Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2016 Avrupa Şampiyonası adaylığı

mclovin

Öne çıkan mesajlar

platini zaten ağzında kocaman gülücükle açtı kağıdı.
platini seçti heralde ülkeyide.
gebersin. daha yeni dünya kupası düzenlediler yani. rezalete bak. ukrayna filan bile düzenliyebiliyorken bize vermemek için nasıl kasıyorlar. kamboçya ile dünya kupası yarışına girsek bile kazanamayız bu zihniyetli adamlar ordayken
Sosyal ağlarda paylaş

siyasete girmeden özetle, kazanamamızdaki en büyük neden pkk'dır. alayının allah belasını versin.

zaten maksimum 6 senede bir avrupada oluyor bu organizasyonlar, hele fransada kaç kere olmuş. böyle bir ortamda bile bu kadar kasmış bir Türkiyeye bile vermiyorsan git öl yani. yavşak yavşak gülmesinden belliydi platininin.

son olarak

CCC TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR CCC
Sosyal ağlarda paylaş

Lobi meselesi bu işler. Bence en iyi sunum Türkiye'nindi ayrıca UEFA nın kendini tekrar etmesi çok saçma. Avrupa sınırlarında olmayan Ukrayna bile alırken organizasyonu biz nasıl alamıyoruz inanamıyorum.

Radikal den bi gazetecinin açıklamasına göre 2016 Fransa'ya taahhüt edilmiş 2020'de Türkiye'ye

Bi organizasyonuda alalım artık ya.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

Rikkie said:

Aklı başında bir uefa vermezdi zaten ramazan yazına denk gelicek bir turnuvayı.

Biz burda türkken istemiyorduk abi.
o sizin sorununuz

said:
benim anlamadığım adaylıktır. eğer yanlışlıkla bize verilirse, ramazan'da avrupalılar türkiye'ye gelecekler. daha önceki gitmiş olduğum iki avrupa şampiyonasından gördüğüm kadarıyla, özellikle hollanda, italyan ve ingiliz takımlarının maçlarının oynandığı şehirlerde sokaklar biradan yapış yapış oluyor, marketlerde bira bitiyor. bu adamlar ramazan'da ne yiyip ne içecekler, bütün gün bira içerlerse, insanlar bu adamlara nasıl bakacaklar? gelen az sayıdaki avrupalı kadın yarı çıplak dolaşırsa (ki dolaşacak, yaz çünkü) müslüman halkımız ne yapacak? bu iş türkiye'ye verilirse aha buraya yazıyorum, bizde yapılan son büyük organizasyon olur.

abi konyada dükkan kapatıyor adamlar, sen ne diyorsun :p
Sosyal ağlarda paylaş

Bir çok kişi siyasi vs. diyor ama hiç sanmıyorum.

Fransanın almasına hiç şaşırmadım, Türkiye'ye vermemelerine de hak veriyorum aslında. Ne kadar çok istesek de inkar edemeyeceğimiz büyük sorunlarımız var. Onların da bu durumlardan çekinceleri var ve bunun üstüne ellerinde bir de sorun yaşayıp hata mı yaptık dedikleri Ukrayna var.

Bu kadar oy almamız bile bizim için bir başarı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...