huun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Dengesiz said: bu ne yaw. 5 dk.'dan sonra beyin zarar görmeye başlar. Bu herifte beyin kalmamıştır o zaman. Delikli İsviçre kaşarına dönmüştür nefes almadan 5 dakika değil o, beyne oksijen gitmeyen 5 dakika. bu adamlar idmanlarla vs kanın oksijen tutma süresini uzatıyorlar. bi de ciğerlere çekilen havanın sadece 1/3'ü kullanılıyor, ağızdan burundan hava almadan diyaframı kullanıp ciğerlerdeki havayı daha verimli kullanabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 iyi abi o zaman kolaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 nazar etme ne olur, çalış senin de olur. kolay diye demedik canım, tekniği var bu işlerin öğrenin diye hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 kız tavlamak için kullanılacaksa ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 paspatur said: iyi abi o zaman kolaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 oha benim rekorum 2 dakika lan ashdashdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 paspatur said: kız tavlamak için kullanılacaksa ben varım 19 dakkada sıkılır gider abi kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 egzersizleri uygulayarak, disipline çalışarak, eforsuz duruyorsanız 6-8 dakikaya kadar tutmak zor ama imkansız değil. gerçekten zıpkınla balık avlayanlar yaklaşık bu kadar tutar zaten. dalışlar da efor ve soğukla beraber bu süre 2-4 dakikaya düşer. skindiverlar da baya bi tutar ama 19 küsür dakika imkansız gerçekten. tabi eforsuz durmuştur. eforlu durmuşsa o kadar insan değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bir de bunlar saf O2 soluyor. öyle normal hava değil. havaları bile özel. Normal hava rekoru 12 dakika küsür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 19 dk oha bu insan degil yunus falandır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Sparkcaster said: aç karnına 3 dakika rekorum gecmisim seni. 3 dakika 6 saniye :) kimse inanmiyor ama bilen biliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 geçtiği rekor kaçtı ki bilen war mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 19 saniye ile geçmiş eski rekoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 GERGE said: bir de bunlar saf O2 soluyor. öyle normal hava değil. havaları bile özel. Normal hava rekoru 12 dakika küsür. 10 dakikaya kadar solumalarına izin veriliyor. bütün ciğerini doldurmasına yetiyor bu süre. yine de zor, çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 numberten said: oha benim rekorum 2 dakika lan ashdashdas. diyafram kullansan sende 6-8 dk. tutarsın ama mesele onu becerebilmek işte :) . Bu arada asıl hayvanlık Alexey Molchanov'un 250m ye dalıp kırdığı rekor. İmkansız gibi birşey akıl karı değil rus ruleti resmen.Nefesini tutma , o basınç, vurgun yeme riski vs... http://en.wikipedia.org/wiki/Free-diving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ben 30 sn tutamıyorm asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 4-5 tutan görmüştüm 6-7 duymuştum ama 19 ? helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 polat alemdar bile 5 dakika tutuyo arkadaş bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 saf oksijen zararlı değil mi yahu bu arada benim teyzem 12 saat tuttu oruç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 kim demiş saf oksijen zararlı diye? hastalara ne veriyorlar zannediyorsunuz? sadece nem olmadığı için uzun süre solunmaz, ciğerleri kurutmasın diye. ara verilir 1-2 saat sonra devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 suyun altı metre altından itibaren zehirli hale geliyor. karada kullanılıyor gayet ama sınırlarını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 huun said: kim demiş saf oksijen zararlı diye? hastalara ne veriyorlar zannediyorsunuz? sadece nem olmadığı için uzun süre solunmaz, ciğerleri kurutmasın diye. ara verilir 1-2 saat sonra devam. degil dayıma (cidden dayım teyzemdeki gibi degil) ameliyattan sonra saf oksijen dayadılar iyileşme hızlı olsun diye geçen gun ingiltereden 100lt oksijen söyledi tüpte gelsin evde paso onunla dolasıcakmıs xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 poseidonun oglu musun birader, bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 benim rekor 11 saniye falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar