bi program vardı. Ondada nefesini uzun süre tutana ödül veriolardı hani. Orda bi herif baya bi kalmıştı. Bu sunucularda bravo fln derken fark ettiydilerki herif boğulmuş adfsfsdafsafsafas. Öle bi olay olmuştu işte. O geldi aklıma. AKODSAKDSAFSADDSFSFADSADF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ben: 3dk polat alemdar: 5dk http://i49.tinypic.com/24pc8wg.jpg http://www.akilli.tv/video/297735/polat-alemdar.aspx guybrush: 10dk http://www.besterp12.com/pvp/guydrown.jpg vay be rekor kırılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 eleman namor olmus.. cok fantastik aslında durum. adamlar baya heryeri donduruyo herseyı donduruyo o an, stasis'e giriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 dasaaa said: perfluorocarbon ile bayağı bi tutulur bence.. http://www.youtube.com/watch?v=2NmU7VKd3VA Şu filmdeki sistem gerçekden var mı ? Yani kullanılıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 19 dk nedir yahu, solungaç falan çıkarması lazım. Ciğerleri kaç litre alıyo adamın? Şey geldi aklıma... Bir 10 sene önce falan, bizim yazlığın havuzunda bir gerizekalı boğulmuştu böyle. Aptal adam arkadaşının ağırlık kemerini takarak atlamış havuza arkadaşlarıyla iddialaşıp, sonra çıkartamamış kemeri. Arkadaşları da aptal yukarda "oha 10dk dır tutuyo 20 dk dır tutuyo" falan diye bekliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 öldü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 yuha RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 :S yuh oha ve lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar