Holy Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 sürpriiiz :P benim pazartesi olan vizem cumaya ertelendi, ben de geliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 BENDE varım ya bu sefer :( lüften... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Holy said: sürpriiiz :P benim pazartesi olan vizem cumaya ertelendi, ben de geliyorum! iyi oomuş o halde kadro olayını sen hallediver benim boğazım çok fena, cuma gününe kadar fln geçmesse gelemeyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 tnkt gelirim demişse bende gelirim ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 asdssad benim tekirdağ gezisinden haberim yok haftaiçi konuşalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 pazar oluyo di mi bu arada cumartesi olursa sınavım 5 buçukta bittiği için ancak 7 ve sonrasına gelebilirim ben. İLDENİZ, AYARLASANA OLM BEN DERS ÇALIŞIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Gelirim, c.tesi pazar farkmaz gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bu arada eğer kaleci adayı olursa ve bana oyunda yer olursa oyuncu olmak da isterim. eğer yer yok kaleci olcan denirse oda olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 sıkıldı tabi adam geçen maç kalede ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ne sıkılcak lan yazdık 6 tane tertemiz.Onlarca pozisyonu da kurtardı işte çabalarıyla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cezalndrci Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 YETEDR LAN YASAKLADIM FUTBOLU HADI YURUYUN PĞATİ BENM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Şunu da hatırlatmakta yarar var,kaç kere kalecileri topu aldığında oyunu başlatabileceği adam yoktu ileride fizbandan başka.Tüm takım savunma yaptılar resmen kapanıp :) sağa sola bakıyo herkes defansta,topu atacak kimsesi yok.Yenildik ama ezilmedik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yahu benim basımda da 3 adam vardı surekli. kısaca ezdik arkadaş. of çok iyiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Öyle veya böyle yazdık bi sürü gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 onurla ben çakılı oynasak sıfıra karşı yenerdik lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 pazar maç var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 fizban said: yahu benim basımda da 3 adam vardı surekli. kısaca ezdik arkadaş. of çok iyiyiz. zaten o yüzden yenildik taktik hatası yaptık. bi dahaki maça 2 forvetimiz daha olur ezeriz. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Önümüzdeki maç amf oynayacagim,kac gol yersek yiyelim abi banane ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Batuhan_BJK said: pazar maç var mı? adam olmazsa tolga ayarlarmış.Ben de bulurum 1-2 kişi.Saha alındı mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 İldeniz, Yiğit uyanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Oo bu hafta Sercan Başgaan da oynuyor,güzeeel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Hemde esicem böyle püfür püfür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 pazar günü varsa maç kaleye talibim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 gelemiyorum ben de bu pazar:/ hatta sanırım hiçbir pazar gelemeyeceğim:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Wishmaster said: Batuhan_BJK said: pazar maç var mı? adam olmazsa tolga ayarlarmış.Ben de bulurum 1-2 kişi.Saha alındı mı şimdi? ben de +1'imle gelebiliirim isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar