Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lgs sınav sonuçları hangi sitede açıklanıyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lgs sınav sonuçları hangi sitede açıklanıyor?

adresini bilen varsa yaza bilir mi?[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
HTTP_PRECONDITION_FAILED:
The precondition on the request for the URL failed positive evaluation.
Mesaj tarihi:
meb.gov.tr de açıklanır ben kendi sonucumu 12 temmuz'da mı ne öğrenmiştim galiba 2 sene önce ancak ilk yayınlandığı gün site havaya uçacakmış gibi oluyo yani bi 15 denemede filan öğrenirsiniz :D[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben!!! Tıkla!!!
Mesaj tarihi:
Açıklanır merak etmeyin. Ben yaza girdiğimde lgsyi unutmuştum bile. Bir geldi aa sonuçlar gelmiş :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Mesaj tarihi:
bildiğim kadarıyla ösym nin sitesinde yazıyor olması lazım . geçen sene birine ordan bakmıştım çünkü[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lgs yi ösym hazırlamıyo bildiğim kadarıyla[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Mesaj tarihi:
said:
-Mix-, 16 Temmuz 2004 00:53 tarihinde demiş ki:
emaleth icin mi merak ettin 14 f ist olayı :-)

yok, kuzenim girdi bu sene. bıdık için bakıcam. işallah kazanmıştır :)
Mesaj tarihi:
inşallah
ben girdigimde ciddiyetini kavrayamamıstım henuz :) okuldanda iyi anlastıgım arkadaslarla aynı sınıfa dusunce zaten hic bisey yapamadık :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ahh ahhh
ilkokulun sonunda lgs ye girdiğim zaman
Kırmızı Kitap vardı hatırlayanlarınız vardır.

çalışmamıştım hiç sınavın son gecesi çalışmıştım =)
bi okulun yedeklerine girmeyi başarmıştım ama kazanamamıştım ehü[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
ee 25 temmuz oldu açıklandıı yok[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 18 Temmuz 2004 18:50 tarihinde demiş ki:
ahh ahhh
ilkokulun sonunda lgs ye girdiğim zaman
Kırmızı Kitap vardı hatırlayanlarınız vardır.

çalışmamıştım hiç sınavın son gecesi çalışmıştım =)
bi okulun yedeklerine girmeyi başarmıştım ama kazanamamıştım ehü

Ehhe, ben de 5. sınıfta girmiştim. O yaşta sınava sokulur mu bir çocuk ya. Şimdikiler ne güzel yatıyolar, ben dersaneye gitmek zorunda kalmıştım. Bu arada o kırmızı kitaplar hala duruyor, kardeşimin masasında gördüm geçende :).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
  • Yeni Oluştur...