reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 evde yapilirmi bu? ozel uretim fln mi almak lazim? yoksa cezvede fln olurmu, ustunede bide fal acariz ohh bide yaninda ne gider oda var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 tarçın+reçel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 dunyadaki en boktan icki. kufretmisim lan. pardn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 abi cok kotu ya. cidden baya kotu. ya da ben kotu bi tanesini ictim. direk kusuyodum cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sıcak arap diye okudum. emirden bahsediyorlar sandım, değilmiş. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bugun yaptı kız arkadasım evde süperde oluyor barda da yapıyoruz hergün gideri var tarçın çeşitli meyveler ve kabukları falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 endel işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 barbu said: dunyadaki en boktan icki. kufretmisim lan. pardn yapma etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sucuk ekmeğin yanında güzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 he bide birayla midye güzel gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 tarçın, elma kabuğu ve portakal kabuğu olacak süper lan soğuk havada çok iyi gidiyor sıcakı sıcak almanyada sadece sıcak şarap olarak tüketilmesi için ğretilen şaraplar var aromalı fln cabarnet mesela çok iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yanıdna peynir gider bu arada.. peyinir her türlü şaraba iyi gider (beyaz peynir ya da klasik kaşar değil gauda edam fln) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 QueenofSpades said: sıcak arap diye okudum. emirden bahsediyorlar sandım, değilmiş. bye asdlhjsadkfhsakjfghksajgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 biri mini bi tuto verse, kac derecede ne kadar pisircez sarabi :) bildigin kavaklidere fln alsak olurmu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sıcak şarap güzeldir. tarçın, zencefil, 1 limon, 3 portakal, vişne suyu, şarapla yapıyorum ben, . At mikrodalgaya bir bardağını 3 dk ısıt mis gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 olur şarabın her türü olur tabii sıcak şarap için özel üretilenlerden alırsan daha iyi olur yani orta taeş yeterli ama kaynatmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 QueenofSpades said: sıcak arap diye okudum. emirden bahsediyorlar sandım, değilmiş. bye Sıcak sıcak mmmmpffsss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Azmodai said: QueenofSpades said: sıcak arap diye okudum. emirden bahsediyorlar sandım, değilmiş. bye asdlhjsadkfhsakjfghksajgf Oy bebişim, ben olmasam haberin olmicak hiç hakkında konuşulanlardan. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ay süper bi fotoğraf koyucam sıcak şarap ve tatlı. bulamıyorum. fakat çalışmalarım sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Ay şarap ve tatlı diyince aklıma casitadaki iğrenç tatlı geldi. Şaraplı falan. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocksy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Geçen Palma d'Oro da bir sıcak şarap vardı bildiğin pekmezle reçeli karıştırıp iç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sıcak şaraba kötü diyen ölsün bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 şimdik şölle ki: 1 şişe kırmızı şarap alıyorsun, kalitesiz, 4-5 liralik olabilir, ama istersen biraz daha kaliteli bir şarap ta olabilir. sakın pahalı bir şarabı (10-15 lira üstü), sıcak şarap için ziyan etme. malzemeler: kabuk tarçın (3-5 adet), tane karanfil (8-10) adet (kuruyemişçilerde, baharat satan yerlerde bulunuyor bunlar, kabukları soyulmadan, çekirdekleri çıkarılmadan dilimlenmiş 1 er adet elma ve portakal, zevke göre, 1 ya da 2 çorba kaşığı toz şeker. (şarap miktarına göre daha çok olabilir şeker) hazırlanış: şeker dışındaki malzemelerin tümü orta ateşte ısıtılır, başında durmak çok önemli, çünkü şarabın kaynamaması gerekir, kaynayacağı hissedildiği an, yani kabarcıklar çıkmaya başlar başlamaz (hatta mümkünse kabarcıklar çıkmadan), şarap ateşten alınmalı. dikkatli olunmalı, çünkü şarap çok çabuk ısınıp, apansızın geliveriyor kaynama noktasına. şeker ise, ısınma sırasınde önce ı yemek kaşığı olarak konulabilir, sonrasında (gene ısınma esnasında), tadına bakılarak, damak zevkine göre miktarı arttırılabilir. ısınma sırasında buharlaşan şarap miktarı kadar (1/2 ya da 1 çay bardağı kadar) su eklenebilir ısınma esnasında ve fekat şart değil. yukarıdaki malzemeler, 2 şişe şarap için de geçerli olabilir, ya da bir miktar arttırılabilir. esasen en önemli nokta şeker miktarıdır, diğer malzemelerin, azlığı, çokluğu fazlaca etkilemez şarabımızın tadını. sunum şarap kadehinde değil, seramik kaplarda olmalı. şarap, bardaklara süzülerek konmalı. istenirse bardağa konduktan sonra üzerine 1 er 2 şer adet badem ve kuru üzüm serpiştirilebilir. affiyet ossun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar