Galvatron Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Daha çok biz genciz dinamiğiz yeniyiz şansı hakediyoruz olmuş bizimki,diğer 2 ülke de biz daha önce yaptık tekrar yapabiliriz tadında olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Diğer iki ülke de genciz, yaşamamız lazım vb. demiş. Adamların sunumu 10 yaşındaki çocuk yaptı daha ne olsun :) Diğerlerininkini de farklı ülkelerden gelen Avrupalı üniversite öğrencileri yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 O değilde çok inandık fena patlıcaz.Sonra da biz haketmiştik haksızlık yapıldı dicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 said: ayrıca oy verenlerden biri kıbrıs rum kesiminden o sebeple kafadan bi kişinin sonuncusuyuz yok abi öle bişi hayatta yapmazlar onlar.. kardeşi gibi görüyorlar bizi bak.. her zaman söylüyorla.. oh wait.. o dallamalar bizdik di mi? tüh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Avrupalilar mi gencmis ? Neremle gulecegimi bilemedim. Elbette cocuklara, universite ogrencilerine yaptiracaklar. Bakin amator ruhumuz var hala demek pesindeler. Kimin genc bir toplum oldugu ortada ama :) Hadi insallah aliriz. Haberdar edin mutlaka, F5 tusu asindi refresh etmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Ben inandım baya ama haketmiştik diyemem bize vermezlerse. Sonuçta çekinebilecekleri noktalarda çok fazla haklılar. Bir de önlerinde Ukrayna örneği var, çekinecekler elbet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Şuradan izleyebilirsiniz isterseniz; http://cm.ntvmsnbc.com/ServerSite/wui/CanliYayin/default.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Supersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 dasaaa said: said: ayrıca oy verenlerden biri kıbrıs rum kesiminden o sebeple kafadan bi kişinin sonuncusuyuz yok abi öle bişi hayatta yapmazlar onlar.. kardeşi gibi görüyorlar bizi bak.. her zaman söylüyorla.. oh wait.. o dallamalar bizdik di mi? tüh beisimsiz alıntılama beni, alınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 sharky said: Supersin :)heycan yapma abi daha 2de sonuçlar açıklanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Bize vermezlerse İnci Sözlüğü göreve davet edicem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 sanmıyorum öyle bişi olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 fransanın sunum neydi öyle. emrah filmi gibiydi lan. 98'de dünya kupası vardı ama ben görmedim ağabey nedir? en iyi sunumu yapmamıza rağmen bize vermezler malesef. fransa kazanır bakarız biz de eblek eblek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Turkiye alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 2016ya kim öle kim kala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 mokoko said: biz fransayla finale kalırız. finalde 2 3 puan alırız max. fransa alır götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 said: benim anlamadığım adaylıktır. eğer yanlışlıkla bize verilirse, ramazan'da avrupalılar türkiye'ye gelecekler. daha önceki gitmiş olduğum iki avrupa şampiyonasından gördüğüm kadarıyla, özellikle hollanda, italyan ve ingiliz takımlarının maçlarının oynandığı şehirlerde sokaklar biradan yapış yapış oluyor, marketlerde bira bitiyor. bu adamlar ramazan'da ne yiyip ne içecekler, bütün gün bira içerlerse, insanlar bu adamlara nasıl bakacaklar? gelen az sayıdaki avrupalı kadın yarı çıplak dolaşırsa (ki dolaşacak, yaz çünkü) müslüman halkımız ne yapacak? bu iş türkiye'ye verilirse aha buraya yazıyorum, bizde yapılan son büyük organizasyon olur. ahaha ramazana geliyomuş lan. bak bu sakat işte. konya'da falan olmaz hele hiç. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 amaan hakkaten konyada aday şehirdi. aman aman. cidden yanlız ramazanda turnuva tr'ye hiç uygun değil. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ne pis dinmiş arkadaş. her şeyin önünü kesiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Beyler platini aradı bizimmiş 2016. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ramazanın tarihini değiştiririz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 17dk kaldı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 offf konya ve kayseri'yi hayal ettimde şöyle bi millet elinde biralarla cıbıl cıbıl dolanıyo etrafta. bu iki kentin içinde daha alkollü restorant bile yokken ahahahha. CİHAD İLAN EDERLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 tahminimce fransa - türkiye finale kalır. toplam 13 oy olduğunu düşünürsek. fransa 8, türkiye 5 oy alır. ama inşallah tersi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar