reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 evde yapilirmi bu? ozel uretim fln mi almak lazim? yoksa cezvede fln olurmu, ustunede bide fal acariz ohh bide yaninda ne gider oda var..
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 dunyadaki en boktan icki. kufretmisim lan. pardn
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 abi cok kotu ya. cidden baya kotu. ya da ben kotu bi tanesini ictim. direk kusuyodum cunku
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sıcak arap diye okudum. emirden bahsediyorlar sandım, değilmiş. bye
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bugun yaptı kız arkadasım evde süperde oluyor barda da yapıyoruz hergün gideri var tarçın çeşitli meyveler ve kabukları falan...
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 barbu said: dunyadaki en boktan icki. kufretmisim lan. pardn yapma etme
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 tarçın, elma kabuğu ve portakal kabuğu olacak süper lan soğuk havada çok iyi gidiyor sıcakı sıcak almanyada sadece sıcak şarap olarak tüketilmesi için ğretilen şaraplar var aromalı fln cabarnet mesela çok iyi gider
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yanıdna peynir gider bu arada.. peyinir her türlü şaraba iyi gider (beyaz peynir ya da klasik kaşar değil gauda edam fln)
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 QueenofSpades said: sıcak arap diye okudum. emirden bahsediyorlar sandım, değilmiş. bye asdlhjsadkfhsakjfghksajgf
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 biri mini bi tuto verse, kac derecede ne kadar pisircez sarabi :) bildigin kavaklidere fln alsak olurmu yani?
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sıcak şarap güzeldir. tarçın, zencefil, 1 limon, 3 portakal, vişne suyu, şarapla yapıyorum ben, . At mikrodalgaya bir bardağını 3 dk ısıt mis gibi olur.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 olur şarabın her türü olur tabii sıcak şarap için özel üretilenlerden alırsan daha iyi olur yani orta taeş yeterli ama kaynatmamak lazım
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 QueenofSpades said: sıcak arap diye okudum. emirden bahsediyorlar sandım, değilmiş. bye Sıcak sıcak mmmmpffsss.
napae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Azmodai said: QueenofSpades said: sıcak arap diye okudum. emirden bahsediyorlar sandım, değilmiş. bye asdlhjsadkfhsakjfghksajgf Oy bebişim, ben olmasam haberin olmicak hiç hakkında konuşulanlardan. :/
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ay süper bi fotoğraf koyucam sıcak şarap ve tatlı. bulamıyorum. fakat çalışmalarım sürüyor.
napae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Ay şarap ve tatlı diyince aklıma casitadaki iğrenç tatlı geldi. Şaraplı falan. sdfg
Rocksy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Geçen Palma d'Oro da bir sıcak şarap vardı bildiğin pekmezle reçeli karıştırıp iç...
Zep Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sıcak şaraba kötü diyen ölsün bi zahmet.
idilik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 şimdik şölle ki: 1 şişe kırmızı şarap alıyorsun, kalitesiz, 4-5 liralik olabilir, ama istersen biraz daha kaliteli bir şarap ta olabilir. sakın pahalı bir şarabı (10-15 lira üstü), sıcak şarap için ziyan etme. malzemeler: kabuk tarçın (3-5 adet), tane karanfil (8-10) adet (kuruyemişçilerde, baharat satan yerlerde bulunuyor bunlar, kabukları soyulmadan, çekirdekleri çıkarılmadan dilimlenmiş 1 er adet elma ve portakal, zevke göre, 1 ya da 2 çorba kaşığı toz şeker. (şarap miktarına göre daha çok olabilir şeker) hazırlanış: şeker dışındaki malzemelerin tümü orta ateşte ısıtılır, başında durmak çok önemli, çünkü şarabın kaynamaması gerekir, kaynayacağı hissedildiği an, yani kabarcıklar çıkmaya başlar başlamaz (hatta mümkünse kabarcıklar çıkmadan), şarap ateşten alınmalı. dikkatli olunmalı, çünkü şarap çok çabuk ısınıp, apansızın geliveriyor kaynama noktasına. şeker ise, ısınma sırasınde önce ı yemek kaşığı olarak konulabilir, sonrasında (gene ısınma esnasında), tadına bakılarak, damak zevkine göre miktarı arttırılabilir. ısınma sırasında buharlaşan şarap miktarı kadar (1/2 ya da 1 çay bardağı kadar) su eklenebilir ısınma esnasında ve fekat şart değil. yukarıdaki malzemeler, 2 şişe şarap için de geçerli olabilir, ya da bir miktar arttırılabilir. esasen en önemli nokta şeker miktarıdır, diğer malzemelerin, azlığı, çokluğu fazlaca etkilemez şarabımızın tadını. sunum şarap kadehinde değil, seramik kaplarda olmalı. şarap, bardaklara süzülerek konmalı. istenirse bardağa konduktan sonra üzerine 1 er 2 şer adet badem ve kuru üzüm serpiştirilebilir. affiyet ossun!
Öne çıkan mesajlar